Új hozzászólás Aktív témák
-
joco1114
csendes tag
4GB patch, már kint van november 22-e óta, igaz, nem a Bethesdatól: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1013
Wasp_HUN: +1, csak így módosítani kell az exe-t, ami a steam-en nem biztos, hogy jó ötlet. Megint azok szívnak, akik megvették... Ráadásul a fenti cucc bármelyik update-tel működik.Textúrák, közel 3000 db csomag: http://www.skyrimnexus.com/
Egyik másik giga fölötti, de oda is b@sz rendesen a játék minőségének!Jó játékot!
-
Lézerparaszt
őstag
Jah én is abba a táborba tartozom aki nem vett észre semmit mert stabil. Mondjuk naponta 1x kidob de amúgy nem láttam még azon kívül semmi hibát. Minden ultrán megy 50-60 fps -sel full HD-ban és csak 2 giga ramot használ ? Nemtom, én túlzásnak érzem egy kicsit. De lehet hogy csak tévedek.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Ilsyde
őstag
válasz Lézerparaszt #11 üzenetére
Ugy van. Ha grafikai modokat hasznalsz akkor kell a memoria patch. Meg egyebkent is felteheted, ha sokat crashelsz akkor lehet hogy segit.
Ez nem tudom mitol fugg, mert vagyunk itt nehanyan akiknel teljesen stabilan fut a jatek, pedig vannak fent modok is.
-
Lézerparaszt
őstag
Nekem is új ez a dolog, sehol nem olvastam róla. Akkor ez most hogy is van ? Ha több mint 2 giga memóriám van akkor nem használja ki ?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
dBLOOD
tag
Mi ez a memóriakezeléses dolog, zsír új játék és gondja van 4G memóriával? Göthösda, no comment...
Sok a birka, sokan szeretik a sz*rt.
-
smkb
őstag
A sárkány hátrafelé repüléssel én is találkoztam... csak néztem mivan, de nem hogy csak hátrafelé repült, hanem ilyen gömbvillámszerűen szinte egyik pillanatban itt aztán ott, mindezt háttal meg összevissza hol verdeső remegő szárnnyal hol nem... full kiszámíthatatlanul mozgott.
-
Wasp_HUN
tag
Valójában ehhez semmilyen mod sem kellett eddig se, pusztán az .exe fájlban kell egy változót átállítani. Ugyanez volt a Fallout-okban is.
Hozzáteszem nem tudom, hogy 1.2 óta nem-e ugat be a steam. Csak egy ismerősnél csináltuk ezt meg, mivel nekem még nincs meg a Skyrim... majd karácsonykor
[ Szerkesztve ]
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
Kareszovics
addikt
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
Nálam semmi gond nem volt a mentésekkel.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Spectrum
aktív tag
Pedig sajnos ez a helyzet, még most is, majd a következő patch javítja. Állítólag ez a Bethesda-nál mindig így volt.
Külön szót érdemel, hogy a lelkes gamerek készítették a patchet, ami engedélyezi a 2GB feletti memóriahasználatot (említve a hírben), de az 1.2-es patchben erőltetett steam miatt bonyolultabb bűvészkedésre van szükség ehhez. Természetesen a kalózverzióban ez sem gond...
-
Angel1981
veterán
Nem is tudtam, hogy ez volt a helyzet a memóriakezeléssel....
-
ricsi1130
csendes tag
nekem 3GB memóriám van akkor a patch segit nekem is valamennyit és Bocs a hülye kérdésért de érdekel
-
Youri
veterán
Textúracsomagot nem terveznek?
RTX ON
-
félisten
Meglévő mentésekkel, hogy áll az új patch?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
atidzsiforc
őstag
....A mágiaellenállások nem jól számolódtak...
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest