Square Enix - Eidos: Jön a Tomb Raider 9

A Square Enix hivatalos oldalára felkerült az idei évben fejlesztés alatt álló játékok listája, és ezen több másik játék mellett helyet kapott az új Tomb Raider is. Így tehát elég nagy esélyünk van rá, hogy az idei évet sem kell majd Lara Croft nélkül eltöltenünk. Az Eidos és a Crystal Dynamics csapata az eddigi információk alapján teljesen megreformálja majd a játékot, nem sokban fog hasonlítani az új rész az eddigiekhez.

A történet kezdetén a fiatal Lara Croft éppen egyik útjáról tart hazafelé luxusjachtján, amikor egy vihar tör ki, és elsüllyeszti a hajót, hősnőnk pedig partra vetődik egy ismeretlen, kihaltnak tűnő szigeten, mindenféle felszerelés nélkül. Ezúttal tehát elfelejthetjük a két 9mm-es HK USP MATCH típusú pisztolyt, végtelen lőszerrel, ami azóta Lara védjegyévé vált, helyette kénytelenek leszünk a titokzatos szigeten fellelhető dolgokra hagyatkozni.

Az új Tomb Raider sokkal darkosabb, sötétebb hangulatú játék lesz, mint az eddigi részek. A kezdetben kihaltnak hitt szigetről később kiderül, hogy nem teljesen lakatlan, és hogy a "bennszülöttek" nem éppen nevezhetők normális emberi lényeknek. Érdekes újításnak ígérkezik, eddig nem kellett csalódnunk az Eidos-ban, reméljük most is képesek lesznek maradandót alkotni.

Azóta történt

Előzmények