Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19887 üzenetére
"...Nagyon sok a negativuma is, amit a balvanyozok takargatnak...."
Azért ez a mondat kicsit lenéző. Én nem veszem magamra,mert nem ingem és mások nevében nem nyilatkozom,de ez durva. Nem tanítottak meg,hogy nem illik sértegetni az embereket,még ha "bálványozók" is,ahogy Te hívod? Ráadásul az adott topikban,ebben az esetben....
Nem szép dolog.
Véleményt teljesen másként,sértés nélkül lehet közölni úgy is,hogy nem bántom meg a másikat. -
trevlin
csendes tag
válasz
lanszelot #19887 üzenetére
A kamera Mpixel kérdésről nem tudtam, bár ekkora méretű kameránál inkább a szenzor mérete számít, ahogy én tudom. Fekete csíkok alapján arra gondolsz, hogy fektetett módban 16:9-ben levágja a széleket?
Viszont ez netezgetésnél, e-mail váltásoknál és egyéb dolgoknál lehet előny, nem? Vagy nem nagyon hasznos a dolog? Galaxy S4-et használtam nagyjából másfél évig. Akkumulátor hibás volt és néha újra indult (mint ahogy az iPhone 6 is képes volt ugyanezeket megcsinálni, hidegben meg teljesen meghalt ha nem dugtam rá töltőre), de újabb androidos telefonokkal nincs tapasztalatom.Igazából iPhone 8 áron kapnék S8+-t, amiben van egy rendes méretű OLED kijelző, ami sokkal nagyobb mint az i8-ban (elég rossz a szemem és estére azért elfárad). Ráuntam az i6 óta azonos dizájnra, a sehova nem haladó frisítésekre (új emojik), és a gagyi TouchID-re, ami nem képes azonosítani a kicsit nedves ujjat (bár elvileg ez a második generációs TouchID-nál már jobb). Továbbá utálom az iTunes-t, amit azért megtanultam használni normálisan az évek alatt, de soha nem tudtam megszeretni.
Ami hiányozna az IOS-ről:
- Facetime (erre van alternatíva)
- iMessage (hogy lássam az üzeneteim Mac-en is)
- néhány alkalmazás amiket App Store-ban megvásároltam, de ezeket ki tudnám váltani, vagy létezik Androidon
- AirDropAmi megoldható Google account segítségével:
- Jegyzetek
- NaptárTovábbá AirDrop helyett rászoknék a kábelre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával