Új hozzászólás Aktív témák

  • xtech2

    tag

    Hi,

    1-2 kérdés, hátha tud vki segíteni.
    kb két hete vettem egy S7-et, valamint ez az első droidos készülékem. Névjegyzékben szar a kereső, csak úgy találja meg a partnereket, ha úgy írom be őket, ahogy a nevük kezdődik. Tehát Pl István Kovácsot "kovács"-ként keresve nem dobja fel, ugyanez igaz az email-eknél is. Pl istvan.kovacs@akarmi.hu itt hiába keresek a "kovacs" vagy az "akarmi" szóra, semmi... csak úgy találja meg, ha az "istvan"-al kezdek. Ez nálam szar, vagy android feature?

    Navira eddig is sokat használtam a Waze-t, itt meglepetten tapasztaltam, hogy ha aktív navigálás közben hívnak, akkor belepofázik a hívásba. Nagyon idegesítő.

    Nem sikerül külön a mobilhálót kikapcsolnom, tehát wifi,bt stb maradhat ON, de mobilhálót szeretném letiltani, sehol sem találok ilyen opciót, de lehet csak nem veszem észre.

    Naptárhoz nem lehet hozzárendelni gmail-en meg samsung fiókon kívül más email címet, bár ezt egy külső caldav-os app-al végül sikerült megoldanom, de csak részben.

    SMS-eknél nincs olyan, hogy egyszerre olvasottnak jelöljem mindet? Banktól stb kapok napi 10-20 SMS-t, amik csak gyűlnek, majd ott figyelnek a kezdőképernyőn mindig.

    Hogy tudok email címenként, illetve sms, whatsapp stb külön hangjelzést beállítani külön külön eltérő jelzési hangerővel?

Új hozzászólás Aktív témák