Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
Mondjuk azért a Warch 3-ért 67 ezer egy kicsit túlzó ajánlat volt elsőre is!
De a végső az egyenesen gáz kategória akkor!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
GeoJoe
senior tag
Megjött az ajánlat, 67 helyett 17et adnának a watch 3-ért
-
nylacika
aktív tag
Pár tapasztalat W5 PRO LTE... Akksi növelése nagyon jól jött, futáskor, amire leginkább használom, ott is online rádióhallgatásra, bőven elegendő. Eddig egy félmaratont nem bírt ki úgy, hogy önálló módban online zenét hallgattam. Most még marad több, mint 40%... Nálam ez egy fontos tényező. Másik, számomra fontos dolog, hogy a Curve fizetés (Lidl szarakodásán felül) kiválóan, gyorsan teszi a dolgát, bár ez a W4-nél sem volt különösebb gond... És ami a legfontosabb számomra, stabil internetkapcsolat. W4 gyakran, futás alatt eldobálta a netet online rádiónál. Ugyanazzal a progival eddig egyszer sem szakadt meg a kapcsolat. Túlmelegedés sem volt, a W4-nél többször előfordult, még nagy meleg sem kellett neki hozzá. A GPS pontosságát a hétvégén tesztelem, tapasztalatom szerint a W4 12 km alatt 200-250 métert tévedett annyival korábban jelezte a távot.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
uszipajtas
tag
Sziasztok!
Megosztanék pár gondolatot.
Aki vásárlás előtt áll, mindenképp próbálja fel az 5 Pro-t. Nekem elég vékony a csuklóm férfi létemre. Az óra kényelmes, de olyan mintha egy hatalmas búváróra lenne a karodon. A szenzorterület annyira kiemelkedik, hogy a kisujjam aláfér. Pulóver viselése közben tuti nem fog elférni alatta, mivel 15mm magas legalább az óra.A súlya egyébként egészen elviselhető a titánium tok miatt. Szóval szerintem egyáltalán nem ergonómikus, pedig szerettem volna magamnak ilyen órát, mivel a specifikációja nagyon jó.
Ellenben nem érzem, hogy előrelépés lenne az akkun kívül a 4 Classichoz képest szóval a jelenlegi ára eléggé túlzás, főleg ha kijön az update wear 3-asokhoz. -
polonic
félisten
válasz Csocsesz75 #390 üzenetére
De azért a galaxy watch4-gyel mért napközben és szinte tele volt adattal a samsung health az adott napokról. Nem tudom, mi változott.
-
szilasz007
aktív tag
Mondjuk nekem a toltes.. 20 perc alatt 15-rol felmet 40-ig. Az azert mar nekem is eleg egy bo delutanra. Toltesi sebesseg szerintem elheto. Ez a legutolso "problemam" az oraval. Egyebkent, mas egyebb kulonosebben nem zavar. A Proba vegre van egy nyugodtabban viseletet biztosito aksi. Azon kivul meg teszi a dolgat minden teren, mint a 4. Jo iranyba megy ez.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Gyorsabb, ez tény, de az nem lesz nyerő az S21 ultrával
Nálam 12-es apple és az S21+ volt a választék, mivel utóbbi lett, emiatt jött a watch 4, majd az 5 pro széria. De nem bántam megy egyáltalán.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
rolandg
tag
Nekem mér egész nap, és éjjel is. Szintén a 10 perces van beállítva. És mivel vannak nap közben erőteljesebb sétáim (6 km/h környékén), ott is mér. Szóval ez tökéletesen működik.
Jacis:
Tegnap 43%-kal tettem a Pro-t töltőre, két nap után. 1 óra volt feltölteni. A telefon jelezte is, hogy kész. Nem jó, de nem is tragikus :-D. -
polonic
félisten
Nekem úgy alakul ez a 10 percenkénti pukzusmérés, hogy napközben nem mér semmit már, csak éjszaka alvás közben. Asszonynál jó, nekem vannak napközbeni adatok is.
Nálatok? -
hadan
tag
válasz Roland861010 #371 üzenetére
Nekem van 3 OTP kártyám de megoldottam az órával, telóval a fizetést Google Wallettel. Az a neve a szolgáltatásnak, hogy Curve. Amúgy a Curve még a Xiaomi Pay-t is támogatja. 15 ezer forinttért lehet venni Xiaomi Mi Band 6 NFC-t (fontos hogy NFC! a sima nem támogatja). Azzal tényleg lehet akárhová menni, mert nem akkora tétel ha bázik, elromlik. Én strandra, azt viszem 225 ezres órát inkább nem teszem ki a víznek bárki bármit mond. Palatinuson, meg a legtöbb budapesti strandon amúgy is csak kártyát fogadnak el. Úszónadrágban még csak csak elfér a kártya de ott félő hogy kiesik, elhagyom illetve fecskébe hova rakja az ember? Az óra meg ott a karomon, azt nehezebb elhagyni.
Samsung Galaxy S22 Ultra 512 GB | Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Vissza kaptam a régi telefonszamat, a telefonomhoz de új sim kártya van hozzá. mikor hozzá adnám az órához,amit adtak az órához még mindig azt írja ki, hogy ez a kód már fel van használva egy másikat készülék használja. Ilyenkor mi van? Kérjek új qr kódot a szolgaltatotol az órához ? O2 szolgáltató. Külföld. A mostani e sim más telefon szám van mint a telefonomnak. Multi e simet kérjek hozza hogy egyforma legyen?
-
jacis
nagyúr
-
polonic
félisten
Lehet, hogy én vagyok béna, de a feltett gpx fájlokat hogy lehet törölni?
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
A már tapasztalt tulajoktól szeretném megtudni, hogy a watch 5 széria töltése mennyire gyors?
A négyes szériában nekem ez az egy dolog ami nem tetszik de ha érezhető javulás van az ötös esetében akkor megéri váltanom.
Válaszokat előre is köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
KekeDTM
csendes tag
válasz Roland861010 #350 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan. Én például sokszor be sem viszem a boltba a tárcámat. Telefon meg mindig kéznél. Ez az órára meg hatványozottan igaz.
Az pedig hogy külön kártyát kell ezért csinálni az nem feltétlenül helytálló. K&h például támogatja Google payt IS.
-
PeteePeti
őstag
válasz szabosasito #359 üzenetére
Hát akkor venni kell egy olyat, amivel kompatibilis!!! Most komolyan ennyi ember válasza kellet a nyilvánvalóhoz?
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
thebiker
tag
válasz szabosasito #359 üzenetére
Esetleg a telefonod USB-C portja is jó. Nekem a Samsung S22U töltötte....
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Szép estét. -
Roland861010
veterán
válasz szabosasito #360 üzenetére
-
lala666
őstag
Hát megválaszolták helyettem...
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
$atirka
senior tag
Bemész bármelyik elektronikai üzletbe (mediamarkt euronics vagy sufniGSM-be) és kérsz egy hálózati töltőt USB-C csatlakozóval.
De vehetsz olcsóbbat is, ha csak az órának kell, fölösleges ez a 25W - os az órának.
[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Roland861010
veterán
-
PeteePeti
őstag
válasz szabosasito #356 üzenetére
Lehet, hogy meglepő lesz a válasz, de hálózati töltővel!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
lala666
őstag
válasz szabosasito #356 üzenetére
USB-c hálózati adapter, meg van egy szilikon bölcsőm amibe benne a töltőfej.
[ Szerkesztve ]
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok, megvettem az órát 5 PRO bluetooth, javában ismerkedünk. A töltéshez kapott eszköz nem kompatibilis a PC usb bemenetével. Mi a megoldás ti hogyan töltitek?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
$atirka
senior tag
De menő
Én is órával szeretek fizetni, nem húzza le a zsebem a pénztárca és a telefon.
No meg ha emiatt elhagynám a tárcámat, az világvége...[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
sfefe
addikt
válasz Roland861010 #352 üzenetére
Tárcát előveszed a zsebedből utána a tárcából előveszed a kártyát..
Már ne haragudj lassabb mint a zsebből csak a telót kivenni és már fizetek is rakom is vissza egyből...
Mi nem megy??
Ha a terminállal gáz van akkor kártyát is dughatod ahova akarod..
Nem hordok magamnál pénztárcát ilyen egyszerű.
Meg ha már van ilyen lehetőség miért ne fizetne úgy az ember mint maradi kártyával, Én meg ezt nem értem... Pénzt meg amúgy már jó ideje nem hordok magamnál...( Más ha kell persze)
Ha már okostelefon akkor használja is ki az ember...[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
lala666
őstag
Lehet neked ezt nehéz megérteni, de a strandon csak az óra van nálam nem hurcolok be mindent.....
-
sfefe
addikt
Mit nem értesz?
Nincs nálam a bank kártya, teló nálam van....
Már, hogy ne lenne gyorsabb a teló zsebben van a kártya meg kis táskába pl...
Ujjlenyomat felold és már érintem ez elég gyors...
Nem belehalásról van szó csak sokkal egyszerűbb így mert a teló úgyis az embernél van kártyát meg nem viszem mindig... Meg amúgyis minek ha lehet telóval... Ennyi[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Witcher topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8 Pro átlátszó szilikon tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest