Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Ez lehet marketing is, meg nem is. de arcade játéknak egyátalán nem nevezhető a SHIFT 2. ha az iracing a 10/10 és mondjuk a Grid az 5/10 szim terén, akkor a SHIFT 1 7/10, a Shift 2 pedig 8/10. Nem lehet valamire csak úgy ráhúzni hogy szarfos, vagy istenkirály. Átmenetek is lehetnek nem? Dehogynem.
Amúgy én elég nagy szimbuzi vagyok, és mégis megrendeltem. Ahogy az rfactor 2-őt is megfogom. És mivel a GT5 szimként népszerű és szép pénzeket hoz az SMS nyilván ezt szeretné elérni az EA-vel karöltve. Igazi szimulátort és szórakozást a népnek, úgy hogy közben még szép pénzeket is hoz. Ha más cégeknek összejött, nekik is összejöhet.
Az NFS pont azért szakad ennyi darabra, mert mindhárom játék más szemszögből közelíti meg az autós dolgokat. A SHIFT 2 pedig nagyon nem az arcade vonalban mozog.
Ha meg annyira arcade, akkor megnézem mit művelsz majd egy komolyabb járgánnyal a legendás német pályán...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest