- Path of Exile 2
- GTA VI
- Bestbuy játékok
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Half-Life 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz CriticalHit #10 üzenetére
Az Oblivion nem konzolos? Az első húzócímei között volt az akkor még friss Xbox360 platformnak! És bizony nagyon sok téren konzolos lett. Igaz ott legalább a kezelőfelület PC-s volt... emiatt meg a konzolosok szívtak, hogy nehéz a tárgyak között navigálni.
A Skyrim kicsit tovább egyszerűsödött, de az Oblivion is alacsonyabb agyi kapacitást kívánt meg, mint a Morrowind. Sajnos ez egy trend manapság...
-
Angel1981
veterán
válasz CriticalHit #10 üzenetére
Bár konzolátirat, ez látszik, de szerintem pont hogy a legjobbak közül való - mint a Fallout 3, vagy a Metro 2033.
Bár mindegyik konzolátirat legalább ilyen jól sikerülne! -
Löncsi
őstag
Nagyon jó lett, megérdemli.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Huma
addikt
Nagyjából én is így pontoznék. Nevetséges a 40/40 pont. 8-nál többet semmiképp sem adnék rá a maximális tízből. A Witcher és a Dragon Age is jobb játék szerintem. A Skyrim csak a szabadon bejárható terület miatt emelkedik ki a tömegből. Ha az nem lenne akkor biz közelebb állna nálam a 6-hoz mint a 7-hez.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ldave
félisten
Én úgy vagyok vele, hogy kategóriájában egy jó játék az 7 vagy 8 pontos a 10-ből. 9 pontot ér egy jó játék ami sokat hozzátesz a stílushoz, 10 pedig csak az, ami inkább forradalmi, mint pedig tökéletes.
Nem tudom a Skyrim mennyire forradalom a saját stílusában.A Slime draws near! Command?
-
Spancho
senior tag
Itt megtalálható az összes eddigi maximális pontot kapott játék
Csak azért linkeltem mert engem érdekelt ,gondolom akkor mást is érdekelhet
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Stauffenberg
nagyúr
Rengeteg maximális pontszámot besöpört a Skyrim, de szerintem ez már túlértékelés!
Ugyan egyetértek azzal, hogy az utóbbi évek legjobb videojátéka... sőt, ez már több, mint csupán egy játék! De azért tökéletesnek nem nevezném. A bugok szerintem nem vészesek, ráadásul questeket befolyásoló hibák nagy részét az 1.1-es patch már a megjelenés napján javította. Holnap meg már itt az 1.2 is!
Nálam nem a bugok húzzák le a maximális pontszám elérésétől, hanem inkább az, hogy sokat egyszerűsödött a játékmenet. Kicsit vesztett a komplexitásából (ahogy a Morrowindhez képest az Oblivion is... gondolom a következő rész a Skyrimnél is egyszerűbb lesz). Igaz szerencsére ez még mindig nem a casual szint és azért nehéz fokozaton még van kihívás, de ettől függetlenül több játékelem is valamivel egyszerűbb lett.
Na meg továbbra sincs meg a sandbox élmény... ha nem questeket csinálsz akkor a felfedezés élménye is csak addig tart amíg be nem járod a főbb látványosságokat. A Fable sorozatot azért imádtam (noha az közel sem igazi RPG), mert ott rengeteg dolgot csinálhattál a questek megoldásán túl is. Majdnem, mint egy fantasy-GTA.
-
lkandris
tag
Én is fejlesztőként dolgozom, a buglisták kreálása nem ismeretlen
Egyébként igazad van, annyira lesz bugmentes egy szoftver, amennyi ticket kijavítására jut idő, igenis mindennel kell foglalkozni, de van prioritási sorrend.Én a "3rd party" tesztelők szemszögéből próbáltam nézni a dolgokat, bár nem tudom ez pontosan hogy zajlik.
[ Szerkesztve ]
-
havast
aktív tag
Én nagyjából ismerem ezt a tűréshatárt - munkámból fakadóan.
Kb. úgy megy, hogy jön a nagybetűs dátum, a fejlesztők és tesztelők tudják, hogy esély nincs mindennek a felderítésére, és javítására, aztán újratesztelésére..
És akkor jönnek a prioritások a hibáknál...eljön a dátum, munka átadása, ami meg benne maradt, majd foltozgatjuk
Szóval nincs itt tűréshatár, dolgoznak mint állat, aztán ami marad majd kész lesz.. legalábbis ahol dolgozom, ez megy
Arról nem is beszélve, hogy az igazi tesztelők a userek. Egy ilyen programban a bugokat mint a Skyrim, csak ekkora embertömeggel lehet felderíttetni..
-
Angel1981
veterán
Egyfelől örömteli hír, másfelől, bár a Skyrim nagyon jó játék, azért nem hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest