Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-evil
aktív tag
válasz unrealnoise #44 üzenetére
várom szeretettel én is.
-
unrealnoise
senior tag
Már miért ne? Ne legyünk már begyepesedettek. Ott van az arcade játékosoknak két NFS játék is emellé, plusz a SHIFT2-nél alapból hanyagolják az NFS "előnevet", nem is véletlen, egy idő után lehet egy teljesen különálló autós EA alatt futó szimulátor lesz. Az NFS csupán felfuttatni kellett. Persze ez csak egy elképzelés.
Mindegy. Tényleg kár fikázni srácok, még a nagy, drága szimulátorok legjobbika, az iracing is van amiben jóval szarabb, mint a SHIFT 2 lesz, és ez nem csak a grafikára vonatkozik. Majd meglátjuk 8 nap múlva.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
unrealnoise
senior tag
Mert szerinted mi az a tényleges élethúség? ha fizika meg matek kell, ott az iracing, meg a netkarPRO, ha élmény, cockpit view, hangulat, akkor ott lesz majd a SHIFT. forradalmat autóvezetésben nem lehet véghezvinni. gumik kopnal, defektek vannak, időjárás változik majd jövőre, és sorolhatnám. attól mert egy szimulátor mint a SHIFT, nem 10/10-es fizikából, az online haverokat és a komolyabb versenyzőket ugyanolyan nehéz megverni, mert mint a valóságban itt is adva van egy eszköz, a feladat adott. légy gyorsabb, konstansabb.
-
Motion_Blur
félisten
válasz unrealnoise #39 üzenetére
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Inv1sus
addikt
Ezek azok a játékok, amik 10 év múlva is ugyanazon a sémán alapulnak némi grafika változással. Egyszer boldog lennék, ha rátérnének a tényleges élethűségre is. Azt majd nevezhetjük mérföldkőnek így 20 év után.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
unrealnoise
senior tag
válasz Motion_Blur #38 üzenetére
Mert te aztán egy videóból megállapítottad...
-
Motion_Blur
félisten
Akkor ennyit arról hogy ennek bármi köze van a szimulátorokhoz...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dangerzone
addikt
De miért csúszkálnak ennyire az autók? Ezt nem bírom felfogni
-
D-evil
aktív tag
ki sem próbáltátok de már megy a fikázás...eszméletlen itt pár ember.ha majd megjelenik,próbáld ki,és ha még akkor is szarnak tartod,akkor írj.akkor van mire alapozni.addig nincs miről beszélni.video alapján grafikára nem lesz panasz.ennyi látszik.
más nem. -
Pöttön
őstag
válasz SenorGrande #15 üzenetére
De a fejlesztők hozzáállása a célközönség hozzá állásából fakad...
Mert szószerint a sz@r hulladékotis megveszik ha rá van írva hogy NFS... (Tisztelet a kivételnek)
Akkor minek törjék magukat ,évekig dolgozzanak amikor igyis megélnek szépen kényelmesen?
Szerk : zola0306 (14-ik hsz) címeztem volna[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
doggie
aktív tag
Ezzel az út fölött úszó, rugalmatlan fizikával akar a forza vagy a gt babérjaira törni? Ne már....
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Chosen
addikt
válasz unrealnoise #23 üzenetére
"SHIFT 1 csak egy kezdőrugás volt, a kapuralövés a SHIFT2 lesz"
És a gól a Shift 3
-
unrealnoise
senior tag
Ez lehet marketing is, meg nem is. de arcade játéknak egyátalán nem nevezhető a SHIFT 2. ha az iracing a 10/10 és mondjuk a Grid az 5/10 szim terén, akkor a SHIFT 1 7/10, a Shift 2 pedig 8/10. Nem lehet valamire csak úgy ráhúzni hogy szarfos, vagy istenkirály. Átmenetek is lehetnek nem? Dehogynem.
Amúgy én elég nagy szimbuzi vagyok, és mégis megrendeltem. Ahogy az rfactor 2-őt is megfogom. És mivel a GT5 szimként népszerű és szép pénzeket hoz az SMS nyilván ezt szeretné elérni az EA-vel karöltve. Igazi szimulátort és szórakozást a népnek, úgy hogy közben még szép pénzeket is hoz. Ha más cégeknek összejött, nekik is összejöhet.
Az NFS pont azért szakad ennyi darabra, mert mindhárom játék más szemszögből közelíti meg az autós dolgokat. A SHIFT 2 pedig nagyon nem az arcade vonalban mozog.
Ha meg annyira arcade, akkor megnézem mit művelsz majd egy komolyabb járgánnyal a legendás német pályán...
-
unrealnoise
senior tag
Elvileg pedig kikerült belőle. Legalábbis eddig ezt hallottam mindenhonnan.
Videók csalókák lehetnek, iracingből is lehet aztán totál gagyi cuccokat kilopni videóként.
Én elég nagy szim buzi vagyok, de az autolog, a szép és hangulatos pályák a jobb fizika, a cockpit view, a PC-s szimek közt egyedülálló "autotuning" miatt megért nekem egy előrendelést.Képzeld el milyen lesz egy igazi bajnokság jövőre a felsorolt dolgokkal (időjárás, időmérő, real szabályok) úgy, hogy év közben fejlesztgetheted a kocsid X vagy Y esetekben?
Mindegy, én bízom az SMS-ben és abban, hogy a SHIFT 1 csak egy kezdőrugás volt, a kapuralövés a SHIFT2 lesz.
-
JoolsNOS
veterán
Az szvsz csak marketing, hogy a szimesek is rápillantsanak. Az nfs rajongók kipróbálják, bármennyire is csalódtak a most wanted óta. A shift rajongók egyértelműen. A szimulátorosok meg csak azért is, ha másért nem fikázni.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Chosen
addikt
válasz unrealnoise #19 üzenetére
Addig nem tud érdekelni, hogy X nek vagy Y-nak hívják ami alatta van, vagy éppen mi másba került még, amíg nem lehet bevenni egy kanyart driftelés nélkül. (Márpedig a vidóban is ez látszik, hogy ez ugyanúgy átragadt az első részből -már ahol nincs kivágva -)
-
unrealnoise
senior tag
Lol. Ember, tudod, hogy gmotor2 van alatta? Amit az rFactor és a GTR2 is használ?
Tudod, hogy jövőre sanszos, hogy a gmotor 3 (rF2) lesz a SHIFT 3 motorja? Jövőre még több pálye, még több járgány, még jobb fizika, boxkiállások és dinamikus időjárás, meg igazi real verseny sorozatot, bajnokságot várok tőlük. Egy két év és komoly konkurenciája lesz a GT5-nek, meg a Forza-nak. Nah meg a többi pc-s szimnek is, lásd én is meguntam az iracing statikus világát, inkább nyomom a SHIFT2-őt, meg az rfactor 2-őt majd...steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
kpal
nagyúr
Remélem egyszer letudok ugy ülni az NFS elé mint anno az UG2 idején . De nem bánám ha Grid szintű lenne az irányítás nálam az az etalon .
-
SenorGrande
senior tag
Csak a kiadók pont lesz*rják, hogy nekünk mi a jó.
Kapsz egy összetákolt valamit, amit utána hónapokig patch-elsz, aztán jöhetnek a semmitmondó DLC-k. . .– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
capulet75
addikt
Gondolom itt is be lehet állitani h törjenek-e az autók. Még senki sem tud semmi biztosat de mindjárt itt terem pár "nincs rajta sapka" ember. Istenem....
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Chosen
addikt
Hiába a jó játékélmény, amíg ez a motor van alatta, addig szimulátor kategóriában még mindig nem versenyzik a nagyokkal.
-
plejik
addikt
Kíváncsi leszek nagyon.Hátha?!
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
james001
veterán
a Shift 1 se tetszett,szóval nem hiszem hogy ez megragadna...
ja és igen azért a GT sokkal másabb mint az NFS,meg hát a GT-be több kocsi is van.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
zola0306
tag
Szép és jó hogy a NFS is csinál szimu játékot...
DE azért a GT-hez ne igen hasonlítsák már....Max 30 óra alatt lenyomod Platinumra a NFS-et a GT-ben meg benne van eddig 90 órám és 39%-nál járok az A-Spec-ben.....
B-Spechez meg hozzá sem nyúltam még.Ha megtisztellek hogy írok neked elvárom ezt fordítva is!
-
Gulyopapa
addikt
Már az 1-ben is jó volt a törésmodell, so ...
-
nrgia
őstag
Szép, csillivilli törhetetlen autó mobilok.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest