Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
Sziasztok
Jól tudom hogy elvileg még februárban jön a végleges 9.0? Haver note9 -en és egy s9+-on is probaltam, varom Nagyon.
-
sagit
veterán
S7-en ez volt a kedvenc tokom(matt verzió), nem csúszik,szuper tapintás,remekül illeszkedik. Kipróbáltam vagy 10+ tokot de ehhez tértem vissza,ellenére annak hogy potom pénz. Jobb volt mint 1-2 spigen tokom. Végre S8 Plus-ra is rendelhető,rendeltem is.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz
Dreadloord #2573 üzenetére
Tudja, de még mindíg nem az igazi mert csak akkor oldja fel ha a home gombra koppintasz.
-
sagit
veterán
válasz
Szellem. #2243 üzenetére
Azért az is fura hogy nem ugyanannyira, én nagyon várom ezt a kalibrálós update-et mert az itthon lévő 2 S8+-nak azonos beállításokkal tök más színei vannak. Az enyém nem rózsaszines de a szélén zöldes, páromé kicsit rózsaszines de a szélén mégse változik a színe a kijelző többi részéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
Akik panaszkodnak hogy "kicsi" a kijelző a képarány miatt azok úgy jártak mint én monitor cserekor.
24" 16:10-et cseréltem 29" 21:9-re és kicsinek éreztem mert nem volt elég a magasság, el is adtam hamar. Full az én hibám volt, netes videókra hagyatkoztam, nem néztem meg élőben.Felhasználás függő, azóta mindig ezt az olaldt használom kijelző összehasonlítgatásra, illetve ha új képarányt szeretnék kipróbálni megnézem élőbe. Az S8+-t se rendeltem elő (ellentétben az S7-tel), hanem boltban megnéztem előszőr, hogy nekem az én felhasználási szokásaimhoz megfelel-e. Én többre értékelem telefonnál a screen-to-body ratio-t, és hogy a billentyűzetet simán kezelem 1 kézzel.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
válasz
Soulfly842 #2002 üzenetére
Mennyi ideig tart? Már vagy fél órája malmozik a 2 telefon, pedig csak 3,5 gb adatról van szó
-
sagit
veterán
válasz
Soulfly842 #2002 üzenetére
igen-igen,arra gondoltam.
Rendben,akkor holnap kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz
wong kok wah #1998 üzenetére
Amazon játszik nekem, nem otthon lakom és 45 km-es körzetben nincs nagy műszaki bolt itt a hegyen
Ha nem jó a fólia akkor meg fogja tenni addig ameddig megjön a gyári vagy ameddig eljutok Salzburgba[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz
wong kok wah #1994 üzenetére
Hírtelen nem találtam amazonon abból olyat ami megjön hétvégére, kipróbálom ezt plusz ezt a tokot.
w333: nem is lett volna sok értelme
Kijelzőnél hol jön elő ez a pirosodás? Vagy annyira gáz hogy egyből észre fogom venni? Mert akkor egyből a boltban hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Sziasztok
Ez a topik lesz az s8+ topikja? Lényegtelen is végülis még holnapig, csak érdekelt melyik lesz a szakmai.
Sima S7-ről váltok holnap, valami tokot vennék rá instant hogy ne csesszem össze. Kinek mi jött eddig be? Valami flippes jöhetne. Fólia van már bármi értékelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+