Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz - = Zk = - #30 üzenetére
Kamera híján videótesztet nem ígérek, de sima teszt mindenképpen lesz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
CsiguszMaxim
senior tag
jejejejejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
- = Zk = -
félisten
akkor pls "majd" egy videotesztet erről (is)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Vistaboy
veterán
válasz BloodyEddie #27 üzenetére
Pont most olvashattad a cikkben, hogy ezúttal teljesen újat találtak ki. Egyedül a főszereplő marad meg, de minden más változni fog.
Én nagyon kíváncsi vagyok rá, eddig mindegyik részt kitoltam, remélem ez sem fog kifogni rajtam.[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
XuChi
addikt
válasz BloodyEddie #27 üzenetére
Akkor velem mi a helyzet? Mert nekem nincs elegem. Sőt. Még remélem lesz vagy 6 rész. ).
-
BloodyEddie
őstag
Értem hogy üzlet van benne, de nem lenne jobb valami újat kitalálni? Laraból már szvsz annak is elege van, aki sose játszott a sorozattal.
-
Termigáßor
aktív tag
Igazad lehet, ugyanis az első után a többit nem bírtam végigjátszani, elment a kedvem tőlük. De ennek is oka lehet. (talán a 3. részben jöttek a pixel pontos ugrások, na ott végképp feladtam) Az Angel of Darkness meg tetszett volna de az akkori gépemen (ami akkor majdnem csúcsgépnek számított) szaggatott de nagyon.
Jobbára ártalmatlan...
-
Vistaboy
veterán
válasz Termigáßor #23 üzenetére
Idáig nem volt rossz Tomb Raider-rész. Az Angel of Darkness egyetlen hibája az volt, hogy félkészen adták ki. Ha kipróbálod a legújabb verziót - nekem az van meg, amit egyszer adtak valamelyik újsághoz, ha jól tudom, a PC GURU-hoz -, az már tökéletesen működik.
Én végigjátszottam mindegyik részt, és ki merem jelenteni, hogy egyik sem volt rossz. Aki az elejétől játszik a Tomb Raider-ekkel, az ugyanígy gondolja szerintem.
-
Termigáßor
aktív tag
"... eddig nem kellett csalódnunk az Eidos-ban ..."
hááát... khmm ez egy kicsit erős volt. Mondjuk úgy semmi biztosíték rá hogy nem lesz bukás ez a stílusváltási kísérlet. (pedig már pont kezdték feljebb ráncigálni a TR sorozat megtépázott hírnevét) De várjuk ki a végét...
Amúgy szerintem az első TR volt az igazi. Azt a feelinget és játékélményt azóta se tudták megismételni. A legutóbbi részek nagyot léptek előre grafikailag, de gyakorlatilag a 3. rész remake-jeinek hatnak.
Ez a kísérlet nagyon kétesélyes, de várjuk ki a végét. Lehet hogy aki mer tényleg nyer...
Jobbára ártalmatlan...
-
XuChi
addikt
Hát ezzel vitatkoznék. Nekem mindegyik rész nagyon tetszett. Ott ültem hajnalokig a monitor előtt és törtem a fejemet a feladványokon. Nagyon nagyon össze vannak rakva a TR részek. 1 rész van amit nagyon nem kellett volna: Angle of Darknes. Nem rossz, de annyira bugos hogy a hajamat téptem. A végén a póklényt nem is bírtam kinyírni a bugok miatt.
-
Quent1n
senior tag
-
elithun
őstag
Én anno a Tomb Raider 5-el kezdtem (és fejeztem be) a TR sorozatokat, kb a játék felénél kidőltem, talán majd ez a 9. rész (omg már 9. rész, veri a Star Wars filmek létszámát ) feléleszt bennem valami érdeklődést a Tomb Raider játékok iránt.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
- = Zk = -
félisten
Jolinak ez nem fog tetszeni
én viszont azt mondom, hogy már uncsi enniy Lara....ezek igy folytatják, Harrison Ford ismét nekiáll az Indiana PC-s folytatásának
#9: ezen hangosan felkúrjantottam
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Antibazsi
aktív tag
-
XuChi
addikt
Yes. Új Tomb Raider. Remegő kezekkel várom. Remélem lesz olyan jó mint az eddigiek. Az összes rész itt figyel a polcomon. Remélem lesz belőle collector edition is.
Ui: A második képen mintha Lara VS Prototype lenne .
[ Szerkesztve ]
-
Thodeus
aktív tag
válasz TazLeacher #9 üzenetére
4 gyerekes ellenére jól tartja magát csipő tájt
-
aram01
nagyúr
hátha ez jobb lesz mint a pár utobbi
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
ysoltee85
aktív tag
nem tudom, az eddigi tomb raidereknek meg voltak a maga sajátosságai! hogy ezt most tényleg jó ötlet elvinni más irányba, az majd ugy is kiderül, mindenesetre nem hangzik rosszul, de lehet a végeredménynél majd kiderül hogy inkább maradtak volna a klasszikus TR vonalnál!
Xbox Gamertag: Zsolesz85HUN
-
TazLeacher
nagyúr
Megvan az Eidos bekebelezésének az első gyümölcse.
Mellesleg elég megfáadtnak tűnik az első képen, mint egy 4 gyerekes elvált anya.
-
BloodyEddie
őstag
Sose hal meg végre ez a csaj?
(#4) Morden24: engem inkább egy Lara Croft: 40 éves edísönre emlékeztet
[ Szerkesztve ]
-
Szeg007
csendes tag
Egy kis Dr Moreau szigete Lara Croft kalandokkal némi resi beütéssel+ügyességi játékokkal nagyon fincsinek hangzik.
-
Morden24
nagyúr
Na, lehet ezúttal már engem is érdekelni fog
Jól látom, hogy a reformálás egyik vetülete, hogy a kisbolygó méretű kannák normálisnak nevezhető női mellekké csökkentek?
Sectumsempra - For Enemies
-
boeing
őstag
Igen a történeten sok múlik,egy ilyen játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
Thodeus
aktív tag
Nekem tetszik az ötlet. Kíváncsian várom a fejleményeket.
-
xuldar
addikt
Nem rossz ötlet a vérfrissítés, kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest