Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoJoe
senior tag
Megsétáltattam az órát a balcsinál. Ment kicsivel több, mint 9 órát és 45% az akku - outdoor active app, gpx-ről ment a navigáció. Csak egy hajszállal jobb, mint a watch 3 volt ezt sajna továbbra se bírják.
-
GeoJoe
senior tag
válasz Csocsesz75 #668 üzenetére
12 és 13 között vezettem, vásároltam tehát folyamat mozogtam. Ott tényleg alig mért párat. Egész pontosan ötöt.
-
GeoJoe
senior tag
válasz Csocsesz75 #666 üzenetére
Sajna tudja a fene, hogy épp mit csináltam. Nekem nem hiányoznak, van bőven elég adat így is.
-
GeoJoe
senior tag
JoHn123: remélem az akkutól eltekintve azért tetszeni fog az óra
polonic: köszi! -
GeoJoe
senior tag
Nekem is lte van (pro) de én ennyire is számítottam. Nyüstölve van, az S22U is napi 2-3x van töltve de nem jelent gondot, mert többnyire vagy itthon vagyok vagy irodában.
Aki nem tartózkodik konnektor mellett nem is tudom hogyan tudja használni ezeket :D de sokaknak van szép akkuideje, ott gondolom a terhelés is alacsonyabb és nem ugyanazokat a funkciókat használjuk.
Sokan vagyunk sok szokással és ez a szép de ezek valóban nem bajnokok üzemidőben. -
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #551 üzenetére
Valaki linkeltem már korábban, ebből a videóból indultam ki.
A blokkok végén (pl 07:28, 28:41) nagyon jó kis táblázatok vannak.Nekem szerencsére mindegy, nem vagyok se versenyző se haldokló, elég ha nagyjából jól lövi be de megértem ha valakinek fontos.
-
GeoJoe
senior tag
Azt meg kell hagyni, hogy a méréspontosságban tényleg előrébb vannak illetve nem bétaként adják ki a cuccot (pl. van fizikailag hőmérőm de nem jó semmire). Meg is kérik az árát.
-
GeoJoe
senior tag
Az alma EN13319 minősítést kapott, lehet vele búvárkodni is. Remélem a watch 6 lte pro super ultra átveszi majd. Az árat persze ne
-
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #528 üzenetére
és tényleg ez érdekes. Úgy fest hívást tudnak 4G-n közvetíteni de az sms gondolom még mindig valami alacsonyabb sávon megy.
"To use this feature, Google Messages must be the default messaging app on the connected phone. This is only available when connected to a Galaxy phone. The phone must be nearby and connected to the Galaxy watch. It is not available on non-Samsung phones or iOS devices. "
Link[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #508 üzenetére
Volt már róla szó, én is ezt használom. Nekem is tetszik
-
GeoJoe
senior tag
válasz Csocsesz75 #399 üzenetére
A lünettán tényleg van 1 pici karc de a kijelzőnek semmi.
-
GeoJoe
senior tag
Megjött az ajánlat, 67 helyett 17et adnának a watch 3-ért
-
GeoJoe
senior tag
Pro LTE: folyamatos pulzus mellett, néhol teló nélkül mobilneten sok mozgással (de kevés értesítéssel) 79%-ra ment le. Ráadásul odacsaptam párszor néhány fémtárgynak és semmi baja. Barátok maradunk :)
-
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #198 üzenetére
Az esti sétánál én meg a folyamatost néztem, szerintem ezen hagyom aztán meglátjuk. Eddig minden szép és jó :)
[kép] -
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #172 üzenetére
Nekem tetszik. A widgetekhez és sok beállítashoz kellett a premium ami 3GBP, magyar store-ról nem tudom az árat. Az óra árához képest elenyésző összeg.
-
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #169 üzenetére
Kb úgy állítottam be, mint a 4. képen de a prémium 1500 HUF volt. Ollié is tetszik, tegnap sajna nem leltem rá.
-
GeoJoe
senior tag
válasz szilasz007 #157 üzenetére
Nekem itt csak a "Fiókok" van. Ez azért lehet, mert telón sincs google assistant?
A bixbyt használtam még a note10+ időkben de az régen volt, manapság melyik a használhatóbb? Használja valaki őket aktívan?
-
GeoJoe
senior tag
válasz PeteePeti #138 üzenetére
Idézném magam:
"Természetesen ha egyszer fog akkor így jártam, ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie."Egyébként a tok / fólia tényleg el van túlozva. Nem a használatuk ellen vagyok, síelni én is vettem egy nagy vastag tokot de a mobilos hsz-ek többsége erről szól nem az adott kütyüről. Ráadásul pár naponta ismételve ugyanazt a típust, mert senki sem tudja használni a keresőt
-
GeoJoe
senior tag
válasz -myself- #131 üzenetére
Szerintem semmi sem ajánlott, hiszen nincs rá garancia. Az már más kérdés, hogy sem a termál se a tenger se az óceán se a hullámmedence se a jacuzzi nem okozott még sosem gondot nekem. Természetesen ha egyszer fog akkor így jártam, ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie.
-
GeoJoe
senior tag
válasz Roland861010 #127 üzenetére
Az automata felismerést én ki szoktam kapcsolni. A sima sétát nem tekintem sportnak de akkor addig úgy tűnik mérésem sem lesz
-
GeoJoe
senior tag
válasz Csocsesz75 #120 üzenetére
Jó ötlet
-
GeoJoe
senior tag
Nincs itt probléma, ma du jött meg és állítottam be mindent.
Méret szerintem rendben van, lehetne nagyobb de a súlya egyáltalán nem zavaró. Nagyon praktikus a szíj zárszerkezete.
Google wallet - mivel én simple-t használok + nem fogadja el az otp creditet (lista, hogy milyen kártyákat fogadnak el) ezért a revolut kártyámat állítottam be rá. Továbbra is a telóval fizetek, ha nincs nálam arra jó lesz a prepaid az órán.
eSim - a telóm még fizikai simmel ment, kb 5 perc volt online (Telekom) beállítani meg egy gyors hívás, hogy órára is menjen a e-multisim (ingyenes)
WatchFace - na ez majd elviszi a teljes estémet mire találok valami jót de van választék rendesen
Kell majd még térkép, túraapp meg pár apróság de majd hétvégén.
Health - sajnos ez nekem most fontos, mindent leszinkronizált magától természetesen. A testösszetétel mérés egész jó, majdnem megegyezik egy erre vett céleszközzel szóval számomra tökéletes. Az kiakaszt, hogy havonta kalibrálni kell a vérnyomásmérőt, erre kitalálhatnának valamit. Véroxigént valóban alámér, gondolom ezt majd fixálják.
Töltés - bekaphatják, hogy nem jó a tripla paddal... (legalább a kapott töltő kicsi így elutazáskor rendben lesz)
... de azért jó lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
GeoJoe
senior tag
válasz szilasz007 #49 üzenetére
Köszi a tippeket! Igen, a fizetés jól jönne (mikor jutunk el odáig, hogy egy fürdőben azzal a gagyi órabelépővel fizetni is lehetne?). Simple-t használok, szóval majd keresek valami alternatívát
Nekem eddig minden samu cucc bírta a vizet, legyen az gyógyfürdő, sós vagy bármi. Sosem volt bajuk.
-
GeoJoe
senior tag
válasz szilasz007 #47 üzenetére
Köszönöm!
Futás, úszás, strandolás, ilyesmi miatt gondoltam az LTE-t. Már csak ide kéne érnie. -
GeoJoe
senior tag
Hiányoltam pár összehasonlító táblázatot a cikkből, mint a mobiloknál szokás.
Na mindegy, 1-2 nap és megjön és majd akkor kiderül minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest