-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtech2
tag
hdmi-n keresztül max mekkora felbontást tud az S7? Nyilván benne van valami spec-be, csak lusta vagyok
-
xtech2
tag
válasz DoItYourself #3837 üzenetére
ilyesmi cuccom van most is, csak nekem az autó szellőzőrácsára csatlakozik, így ott nem kell ragasztani semmit. A gond az vele, hogy a LED Cover-el annyira nehéz lesz a telefon, hogy leesik, gyenge hozzá a mágnes.
-
xtech2
tag
Flippes gyári tokhoz nincs valami emberi megoldás, hogy autóban is tudjam használni az S7-et? Mármint tartóban. Mágneses tartókat használok egyébként, de ez a flippes tok annyira vastag és nehéz, hogy nem tartja már meg a mágnes, legalábbis ez az iOttie fajta.
-
xtech2
tag
válasz Gigicuci #3743 üzenetére
nem olyan rég még én is írtam, hogy a kijelző aztán biztos nem karcolódik, mégiscsak sokadik generációs technológiáról van szó... de tévedtem
Alig egy hónapja van meg az S7, ennek a nagy részét flippes LED-es tokban töltötte... sz@rrá van karcolva a kijelző, közte van egy olyan mély, amibe beletörik az ember körme. Nevetséges... Blackberry telefonjaim vannak javarészt, közte egy Passport, ami még csak tokban sincs, messziről hajítom be a kocsiba, rá a kulcscsomót stb, még csak egy apró karc sincs sehol azon...
[ Szerkesztve ]
-
xtech2
tag
Hi,
mass storage módban használható az S7 valahogy?
-
xtech2
tag
1/2. Ööö a rendezés itt nem segít... attól még ugyanúgy csak azt találja meg amivel kezdődik a névjegy, most ha az egyik irányba átfordítja, akkor a másikba nem találja...
3. akkor ez lesz az, a repülő mód és utána csak a wifi vissza. Köszi! Erre gondoltam.
4. Saját céges caldav szerverünk van, google naptárat nem használunk, mint ahogy google email címet se, viszont több cég miatt több email címet igen. Különböző cégekhez külön-külön naptár kell, ha meghívó érkezik az egyikre, akkor azt ahhoz a naptárhoz kell hogy beírja. Van gyakorlatilag három felületünk, egy webes naptár, egy az outlook-ba, valamint a telefonba. Bármelyiken veszünk fel eseményt, az azonnal mindhárom helyen látszik (kellene). Amúgy a google caldav is csak gmail-el működik, továbbá külső caldav szervert nem enged hozzátenni.
-
xtech2
tag
Hi,
1-2 kérdés, hátha tud vki segíteni.
kb két hete vettem egy S7-et, valamint ez az első droidos készülékem. Névjegyzékben szar a kereső, csak úgy találja meg a partnereket, ha úgy írom be őket, ahogy a nevük kezdődik. Tehát Pl István Kovácsot "kovács"-ként keresve nem dobja fel, ugyanez igaz az email-eknél is. Pl istvan.kovacs@akarmi.hu itt hiába keresek a "kovacs" vagy az "akarmi" szóra, semmi... csak úgy találja meg, ha az "istvan"-al kezdek. Ez nálam szar, vagy android feature?Navira eddig is sokat használtam a Waze-t, itt meglepetten tapasztaltam, hogy ha aktív navigálás közben hívnak, akkor belepofázik a hívásba. Nagyon idegesítő.
Nem sikerül külön a mobilhálót kikapcsolnom, tehát wifi,bt stb maradhat ON, de mobilhálót szeretném letiltani, sehol sem találok ilyen opciót, de lehet csak nem veszem észre.
Naptárhoz nem lehet hozzárendelni gmail-en meg samsung fiókon kívül más email címet, bár ezt egy külső caldav-os app-al végül sikerült megoldanom, de csak részben.
SMS-eknél nincs olyan, hogy egyszerre olvasottnak jelöljem mindet? Banktól stb kapok napi 10-20 SMS-t, amik csak gyűlnek, majd ott figyelnek a kezdőképernyőn mindig.
Hogy tudok email címenként, illetve sms, whatsapp stb külön hangjelzést beállítani külön külön eltérő jelzési hangerővel?
-
xtech2
tag
Sziasztok!
CalDAV naptárt használ valaki esetleg? Vagy szimplán, hogy tudok céges fiókhoz naptárt hozzárendelni? A naptárak kezelésénél csak a gmail meg a samsung fiók látszik, hiába van hozzáadva több email cím is. Valójában a CalDAV lenne az igazi, ami a Blackberry-n nagyon jól működött eddig is és most igencsak hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest