Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Nekem megvan a teljes TR sorozat az első kartondobozos kiadástól az underworld ig.
Be kell vallanom hogy az underworld víz alatti pályáinál 1 óráig csak uszkáltam céltalan mert annyira tetszett amit láttam. Gyönyörű volt. A story viszont kicsit már gyengécse volt.
A Last Revelation volt szerintem is legjobb rész.
Új rész
?? Mikor jön.
Remélem lesz jó kis havas pálya. Azok a kedvenceim. A legend tibeti pályája a legjobb.
.
-
Gozzer
csendes tag
Elso resz vegig lett nyomva altalam, abba az idobe nagy durranas volt.
A tobbibe beleneztem, kiprobaltam, de ido utan mar uj nem volt benne. -
edward2
addikt
1-2-3 volt még ütős. többi kalap trágya.
azért ez az anthology kalap szar játékokat sorol fel már elnézést.
-
Az elsö volt a legjobb.Még patch-elni kellette,hogy a 3dfx kártyán müködjön glide alatt,nos ekkor már jól nézett ki.De a játék menet még mindig a legjobb
-
misx
senior tag
Elég népszerű játéksorozat, most adtam el nemrég a 2-3-4. részt eredetibe a Vaterán, szinte azonnal elkeldtek, igaz ezer Ft alatt volt mind.
De jó kis játékok voltak, még most is sikerült működésre bírni őket hála a multipatchnak, de már nem kötött le annyira, mint anno, talán azért mert a mostani TR-ekhez képest már elég elavult technikailag (nemcsak a grafika, hanem a lehetőségek, mozgások, stb.). Örök emlék.
-
Ari18
őstag
PS1-en mennyit nyomtam vele. Jók az ilyen videók. Régi szép emlékek.
-
Nimrod
addikt
Régi szép emlékek. Az első rész még tetszett is, de utána már sablonos lett számomra a sorozat.
-
Vistaboy
veterán
Én végigvittem az egészet, és tényleg azt kell mondjam, hogy a legjobb sorozatok egyike. Az Angel of Darkness volt a legrosszabb része, de az is csak azért, mert félkészen adták ki, nem volt lehetősége a fejlesztőknek befejezni a játékot, sürgette őket a kiadó. Amióta a Core Design helyett a Crystal Dynamics lett a kiadójuk, sokkal jobb részeket készítenek.
A régi részekben tényleg többet kellett gondolkodni, pláne amikor már kombinálni is kellett a tárgyakat a használatuk előtt - azt hiszem a Last Revelation volt a legjobb TR-rész -, a mostani részekben a grafikát és a könnyített játékmenetet helyezték előtérbe. Az új részben, ami majd valamikor jövőre jön, pont ezen akarnak változtatni. Nem lesz végtelen lőszerünk, és a talált cuccokkal kell gazdálkodni, kitalálva hogy mit mire tudunk használni? Pl. a jégcsákány elsőrangú fegyver, de a sziklafalon történő mászásban is segítségünkre lehet, és a segítségével eljuthatunk addig megközelíthetetlen helyekre. Persze ez nem lesz kiplakátolva a játékban, ezekre magunknak kell rájönnünk.
-
Misi 007
őstag
Nos Tomb Raider fanatikusként mit is mondjak!?
A maga idejében a legszebb akció kaland játék volt és rendesen odakötötte a játékosokat a monitor elé!
A régi részek nekem sokkal jobban bejöttek mint a Legendtől elinduló "next gen" játékmenet!
Néha igencsak sokat kellett gondolkodni mire rájött az ember egy egy feladványra de a mostani részekre ez már nem annyira jellemző főleg az Underworldre! -
blazsey2
senior tag
1996-ban ez volt az egyik első játékom a Playstation1-hez
.Amiga 500 után néztem mint a moziban.Egyértelmű szerelem volt első látásra
-
aram01
nagyúr
Én egy párat kinyomtam és a film is tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest