-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta random hülyeségeket csinál a telóm. Szeretnék csinálni egy nagy gyalulást. 4 fájlossal, pittel meg minden ami kell. Utoljára S6 edgemen csináltam és nem emlékszem hogyan kell. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm! -
Yodaaa1
tag
Üdv Mindenki!
Egy csomag parketta sarka betörte a kamera védőüvegét. Nem berpedt, betört. A kamera nem sérült. Bevittem a győri samsung szervízbe, ott 12-15 ezret mondtak a javításra. Kicsit sokaltam, ám gondoltam legyen mert így nem maradhat. Hétfőna adtam le, ma lett kész. 19 ezer forintért az egész hátlapot cserélték. Mint az új! Ezt igy már nem sokallom. Egy nagy piros pont a Samsung szervíznek! Nem Telemax. Helyben javították. Álítolag megint vízálló. Fél év gari a cserélt alkatrészre.
Csak úgy leírtam, hogy tudjátok.[ Szerkesztve ]
-
Yodaaa1
tag
Sziasztok!
Jelenleg lengyel romon vagyok. Szeretnek 5 fajlossal egy nagy torlest is csinalni. De sajnos nem emlekszem mi a program neve, ami leszedi amilyet csak szeretnel. Ja! 7es androidon mit erdemes szabad torolni? Legyszi segitsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970