Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Nézzük a jó oldalát radarnáci nincs benne legalább, pedig az minden city játékba volt az előző részben is...
-
KubanitoS
veterán
A játék valóban gyengére sikerült. Cryengine 3-hoz képest gyenge grafika, szájbarágós játékmenet (ezt lődd le, most ezt, most ezt) és nagyon durván lineáris, csőjáték.
Vegyétek inkább a Far Cry 3-at és nyomuljatok abban mesterlövész puskával, ezerszer nagyobb élményt nyújt a dolog.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Jani18
aktív tag
Év játéka nem lesz
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
RyanGiggs
őstag
Húú az első részben kemény Bug-ra találtam!!
Mentem az autóúton, semmi akadály meg ienek... és egyszer csak nem tudtam továbbmenni. Mintha ott lett volna egy fal. Pedig semmi nem volt az úton. Még egy doboz se, akadály se, semmi. Na azt akkor abban a pillanatban töröltem le!! A második részt, meg ebben a pillanatban!! ART II-ig bírtam![ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként még csak fél órát toltam kb, de marhára irritál hogy a játék tolja a képembe, hogy ezt lődd most le, azt lődd most le, most ez, aztán azt. Bázz....
Live-Die-Respawn
-
RyanGiggs
őstag
Óóó az hogy az emberünk "pár lépés" futás után elfárad, ez csak egy dolog...!
Én arról beszéltem, amikor lelőttél pl. fekve mindenkit, és mutatja merre kell továbbmenned, akkor nyomsz egy futás gombot, és nem reagál semmit.
2x-3x kell megnyomni a futás gombot, hogy végre elkezdjen futni.[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Én is játszottam vele jó pár pályát...
Mit is mondhatnék róla... elég gagyi játék lett. Tele van Bug-al.
Csak egy pár példa :
-Nem mutatja mindig a "célkeresztet"
-Gugolásból nem tud menni a manusz fekvésbe, csak állóhelyzetből
-Néha csak akkor kezd el futni, ha 2x-3x nyomom meg a fussál már gombot
-Hiába lövöd le az ellenséget telitalálattal, nem mindig hal meg elsőre
-Hiába rejtőzöl a bokorban, néha akkor is észrevesznek
Most így hirtelen ennyi jut eszembe! Ez a játék kb annyit ér mint az Alien C.M.! -
Low Noise
senior tag
Amióta a Time Shiftet évekkel később próbáltam ki mert gyengébb értékelést kapott mint amit érdemel sőt majdnem kihagytam, azóta semmilyen értékelésnek nem hiszek, én azért nem maradok le 1 jó játékról sem mert a tesztelő szubjektív véleménye miatt vagy mert nem szereti az FPS műfajt alulértékeli.
-
polgi803
őstag
Helytálló értékelés! Szégyen hogy a CryEngine-ből csak ennyire futotta...
-
blade zte
őstag
Nézzük a jó oldalát: egy új rpcjs rész is kijöhet talán még ebböl, van elég rossz ez.
Oppo find 7 astro black
-
djculture
félisten
Megkapták az engine-t de nem nagyon tudták kezelni én azt látom.
-
nanorambo
őstag
Én élveztem a játékot. A 6/10 egész reális, de én 7/10-et is adnék. Látszik a city-n, hogy fejlődik, talán egyszer...
-
GeryFlash
veterán
Jaja remélem, hogy lett annyira szar, hogy freddy D el kezdje foltyatni az rpcjt...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Ps Vita
őstag
Egy szó: City.
-
wolfman
veterán
Ez a Cryengine is olyan iztos, hogy licencet megkapták, csak rájuk lett szólva, hogy hát ne tekerják fel annyira a motor teljesítményét, mer akkor nem tud a Crytek akkora eladást produkálni a Crysis3-al, ami szinte csak a grafika szépséggel tud dobbantani, mással se nagyon!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
prolad
addikt
Vannak hibái,de összességében élveztem,amit egy city-s játéktól nem vártam volna (eddig csak a dark sector volt az egyetlen ami tetszett tőlük).Csak a single résszel játszottam,pár óra alatt kivihető,meg van szabva mit hogyan csinálj,ha eltérsz akkor a túlélési esélyeid nagyon romlanak.Néhol elég amatőr megoldások vannak (pl. a társam beküld légvédelmi ütegeket robbantani,mondván hogy ő majd fedez amikor csak nálam van távcsöves puska).A grafika jó lett,nem olyan szép mint a crysis de még egy hd4650-n is futott közepes beállításokkal.Sajnos elég sok technikai hibába is belefutottam,sokszor találtam magam az asztalon.Ettől eltekintve szerintem jobb lett mint mondjuk a MOH warfighter (csak single alapján nyilatkozom),ami ettől a cégtől nem is rossz eredmény.Csak így tovább,a 3. rész már tényleg ott lesz a "nagyok" szintjén.
-
trufa12
addikt
válasz wednesday #13 üzenetére
jah lehet ott rohanni is de lehet lopakodva menni.
és legalább nem beton dzsungelben játszódik hanem még a környezet is idilli ...epilepszia pedig van... főleg aki hajlamos rá azért vannak benne érdekes jelenetek már az elején is...
ráadás max grafikán még ma is nagyon szép és szemet gyönyörködtető. nekem jobban is tetszik valahogy résztelesebbnek látom nem akartak még annyira el simítani mindent.
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz Black Dragon #9 üzenetére
ilyen az új cod is
mentem ahogy mentem és kinyírtak először azt hittem bug
aztán rájöttem hogy jaaah -.-nah én töröltem is le a pi-ába...
nem lehet az úgynevezett modern játékokba már olyat hogy úgy játszik az ember ahogy neki jól esik...
érdekes régen megtudták oldani hogy úgy ment a játékos ahogy akart aztán max ha lebukott akkor riadó, őrség növelés.
ilyen is volt....[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
-
Black Dragon
addikt
Leginkább itt arra gondolok, hogy pl. adott egy szituáció, nézel távcsővel egy ellenséges csapatot, de annyira kötött a játék, hogy amíg a te csapatod el nem éri a x pozíciót, addig nem nézhetsz sehová, csak oda kb, tehát esetleg ha te már kijátszottad, és sz*rsz az egészre, nem nézhetsz előre meg ilyenek, hanem ott meg kell várnod és mi egyéb. De ugyanakkor ott van az a szitu is, hogy ha nem úgy csinálsz valamit, ahogy a tervezők azt megalkották, akkor esélyed sincs az életben maradásra... még easy fokozaton se.
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez opcionálisan más játékban nincs benne, de kérem, ez egy sniperes játék akar lenni, akkor had nézzek már oda, ahová akarok, és had lőjek le mindenkit olyan sorrenben, ahogyan akarom, ha lebukok, akkor meg legyen esélyem lopakodni, és a bokor mögött ne vegyenek már észre....
-
GeryFlash
veterán
Vissza a régi alapokhoz
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
nagyúr
válasz Black Dragon #5 üzenetére
Manapság melyik játék izgalmas ami fps?! Megvettem steamen a crisis-t, (1-2) hogy adok neki egy esélyt. Hát, nem kötött le sajnos. Unalmas f*s, amiben ugyan az van mint a többi lövöldözősben.
Amúgy hogy on legyek, nekem még az 1 sem jött be. Pedig jó lenne egy frankó lopakodós taktikás, de ha ennyire lehúzzák, akkor felejtős.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Black Dragon
addikt
unalmas, és monoton lett a játék, többet vártam tőle.
-
Jakesz
addikt
Ennyi halogatás után reménykedtem, hogy többre futja majd...
-
Gergosz2
veterán
City , city
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tankos5672
tag
Nem is lett valami jó egy kiherélt cryinegine 3-al.. a multija meg komolyan.. unalmas. 2 map az összes egyenlőre. jobbat vártam.
Nekem dudálsz, kisautó?
-
roommate
csendes tag
én baromira sokat vártam ettől a játéktól... csalódtam sajnos
nem az igazi és az agyon ajnározott grafika sem igaz
helyenként kimondottan csúnyák a helyszínek és a karakterek egyaránt... sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas