Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
edmonton
csendes tag
Sztem az a különbség ,hogy itt van koreográfia. Lehet úgy is ,hogy csak csapkodsz, gurulsz ,parry és nyersz. Ebben nem lesz izgalom ha már bugyogóban gitarral is végig tudsz menni.
Míg itt ha már tenyleg vérprofivá tudsz válni nem csak hogy simán át tudsz menni ,de magad szórakozásával ezt élvezettel is tudod tenni.
Sleeping dogsban próbáltam variálni és bár változatos tudott lenni ehhez képest szegényes volt. -
lolller
tag
jónak tűnt a koncepció, de ahogy levezetted igazad lehet. Csomó ilyen játékkal találkoztam az utóbbi évekban, tök jó ötlet, aztán igazából amint kitanultad nincs is már benne kihívás. Erre van még benne 50 óra... ugyan arra.
varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2
-
heihachi
addikt
Ez az egy ora/5 level tartalom olyan, mintha FIFA-ban 5 elore meghatarozott csapatokkal vivott meccset jatszhatnal csak le, es azokat jatszanad folyton ujra es ujra es ujra, hogy egyre jobban elverd oket. Es ha kapsz egy golt, akkor kezdheted elolrol az ot meccset. Szerintem ez a helyes osszehasonlitas
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
GreatL
őstag
Nem tudom... eléggé rajzfilmszerű, meg írják hogy frusztrálóan nehéz is... asszem ezt kihagyom, mint azt a Shadows Die Twice cuccot meg a Shadowrunnert is.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
heihachi
addikt
1 órányi tartalom van a játékban. Azt az egy órát kell ismételgetned újra és újra és újra és újra és újra... (vagy csak egy mapot az ötből, akkor azt a 12 percet újra és újra és újra) Asszem ezt nem nekem találták ki
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
lofagi
addikt
Elég vegyes.
Tegnap egyébként nekem is sikerült kipróbálni, valóban van egy tanulási görbéje, nem fog menni csak úgy pikk-pakk elsajátítani mindent. Lesz benne kihívás bőven, legalábbis nekem biztosan. Nagyon kellemesen lehet használni a tereptárgyakat is. Az animációk tárháza pedig kimondottan nagyon szép és bőséges.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest