Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
15% kedvezmény az Tab S8, S8+ vagy az S8 Ultrára!
Kuponkód: HUQ-A648-SF68-HMCA
(a leggyorsabb nyer)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz István971 #51 üzenetére
A feleannyiba kerülő új Air megeszi reggelire ezt a tabot, mint erőben, mint funkcionalitásban… Ez a tab egy hatalmas rajztábla. Arra tökéletesen megfelel.
(Amire egyébként az Air szintén jó.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Ha tabon akar videót vágni valaki, ott az M1-es Air. Luma-val az iPad verhetetlen benne, Androidra nincs mégcsak hasonló tudású progi se.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
És nem is tabletről van szó…
Nálam mindegy, hogy noti vagy tab lenne az ölembe. Az tuti a földön végezné…
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Azért a két tab között van méretbeli különbség... Egy 15,6-os ultrabookot is jó lenne szerinted ölben használnod?
-
kakuk.tamas
addikt
Az iPaden is középen van, és mivel tartalmat fogyasztani jobb álló nézetben, talán jobb is, hogy a rövidebb oldalon van.
Ennek a tabnak, nem tudom mi értelme. Ennyiért már normális notit is kap az ember ekkora méretben is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külpolitika
- Asustor NAS
- EAFC 25
- Digitális Állampolgárság Program
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest