Hirdetés
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Köszönöm a linket, ezeket a képeket érdekes mód, most látom először! Nos, az igazat megvallva, abban sem vagyok már biztos, hogy egyáltalán érdemes-e várni rá. Mentő övként fogtam fel az E3-mat, minden 10. percben néztem a külföldi, folyamatosan frissülő "E3 news" rovatokat, és vártam mit lép Gabe Newell és a csapata, erre DOTA2 lett a dolog vége, aminek láttán köpni - nyelni nem tudtam. Hihetetlen alkotás az összes Half- Life, Portalok, a pörgős Left 4 Deadek, vagy maga a Steam, és így elbohóckodják az egészet az EP3-mal.
-
félisten
A Valve-nál sose lehet tudni... Valve time, mint tudjuk.
Ezzel együtt ugye pont most tűnt fel egy csomó HL2:Ep3 concept art, amiket még négy éve készítettek. Katti ide értük
Én is várom az Ep3-at, de őszintén szólva egyre kevesebb és kevesebb lelkesedéssel.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
WonderCSabo
félisten
És mikor jön már az HL2:EP3?
-
Chp
őstag
Ilyen cucc a Valve-tól, olyan cucc a Valve-tól, kiegészítők, programok, és esküszöm kedzem azt hinni, hogy szándékosan nem mennek rá az Episode 3-ra. Teljesen világos és nyilvánvaló, hogy mindenki azt várja tőlük, de nem tesznek semmit. Akármennyire szeretem és elismerem a munkásságait a Valve-nak, szánalmasnak érzem magam, hogy könyörögni kell egy befejezetlen szál folytatásáért, majd annak lezárásáért az EP3 képében.
Szerk.: Egyébként kifejezetten tetszik ez a Filmmaker téma.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hatalmasok a TF2 "Meet the..." videók, mondjuk nyilván az már nem hobbi kategória, amit ott összehoztak, de akárhogy is, jó cuccnak igérkezik.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Nexuiz
tag
és ingyenes lesz, valve
Nem én voltam!
-
M3oH
addikt
Igen, azt tegnap beneztettek Erdekes, kivancsi vagyok milyen funmade muvik jonnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest