Tomb Raider 9: 2011-ben jelenik meg Lara új kalandja

Sajnos rossz hírem van a Tomb Raider rajongóknak, a legújabb információk szerint ugyanis nagy a valószínűsége annak, hogy Lara kilencedik eljövetelére idén már nem kerül sor. A Square Enix oldalára ugyanis felkerült a jelenleg fejlesztés alatt álló játékok listája, és ebben a Tomb Raider 9 megjelenése 2011-re van írva.

Annyi azonban már bizonyos, hogy a PC mellett PS3-ra is megjelenik majd a játék (Én megelőlegezném az XBOX360-as verziót is, de ez még nem hivatalos), ugyanis most érkezett egy érdekes hír, miszerint a Sony az új Tomb Raider-hez egy "Motion Control" nevű ketyerét fejleszt a PS3-hoz (Remélem, azért billentyűzetről is lehet majd játszani PC-n).

A cikk megerősíti a korábbiakat is, miszerint a játék 2011-ben fog megjelenni, viszont az is szerepel benne, hogy legjobb esetben 2010. novemberében is megjelenhet a Tomb Raider 9. A cikk végén az áll, hogy az említett PS3 Motion Control-t a Sony a Microsoft-féle Project Natal ellenfeléül szánja, így nagy valószínűséggel egy ahhoz hasonló térbeli mozgásérzékelőre számíthatunk majd tőlük.

Egy másik ide kapcsolódó hír szerint a Warner Bros. felkereste a Twilight című film egyik sztárját, Kirsten Stewart-ot (Bal oldali képen), hogy elvállalná-e Lara Croft szerepét a készülő új Tomb Raider mozifilmben. Azonban a színésznő nem vállalta el a szerepet. Reméljük, hogy előbb-utóbb megtalálják majd a tökéletes jelöltet Lara Croft szerepére (Bár én a legjobban még mindig annak örülnék, ha Angelina Jolie (Jobb oldali képen) összeszedné magát, felszedne pár kilót és ismét ő alakítaná Lara Croft-ot a harmadik részben is).

Azóta történt

Előzmények