Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
válasz
szabosasito #7515 üzenetére
Beállítások-Kijelző-Edge képernyő-Világító szélek, ezt kapcsold ki, és utána teljes képernyőn jelennek meg a zárolt képernyőn is.
-
L.L.
senior tag
válasz
janosibaja #6174 üzenetére
Sokaknál olvasom, hogy navigáció közben nem tölt, vagy éppen csak szinten tart az autós töltő. Én egy sima lidl-s (2.1a) adaptert használok napi szinten, és az még simán tölti is navigáció közben.
-
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #5505 üzenetére
Nálam a cikkben szereplő csatolmány nem jelenik meg.
-
L.L.
senior tag
Azt vettem észre, ha felmelegszik a készülék, pl. az autóban tartóban amikor éri a nap, vagy zsebből kivéve meleg időben, akkor sokkal érzékenyebb a force touch, szinte minden finom érintésre is rezgéssel reagál, egészen addig míg egy picit vissza nem hűl. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
L.L.
senior tag
-
L.L.
senior tag
Nemrég kérdeztem a jelzésekkel kapcsolatos problémámat, [LINK]. Most volt egy kis időm, és próbálgattam a beállításokat, és lehet ez csak nekem újdonság, de ez akkor van így, ha be van kapcsolva az edge képernyő világító szélek funkció. Ezt kikapcsolva, normál állapotban jelennek meg ezek az értesítések.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
Szellem. #4114 üzenetére
Én rakattam fel náluk fóliát, de pár nap után leszedtem. Nagyon prezízen illesztik, olyan mint ha nem is lenne rajta semmi, és erősen tapad is, nem fog feljönni, viszont nekem nagyon gumis érzetet nyújt, főleg melegebb időben, szinte nyikorog rajta az ujjam. Az egész fólia egy nyúlós gumiszerű anyagból van. Engem ez nagyon zavart, és rontotta a minőségérzetemet.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
Van valamilyen beállítási lehetőség arra, hogy zárolt képernyőnél ne szalagban jelenjen meg pl. a viber bejövő hívás, ébresztő stb? Elég bosszantó, ahhoz hogy tudjam fogadni, vagy elutasítani, a power gombbal fel kell éleszteni a kijelzőt előtte.
-
-
L.L.
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #3729 üzenetére
Akár ITT is kapható, és készleten is van nekik.
-
L.L.
senior tag
OFF: Telekomnál vásárolt 20.-án átvett készülék után, ma küldték meg az sms-t, az 5000Ft-os tartozékvásárlási kuponról, amit elvileg 1 héten belűl kellett volna. Ezt azért jelzem, hogy aki a T-nél vette, és nem kapja meg a kupont, az nyugodtan kérdezzen utána.
-
L.L.
senior tag
válasz
ckaresz122 #3514 üzenetére
Feketét használok egy ideje, de szerencsére még nem vettem észre, hogy mocorogna rajta.
Meg is van az újabb S8 probléma, némely készüléket kisebbre gyártották. -
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #3155 üzenetére
Nekem ma többször is produkálta ismét, de remélem szoftveres gond lesz, mert pl. ha a home erős nyomásával ébresztem a képernyőt, és olyankor többször rezeg, akkor utána bárhova érek először a képernyőhőz rezeg egyet, de ez akár lehet a bekapcs gomb menyomása is. Illetve néha, ha használat közben csak finoman érek a home-hoz, akkor is rezzen, hiába van kikapcsolva a rezgése.
-
L.L.
senior tag
-
L.L.
senior tag
válasz
stemplar07 #2844 üzenetére
A beállításokban be van kapcsolva? Kijelző-navigációs sáv-feloldás kezdőlap gombbal.
-
L.L.
senior tag
válasz
joefasalasso #2701 üzenetére
Én a gyárit, de ami hiányzik belőle nekem, az a chromeban is megtalálható, egyujjas nagyítás.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
Ateszpapa #2638 üzenetére
Az elmúlt 1 hétben 3X is jártam így, illetve amit tapasztalok, hogy hiába van kikapcsolva minden rezgés, random rezeg a készülék, pl. bekapcs gombnál is néha, amikor csak megnyomom pl. feloldás előtt, vagy a virtuális home gomb ha éppen csak hozzáérek, nem erős nyomásra.
-
L.L.
senior tag
Járt már valaki úgy, hogy használat közben egyszer csak repülő üzemmódba vált a teló? Nekem párszor már csinálta.
-
L.L.
senior tag
válasz
ckaresz122 #2608 üzenetére
Az az igazság, hogy én produkálni sem tudom ezt a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
ckaresz122 #2569 üzenetére
Én még nem tapasztaltam 1X sem, pedig az elmúlt 10 napban használtam rendesen.
-
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #2543 üzenetére
Nekem S6 vs S8 kb. ugyanez az eredmény.
-
L.L.
senior tag
válasz
bulikavagyok #2461 üzenetére
Nekem is.
-
L.L.
senior tag
Ma felrakattam az S8 kijelzőre a mobileoutfitters fóliát. Egyenlőre minőségbe picit többet ront a kijelzőn, mint a gyári fólia, de szerintem ez változni fog, mikor pár nap múlva lekopik a felső, ragadósabb réteg. Viszont gyönyörűen felrakták, teljesen fedi a széleit is, igazából szinte észre sem venni, hogy van rajta fólia.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
A gyári billentyűzet nálatok hibátlan? Nálam néha, ha pl. ha böngészőt megnyitok, és a címsorra bökve amint feljön a billentyűzet, hiába kezdenék pötyögni, egy pár másodpercig nem reagál az érintésre. A bosszantó, hogy párom S6 készülékén a nougat óta ugyanilyen, és azóta sincs javítás. Illetve ami még zavar, hogy néha picit gondolkodik a gyári alkalmazások megnyitásakor, (tárcsázó, üzenetek, app drawer fel-le húzás lagg), igaz ez már lehet csak kukacoskodás, de azért na. Itt van mellette a családban egy huawei P10, és azért azon sokkal fluidabb a rendszer. Remélem ezek az apróságok, javítva lesznek, amennyiben tényleg nem csak nálam jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
joefasalasso #2195 üzenetére
Én ma vittem vissza az alcantarát, nekem ez a "szőrös" bőr nem jött be, olyan érzésem volt, mintha egy rongydarab lett volna a telefonon.Jó lett volna ha sima bőrből készítik, mint amilyen az S7 edgenek is volt. De ez is ugye ízlésék, és pofonok.
-
L.L.
senior tag
válasz
#67656192 #1978 üzenetére
Igen, nekem is. Ráadásul nekem, a párom S6-a rózsaszínesebbnek tűnik, egymás mellé rakva.
WiZARD: Nekem ez az edge fólia felrakás nagyon nem megy, épp most sikerült a gyári fóliacsomagban található 2. darabot is kukáznom. Azt hiszem el kell látogassak a Westendbe, csak azt nem tudom, hogy a mobileoutfitters vállal e már S8-at.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
#67656192 #1974 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom eldönteni, hogy rózsaszín e egyáltalán. Szemből nézve egyáltalán nem, picit döntve halványan rózsaszínesedik, majd tovább döntve megint nem. A szervíz menüben ugyanilyen. A feleségem nem nagyon látja, már hülyének is érzem kicsit magam. Illetve azt vettem észre, nem mindegy milyen fényerőn van épp a készülék, a rószaszínesedés szempontjából. Viszont adaptív módon kívűl, az összesben pirosas a kijelző, (bár ez lehet mindenkinél ilyen).
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
válasz
sipy888 #1692 üzenetére
Én itt vettem, [link] igaz feketében, de 1 nap alatt beszerzik, és nekem tetszik. Nagyon vékony, olyan mint ha nem is lenne rajta semmi, érzésre, és látványra is. A karcok ellen tökéletes, annak aki meg akarja tartani a teló közel eredeti méreteit. Ugyanitt vettem a gyári fóliát is, és meglepődtem, hogy alapból 2 db van benne. Nem is értem, hogy ezt miért nem tünteti fel egyik kereskedés sem a terméknél.
[ Szerkesztve ]
-
L.L.
senior tag
AOD fényerejét lehet állítani? Nem találok ilyen lehetőséget.
-
L.L.
senior tag
válasz
Fehercsoki #1403 üzenetére
-
L.L.
senior tag
S8 telekom fekete, nem rózsaszín.
-
L.L.
senior tag
válasz
ForRedGlory #393 üzenetére
"Levendula" színben a T-nél már készleten írja, akár 1 napos átvétellel, a másik két színt még beszerzésre írja. Így akár még lehetséges is, ha abban a színben rendelte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+