- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Én most vettem meg a Steam Winter Sale alkalmával, de kipróbálni még nem volt időm. Majd egyszer...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
törölt tag
Az ajánlat csak a mai napra érvényes.
-
Jhonny06
veterán
Nekem baromira tetszett, nem tudom miért. Előtte az Elite V2-vel játszottam, azt lazán alázza, ott nagyon nem volt eltalálva a hangulat, meg kb. semmi. Itt viszont jók a helyszínek, normális a grafika, valahogy egybe volt. Nem vinném végig még egyszer, még talán jó pontot sem adnék neki, de egy néhány órás csapatásra tökéletes volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
zseko
veterán
Talán a greenmangaming oldalon volt olyan akció tavalyelőtt, hogy 0.00$-ba került De ha rászánsz egy eurót a gold edition-ra akkor most meg tudod venni ennyiért. Lehet igényelni hozzá 90%-os Steam-es kupont, ha jól emlékszem az aliensware oldalán reg után. Mobilról most nem tudok linkelni, a Steam fórumában van a cím.
Jah, ez az első rész volt persze
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
bendeguz76
aktív tag
hát a sok negativ kritika ellenére nekem akkor bejött a game.nem mondom,hogy csucsszuper de pár ora szorakozásra jo.
bendeguz_HUN
-
Zotya84
őstag
Én hardon játszottam végig, ott biza már nincs picipirospötty a célzáshoz....
Én is sokkal többet vártam tőle, nem is ugrottam neki újra, hogy a "secret"eket összevadásszam. A linearitás nem mindenhol volt olyan hatalmas gond, de helyenként eliselhetetlenné tette a játékot. A grafikája nem tetszett, az MI katasztrófa volt...
De engem a legjobban a sztori vége b@szott fel. Lősz, mész, lősz, mész, kilövöd, amit kell oszt vége? Semmi menekülés, vagy takarítás utána, hanem egyből főmenü, mint az első rész végén? Hát, a fiúknak kell még valami tanulás, hogy legalább a történet jobb legyen, ha már a többi dolog sem lett sokkal jobb... Pedig a játékban lenne ponteciál, de nem nőttek fel a Sniper Elite-hez sajnos.
A multiról meg nem nyilatkozom, mert nem fogok vele játszani...
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Gl4diator
tag
Ááá, én is végigjátszottam amilyen rossz , annyira jó alapon Kedvet kaptam az első részhez is, most meg azt tolom
-
Prof01
veterán
Igen, manapság divat lett a félkész játékok kiadása, majd a többit DLC-ben eladni.
Legutóbb a Dirt 3-mal játszottam, aminek egy "Complete Edition" újra kiadott, DLC-ket is tartalmazó, lemezes változata van meg.
Kérdem én, hogy akkor mi volt az eredetileg megjelent sima kiadás? Incomplete Edition? Azt miért nem írták rá?[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Most nem tudom, mi a baj a mulitval. Majd jön egy, kettő, sok DLC és lesznek új mapok, és módok :-D
Sokan utálták, de nekem a Commandos Strike Forece tetszett, kár, hogy azt a vonalat nem fojtatták (bár nem a City követte el) . Amúgy csodálom, Hogy a Mesterlövész meg lett említve, de a "Marine Sharpshooter" című csoda nem. Pedig emlékeim szerint három részt is megélt.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Prof01
veterán
Ez a multiplayer nagyon kemény lehet. Jobban tették volna, ha bele se teszik!
Megjelenés előtt, az előzetes videók alapján úgy voltam vele, hogy beszerzem, majd ha már leesik az ára kellőképpen alacsonyra, de a tesztet elolvasva inkább nem adok egy fillért se érte.
Szóval köszi, hogy megkíméltél tőle!Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
att88ila
tag
Sziasztok!
City Interactivos játékokról Freddy tudna sokat mesélni.Iratkozzatok fel a jatekpartizánra,hogy 60k feliratkozónál újból játszhasson a rossz játékokkal!!!!Minden 10000 feliratkozás után játszik valami rossz játékkal.Én szerettem a játékos videóit meg szerintem mások is.
[link]
Iratkozzatok fel a jatekpartizanra!!!!!![ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Az én véleményemet nem írnám le még1x, inkább csak beszúrom!
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #5 üzenetére
Ezek gázabbnál gázabb játékok, talán lehet fokozni, mint gáz (DmC - Devil May Cry), gázabb (Sly Cooper: Thieves is Time), leggázabb (StarCraft 2: Heart of the Swarm). Sőt, ilyen gáz negyedévünk sem volt még, ennyi gáz játékkal le is tudnánk a 2014 áprilisi hó okozta gázfűtést.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
addikt
válasz Silentfrog #15 üzenetére
Ez valóban így van, amiket felsoroltál mind borzasztó rossz lett, de a walking dead viszi a prímet a rossz játék kategóriába idáig, nem is értem hogy hogyan tudtak egy ilyet kiadni 2013-ban
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Silentfrog
veterán
válasz gyuribácsi88 #14 üzenetére
A Sniper ghost warrior 2 -re is vártak sokan és mi lett belőle. Nem is beszélve a Aliens colonial marines és aThe.Walking.Dead.Survival játékokat. Minősíthetetlen vackok lettek. Április van de ez már itt van és az eladásokból kiderül,hogy remek játék.
-
addikt
válasz Silentfrog #13 üzenetére
Korai ezt még kijelenteni áprilisban ű
GTA 5, watch dogs, stb stb ... jönnek még idén jó játékok hálistennek, a giccsparádét meg gyorsan végigviszem, ha már elkezdtem
-
Silentfrog
veterán
válasz gyuribácsi88 #12 üzenetére
Nem komolyan gondoltuk de szvsz a BioShock Infinite esélyes az év játéka címre!
-
addikt
válasz Silentfrog #8 üzenetére
ŐŐŐ bocsánat hogy nem egyezik az ízlésünk, így van meg kell kövezni azt akinek más tetszik ...
Nálam a jó játékok így néznek ki, Far cry 3, Hitman, Spec ops the line, Sniper elite V2, stb.stb ...
Bioshock, resident evil 6, és az ehhez hasonló... hát hogy is mondjam giccsparádé, nekem nem jön be
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
UnSkilleD
senior tag
válasz gyáliSanyi #7 üzenetére
a crysis 3at direkt úgy akarták hogy csak dx11 legyen, simán meg tudták volna csinálni dx9re is, mint ahogy ebből is látszik
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Silentfrog
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Minimum gépigénye:
- Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon 64 x2 2Ghz vagy jobb
- 2GB RAM
- NVidia 8800GT 512Mb RAM vagy jobb, Radeon HD 6570 1GB vagy jobb
- 9Gb tárhely
- DirectX 9 kompatibilis hangkártya
- Windows XP, Vista vagy Windows 7 javításokkalEz azért érdekes egy kicsit, mert a Cryis 3 csak DX11-es kártyákkal indul el. Talán ezért is hiányos néhol a grafika vagy talán a hanyag munka.
Live poor, die rich.
-
HANDO88
senior tag
Tény hogy nem valami jól sikerült alkotás.
Számomra a legemlékezetesebb rész az volt mikor egy rosszul leadott lövésem következtében kitört riadókor a kísérőm nemes egyszerűséggel elszaladt és sorsomra hagyott.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #4 üzenetére
Bioshock????
Ajánlom akkor a Tomb Raidert, az új Geow-ot, új God of Wart...most így hirtelen ezek jutottak eszembe... -
addikt
Mostanában csak a brutál gagyi játékok jönnek, itt van pl ez is + walking dead szörnyű insztickt + bioshock ...
Remélem lassan jön valami élvezhető játék is
-
Zotya984
senior tag
Vártam ezt a játékot. Viszont tényleg csalódás.
Viszont az ha nem második résznek vesszük hanem egy kiegészítésnek V1,5 vagy ilyesmi akkor talán elmegy kategória."Tiszteljük meg egymást azzal, hogy válaszolunk a privát üzenetekre"
-
Silentfrog
veterán
Sajnos a játék kifejezetten unalmas,gyenge megvalósítású,és a graf.motor képességeit finoman szólva sem használják ki.
A teszt végén lévő pontozást megköszönhetnék a játék készítői,de szerintem és sokak szerint még ennyit sem ér a játék. -
callmeakos
veterán
City Interactive.... Ez mindent elmond.....
Azt gondolom ez a név, sokunknak nem éppen a minőségi játékot jelenti....All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest