Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
én is várom (1 és 2vel nagyon sokat játszottam), de az fix, hogy ha nem jön ki Win-re, akkor nem fogok hajat tépni csak emiatt. akkor főjenek a saját levükben.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
xtremez
aktív tag
Annyira "bírnám",hogy megint nem kapnánk új hl-t.. Elképesztő, hogy minden sz@rt kalapálnak csak ezt nem, ami azért is vicces, mert jó kis cliffhangert nyomtak a képünk még olyan 6-7 évvel ezelőtt.
-
Mister_X
nagyúr
Vagy mégis, mert oly' békésen megfér egy Linux a Windows mellett és az a fél-egy óra plusz ami az OS telepítéssel megy el, simán bevállalható egy ennyire várt játéknál.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
آرش
újonc
Teljesen saját lesz, vagy ubuntu fork mint például a Mint?
HL3-nak Steam OS exkluzívnak kellene lennie ~ 1 évig, és akkor több milliós tábora lenne a semmiből ennek a rendszernek és a programozók is mennének a platformra dögivel. Csak egy címet kellene "beáldozni" ~ 1 évig. -
KisDre
senior tag
Ha azt a fránya DirectX-t kilehetne küszöbölni az AAA játékoknál...
Nekem mindenesetre tetszik az ötlet.KisDre.artstation.com
-
Mardel
őstag
Az irasodbol nem derul ki, de a troll oldalt nem a Valve csinalta.
Hasonlitsd ossze a steam shop es a linkelt oldal cimet.http://store.stearnpowered.com/app/246720/
RN ≠ M
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Fix3r
csendes tag
A valve-nál már mondták, hogy egyik bejelentés sem a HL3 lesz (csináltak is egy ilyen troll oldalt amin a HL3 megjelenése látható idén őszre [link]) úgyhogy kár is reménykedni. Elvileg mind 3 bejelentés szolgáltatás jellegű lesz.
Doogee DG2014 Wuff Wuff
-
kriszpontaz
veterán
Én személy szerint díjaznám ha elfutna egy kis gyenge gépen is, ITX lappal, amire a komolyabb játékokat streamelni lehetne egy bikább gépről. A kis gépen csak Steam OS futna, szépen rákötve a TV-re, és ha jól olvasom, szépen lehetne játszani a Win-only játékokkal is.
-
Szőrös
veterán
S íme feleim , így lészen vala a Linuxból játék platfrom s a Windows megdeglend vala.
Na jó ez utóbbi nem valószínű .
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Low Noise
senior tag
Drukkolok, de ha a nagy kiadók AAA címei nem portolhatók rá akkor halott ügy.
-
tDr1v3r
veterán
-
Def26
félisten
Elkezdődött. Remélem egy jó kis PC -s játékos os lesz belőle és akkor dual bootban mehetne a win és steam os. Nagyon drukkolok neki. Ha lenne majd rajta valami böngésző, akkor szinte csak ezt használnám.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Blinti
csendes tag
Minden ilyen téma kötelező commentje: (csodálom hogy nincs beágyazva a hírbe ) http://static.giantbomb.com/uploads/original/9/99726/1846494-valve_count.jpg
-
anulu
félisten
remélem, a hardware survey-ben az OS résznél külön sora lesz, csak, h jól látható legyen a %-a... szarkazmus off
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
.LnB
titán
Jó hír, én örülök neki. Bár én pont a hétvégén "csesztem" szét a gépemet, mert Linux-ot sosem használtam, és gondoltam ideje már megismerkedni vele. Pozitívum volt, hogy a Dota2 fut alatta, és manapság mással úgy sem játszom. Csak sajnos ez nem így működik, hogy egy csak Windows-t használó user minden előzetes tudás nélkül használja a linuxot. Rengeteg problémába ütköztem, végül a Windows-t is újra kellett telepítenem
A maradék kettőből egy bejelentés biztosan a L4Dead 3 lesz. A maradék pedig NEM a HL3. Ezért kár is várni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
batai15
félisten
Na ez érdekes. Egy próbát mindeképpen meg ér.
-
Prof
addikt
Hat igen ez volt az egyetlen logikus lepes amit jo latni, hogy meg is leptek, ahogy vartam a linux-os hir utan [link]
Bar nem SteamLinux-nak, hanem SteamOS-nek hivjakTovabbra is kivancsi vagyok hogy kivanjak athidalni/eladni a SteamOS rendszert a Steam jatekok 95% windows only volta miatt. Egy Crossover szeru ceget felvasarolva akar lehetne ra megoldas is bizonyos szinten [link]
Egy dologgal tudnanak meg kicsit tuningolni a dolgon, megpedig azzal ha a DirectX-et ugye levetkozve, OpenGL-en keresztul akarcsak 5-10%-al is gyorsabban menne adott jatek mint a Windows azonos hardveren, akkor szerintem sok fpsimado megnezne a dolgot, kapna tobb publicitast a gamer sajtoban. (ala Left4Dead 2)
Amugy a nagykepernyos jatek mar 10 eve se volt nagy kunszt, ma meg veszel olcso HDMI kabelt a meglevo laptophoz, Pc-hez es radugod a TV-re/projektorra azt jonapot.
Mindenesetre szerintem a piacnak csak hasznal egy ilyen kezdemenyezes, en optimista vagyok, kulonosen mert a gyari Win8 ami a laptoppal jott 250 dollarert akar csak frissulni pro-ra, amit rablasnak tartok (tekintve, hogy standalonekent is sokkal olcsobban megkapom).
-
félisten
-
Yany
addikt
válasz FoxiestFox #8 üzenetére
A BF-et csak a "húzócím egy adott platformon" párhuzam kedvéért hoztam ide, semmilyen módon nem kívántam a HL3-mal összehasonlítani, nem is értem, miért kellene...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
BlackSoft
addikt
Érdekesnek hangzik, bár túl sokat nem várok tőle. Nem hinném, hogy külön erre is majd nekiállnak fejleszteni...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
félisten
-
félisten
-
KraX
őstag
válasz FoxiestFox #3 üzenetére
Valoszinuleg egyre tobb. Ha nagyot akarnak guritani, akkor a masodik ket bejelentes egyike a steam os only HL3 lesz
For the God Emperor!
-
félisten
Nem hangzik rosszul.
Kérdés, mennyi játék érzi majd jól magát alatta. -
callmeakos
veterán
Na ez bizony érdekes.
Mindenképp teszek majd vele egy próbát a jövőbenAll→M8
-
KraX
őstag
Szuper, en orulok neki, meg ha nem is asztali linux disztribucio lesz, de azert remelem kinovi magat idovel (nem csak jatekszoftverek leteznek steamen).
For the God Emperor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest