Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
igazad van... bele akartam kötni, hogy az elpusztított Defiantot pótló jármű reg.száma is biztos NX-es volt, de nem. az eredetileg USS Sao Paolonak keresztelt hajó regisztrációs száma NCC-75633 volt.
az határozza meg a játék sikerességét, hogy meg tudják e fogni az szőrszálhasogató rajongókat, - abszolút igaz. jó példa erre a DS9 azon epizódja, amikor visszamennek Kirk idejébe. állítólag nagyon sok időt az vett igénybe a forgatáskor, hogy mindent pontosan olyanra és úgy csináljanak meg, mint az eredeti részben, hogy a rajongók ne tudjanak belekötni
remington: a Defiant hivatalos besorolása: kísérőhajó, amúgy hadihajó, annak teljességében
-
Szirti
tag
Ha jól emlékszem a Defiant is prototípus volt amíg el nem pusztult, tehát kijárt neki az NX es jelzés.
Szerintem is a hangulat lesz a fontos, az határozza meg a játék sikerességét, hogy meg tudják e fogni az szőrszálhasogató rajongókat, akikből nem kevés van világszerte. Ha nem lesz elk*rva akkor én is biztos beleruházok. -
remington2
senior tag
-
Dare2Live
félisten
pontosan.
Ha már a Voyagert amikor hazahozták pácélt raktak rá meg "egytöl fölrobban a borg kocka torpedot" akkor ez igencsak sovány....
Monjuka lényeg ugyis a hangulat lesz, ha hozza a voyager/ds9... szinvonalát az bőven jó, ha ezt a legujabbat nyomatják akkor meg ugyis totális bukás lesz-
-
bdav
őstag
[kötözködés ON]
a föderációs hajók "száma" NCC-99999 jellegű (a szám rész változó hosszúságú), NX-1 az Enterprise volt az Enterprise sorozatból, azóta nem volt ilyen számozás... ejnye
egyébként képen majdnem ugyanolyan mint a sovereign osztály, csak a gondolák közti híd tűnik nagy változtatásnak (az meg hülyén is néz ki)
[kötözködés OFF]
-
Hunter2
addikt
A Voyager utolsó rszében épp egy Borg taransztér átjárót pusztítanak el, ezzel e technikával simán elérhető lenne mind a 4 quadráns.
A Defiant lenne az igazi űrhajó? Nmehiszem , inkább csak az igazi csatahajó.A többi hajó osztályt mind felfedezésre gyártották.Azok is jók lennének csak több fegyver kellene rájuk, meg 1 nél több reaktor.
-
Lenry
félisten
a 10es warp fölötti sebességet a módosított Delta Flyerrel (vagy egy másik komppal) érték el, aztán (gondolom a gyorsított evolúció miatt) nem kísérleteztek többet vele
transztér-dolgot meg nem tudom miért nem vitték tovább, ha jól rémlik Janewayék szereztek a Borgtól transztér-tekercsetamúgy meg: ez űrhajó:
minden más csak gyenge utánzat
ami a cikkben a képen van, az is... -
remington2
senior tag
Kár, hogy a trek-féle "jelenben" játszódó sorozatoknak vége, és film sincs mert az az irány, amerre az utóbbi időkben haladtak, igencsak érdekesnek tűnik. Az új fim kapcsán pedig rebootot v. minimum újragondolást emlegetnek, remélem, a meglévő kereteken belül, és nem akarják eltörölni az eddigi canont. Bosszantó, hogy nincs újabb TNG-érás sorozat vagy film, mert azokat a történelmi folyamatokat, amelyeket a játék oldalán néhány sorban leírnak, átélni, bemutatni lenne jó
Akár transwarp-áttöréssel, akár komolyabb háborúkkal, esetleg csak sima politikai fejlődéssel. Így viszont bénán hat, mintha az egész franchise állna egy ajtó előtt, a küszöbön, és nem akarna átlépni.
-
L3zl13
nagyúr
Szerintem viszont pont a háborúk alatt van a leglátványosabb a fejlődés.
A való világban és a ST univerzumban is.
A legtöbb új fegyvert, páncélzatot, pajzsot pont a Borg és a Dominium elleni harcra fejlesztették ki.
És a hajtóműveknek ugyanolyan fontos a stratégiai jelentősségük, mint a fegyvereknek vagy a pajzsoknak. -
CsAdam
csendes tag
válasz
remington2 #3 üzenetére
"A transwarpot / 10-es fokozat fölötti sebességet már elég régen pedzegetik, de eddig senki sem merte meglépni. Sorozatok nincsenek, filmek sem mostanában, ahol kellene/lehetne, játékban meg aligha fognak ilyen változásokkal kísérletezni."
Én tudok egy játékot, amibe csináltak transwarp sebességet. Project Prometheus volt asszem a neve. Jó volt, de kicsit sok volt benne a bug.
-
Wolverine
félisten
-
L3zl13
nagyúr
válasz
remington2 #3 üzenetére
A transwarpot/quantum slipstreamet szvsz azért nem hozzták be, mert akkor béta, gamma, delta kvadráns is elérhető kellene legyen viszonylag rövid idő alatt, és ez teljesen felborítaná az ST univerzum status quo-ját.
Viszont akkor meg ne tegyék 2409-re. Tehették volna valamikorra a 2300-as évek végére, közelebb a sorozatok végéhez... -
Wolverine
félisten
válasz
remington2 #3 üzenetére
Az a sztori elvileg hivatalos kánon lesz, de új sorozatról perpill. nem tudok. Viszont még 26 évvel le vannak maradva a játék kezdetétől
-
Hunter2
addikt
válasz
remington2 #3 üzenetére
A specifikációk szinte egy az egyben a voyager-re illenek. 10-es fokozat fölé egyszer mentek a Voyager sorozatban akkor is valami evolúciós ugráson mentek át és hüllők lettek vagy mi.
A hajó megtervezésében tényleg nem sok kreatívitást látok. -
remington2
senior tag
Ez sem tesz hozzá a játékhoz semmit, de . . . :
A speckók alapján pedig ütős gép . . . ott vannak például a XIV-es (wtf?) frézersorok, holott a Sovereign osztálynak (elvileg) XII-esei vannak . . . gondolom, ezen kívül quantumtorpedókkal is fel van fegyverezve, pluszként titkosított fegyverei is vannak. A kép alapján viszont az a pod ott a két gondola között szerintem eszméletlen ronda, nem tudom, minek rakták oda. Jah, hogy ha nincs ott, majdnem egy-az-egyben egy "régi" Sovereign? Szép hajó az, nekem tetszik (Galaxy után szerintem a legszebb hajó), de azért némi plusz fantázia jöhetne, kit-bash terén fan-fiction kategóriában jobb/szebb cuccokat lehet találni . . .
A transwarpot / 10-es fokozat fölötti sebességet már elég régen pedzegetik, de eddig senki sem merte meglépni. Sorozatok nincsenek, filmek sem mostanában, ahol kellene/lehetne, játékban meg aligha fognak ilyen változásokkal kísérletezni.
(#2) Wolverine : A játék milyen kapcsolatban van (a kreatívok közreműködésén kívül, amely inkább "hitelességi" kérdés) a franchise-al? Az a történet, amely a múltkori cikkben jelenik meg, esetleg már valami jövőbeli sorozatot / elképzelést is épít, vagy csak vaktában találtak ki valamit?
-
Wolverine
félisten
Érdekes kérdés, hogy a Star Trek franchise tulajdonosai mennyiben befolyásolják a tervezést, illetve a Cryptic fejlesztői mennyire konzultálnak a korábbi sorozatok mögött álló kreatívokkal... (no meg az, hogy a "classified" besorolású információk mellett vannak-e nyilvánosságra nem hozott trükkjei a hajónak)
-
L3zl13
nagyúr
Ez nem igazán befolyásolja a játékot, de...
Nekem ezek a speckók elég gyérnek tünnek annak fényében, hogy a Borg és a Dominion elleni háborúnak és a Voyager által megszerzett technológiáknak köszönhetően hatalmas fejlődésnek kellett volna végbemennie.
A Voyager vége felé már transwarppal meg quantum slipstreammel kisérletezgettek, erre ez még mindig csak warp 9,X -et tud.
Nem beszélve arról, hogy a rengeteg időutazásos epizódban ami a sorozatokhoz képest pár évtizednyire a jövőben játszódik, vagy valamilyen módon kapcsolatban áll azzal, már sokkal komolyabb sebességekről, fegyverekről stb van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Cryptic Studios által fejlesztett Star Trek Online hivatalos honlapján megjelent az első információ a...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest