Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #33253120 #11497 üzenetére
Jut eszembe. Ezt annyiszor akartam már kérdezni.
Nektek van olyan, hogy háttérben zenét hallgattok, és bizonyos appok indításánál leáll a zene abban az esetben is, ha az adott appon belül ki van kapcsolva a music, és az FX?
Redőnyről lehet utána újraindítani, a headseten lévő play gombra nem reagál. Sőt, van olyan app ami annyira elveszi a fókuszt, hogy a hangerőt is csak telefonon tudod változtatni.
Ok, van amikor ennek így kell működnie. Pl hallgatom a zenét, és indítok egy youtube-ot, vagy egy filmet... De a sima odanyúlós játékoknál ez nem kicst bosszantó.
Jelenleg két játék van a telefonomon aminél nagyon idegesítő.
-AdVenture Capitalist
-Pokemon GOMit lehet ezzel kezdeni?
-
davidovi
tag
válasz UfoZoli #11495 üzenetére
azt megtaláltam hogy ki lehet választani hogy hossuú vagy dupla nyomsra váltson. deén a hangerő gombot nyomogattam (abból kiindulva hogy hangerő fel előre viszi, hangerő le meg vissza) ezek szerint a hanghívás gombot kéne nyomni és akkor lép előőre?!??!?! (3 gombost kaptam én is)
meg kéne innnom a kávémat,lehet nem csinálnék ilyen blődséget
-
dosaa
csendes tag
-
UfoZoli
aktív tag
válasz davidovi #11494 üzenetére
van olyan funkció is a poweramp-ban hogy dupla nyomásra váltson.
Én azt használom és faszán müxik.
Persze nekem 3 gombos mic van a fonálon, de a híváskezdő gomb 2x-i megnyomásával egyett ugrik előre, 3x-i megnyomásával pedig 1-et hátra.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
davidovi
tag
válasz ginbo3 #11485 üzenetére
welcome
IP68-as, kibír mindent
töltés: én sose töltöm 100%-ra, 95-99%-on mindig kihúzom, 25% alá sosem engedem, gyorstöltést nem használok, egy-msáfél óra alatt így is feltolja fullramelegedni fog, nem kell félni. akksi nekem több mint egy hét alatt állt be, először botrányos volt,aztán kikapcsoltam a mentéseket (google, samsung), kis package disabler pro, kis greenify...és 95-ről 50%-ra merülve máris 2óra 50 perrs SOT van
zene: én megvettem a powerampot, mindennél jobb (egyedül a hosszan nyomva tartott számléptetés nem akar nekem működni valamiért az S7-en, korábban az S4 minimen simán ment)
-
UfoZoli
aktív tag
válasz ginbo3 #11485 üzenetére
Nekemi is a poweramp a favorit
Eléggé audiofill vagyok így ha tutiságot szeretnél a gyári Samsung füleseket felejtsd el.
Töltéshez pedig tényleg csak a gyári töltő az okés, illetve ha nem létfontosság a gyorstöltést kapcsold ki.
Nálam ez volt az első amit kilőttem.
Eddig még nem sikerült kézmelegre se hajtanom a telefont, igaz szeptemberbe vettem, de fél óra RR3 se kottyan meg neki. (36 fokot sem érte el soha az akksi hőmérséklete.) Igaz a soft frissítésnél egy picit melegedett, de z egyáltalán nem volt zavaró vagy vészes.
Ja és belakásnál célszerű minden applikációt tiltani, amit nem használsz, persze csak akkor ha tudod hogy melyik folyamat mit csinál a telon. Erre a package disabler pro a megfelelő választás.
Illetve force dose alkalmazásához javasolt a greenify progi annak is a donation package-el bővített verziója.Egy így megmókolt teló tényleg csodás akkuidőre képes.
Nekem 26 órás működésre jutott 46% akkufelhasználás, 2 óra 10 perc kijelzőidővel, 23 óra deep sleep-el amiből 13,5 óra doze volt. Ebből éjszaka 8 óra airplane mód. Persze én pont letojom a 4g-t mivel hívásnál úgyis 3g-re ugrik vissza, s számomra nem létfontosság hogy a facebook fél másodperccel előbb töltsön be a metron. Az éjszakét leszámítva pedig a telo vagy folyamatos wifi-n vagy 3g-n van, ráadásul otthon elég karcsú a térerő.Hálózateldobással vagy megszakadt hívással még nem találkoztak, illetve még arra se panaszkodott senki hogy nap közben ne ért volna el. Alpha után paráztam egy picit hogy ezzel a teloval mire számítsak, de azt kell hogy mondjam nálam nincsenek ilyen gondok. (Alphánál pedig voltak hálózat eldobások, amin csak az újraindítás segített.)
Ja és minden szinkron off alapból.[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
törölt tag
válasz Burt1793 #11483 üzenetére
Én évi 20-30 alkalommal megyek arra.
2g legtöbb helyen van 3g,4g elvétve "nagyobb" településeken. Gps jel néha megszakad. Nálam egy s3 a "navigációs készülék". Szarajevóban pl nem megy semmilyen navigáció a sok felsővezeték miatt. Amikor belépek Boszniába átkapcsolom 2g-re illetve kikapcsolon a mobilnetet mert náluk nem érvényes a Vodafone roomingja. -
samu74
addikt
-
ginbo3
csendes újonc
Sziasztok!
Mától én is boldog S7 tulaj lettem.
Tudtok ajánlani valami jó zenehallgatós alkalmazást a play zene helyett?
Kicsit össze-vissza tudtam csak olvasni a fórumot (elkezdtem az elejétől, de nem volt türelmem végigolvasni ), úgyhogy nem biztos hogy jól emlékszem, de mintha lett volna szó arról, hogy kell egy kis idő, amíg beáll rendesen a használat és vele az akksiidő? Tehát ha ma még gyorsan merül, vagy a nagy frissítéstömegtől bemelegszik, az nem para? Úgy szeretném, hogy működjön!
Van valami amit nagyon nem kéne/kéne csinálni vele? Ez a második felső kategóriás telefonom életemben, és a drága Z3C-m akksiját hamar legyilkoltam, ezt szeretném kímélni...
Tényleg, másik kérdés. Arról van valami konszenzus, hogy milyen töltési attitűd a legkímélőbb? Többször keveset, egyszer többet, gyors töltés/sima töltés?
Bocsi a banális kérdésekért, meg hogy nem olvasok vissza, de tényleg rengeteg a hozzászólás. :/
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11482 üzenetére
Haha.
Ez Neumnál volt, elkezdtem tárcsázni, és rögtön letette. Nem ijedtem meg tőle. SMS-t se kaptam (nemfogadott hívás miatt) és előtte nem sokkal telefonáltam, szóval csak nem akart átállni a bosnyák térerőre a picike. Utána a horvátokhoz visszatérve működött és hazaérkezve is. Most is jó, tehát ez bőven belefér nekem (ettől függetlenül megértem azokat, akiknek nem, elég kellemetlen tud lenni).[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz UfoZoli #11449 üzenetére
Én reggel a nagy PDProzásban véletlenül tiltottam a google szolgáltatásokat, hiába engedélyeztem rögtön, kicsit rakoncátlankodott, melegedett és elrepült 20% az aksiból mire helyreállítottam. Mégis 59%-on van most, pedig 2,5 óra SoT-m volt, egész napos mobilnettel, greenify nélkül. Volt egy 4 órás intervallum, amikor zsebemben volt a teló (mozogtam is, szóval doze nem nagyon lehetett) és egy százalékot merült, mobilnettel, szinkronizálgatva (olyan vízszintes csíkok vannak az akkustatban, hogy könnyes a szemem ). A Vibert mondjuk már nem használom, fb és messenger, email, onedrive (doksik, képek), google a nagyobb szinkron dolgok.
Nálam már nagyon rég volt hálózateldobás Magyarországon. Amikor két hete Horvátországban voltam és a tengerparton közben átmentünk Bosznián, ott volt egy, de rutinosan nyomtam a repülő ON/OFF-ot. Magyarországon már lassan 3 hónapja nem szoptam be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gubolaa #11459 üzenetére
A knox inkább a céges telefonoknál érvényesül. Egyfajta érdekes jogosultság kezelésféleség, hogy ugyanazt a telefon használva belső appok/fájlok ne legyenek elérhetőek csak ott ahol ezt el kell érned. Pl céges hálón, céges időben. Ezt meg kell fejelni azzal, hogy a knox figyeli a telefont az esetleges külső fizikai támadások ellen. Pl root, vagy rom csere. Ez utóbbit eléggé megérzik azoknakik szerették romolni a telefont.
De ennek vannak még árnyalatai. -
-
bandi0000
nagyúr
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok!
Package disable progival letílthattam valami fontos process-t mert most ahogy újraindítottam csak bootloopol a teló. Kérdés hogy hogyan lehetne életre lehelni? hangerő fel és bekapcs nem segített. hogy tudnék belépni a recovery-be? vagy tud valaki vmi megoldást?
-
UfoZoli
aktív tag
válasz gubolaa #11459 üzenetére
a Knox valami biztonsági karanténos cucc ahova a nem publikos app-okat és azok adatait lehet "elhide-olni".
Úgy emlékszem én azt a package disabler pro-val tiltottam, mert csak fotóim vannak amik nem publikusak azt meg 3rd party appal kezelem.
Nálam a knox nem pörög egyáltalán.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
kaisers
aktív tag
http://napidroid.hu/ez-lett-az-ev-legjobb-okostelefonja/
-
gubolaa
tag
válasz UfoZoli #11445 üzenetére
Köszönöm a választ, ahogy kiveszem a greenify az fagyasztó. És mi az a KNOX?? Csak mert az is merít ahogy néztem.
Egyenlőre az app tiltóval kilőttem azok nagy részét amit Littlecar leirt. Persze nem mindent. Pl a Samsung fittneses alkalmazás nekem fontos úgyhogy az megy még a játékos cuccok is, de a lépés számláló ki van lőve.Most Hard reset sok mindent kilőttem és várok, remélek.... majd leírom a végeredményt.
Adam
-
kerxy
őstag
Valakinek van tapasztalata vagy infója egy keszulek mennyit tolthet max szervizben? Ma van 28 napja, hogy leadtam...
-
dosaa
csendes tag
Sziasztok!
Hogy áll a hálózat probléma? Új rommal is előfordul még, hogy nem elérhető a telefon 4G-n? Vagy megoldódott és nyugodtan lehet már bármikor használni telefonálásra is a készüléket?
Köszi
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Burt1793 #11448 üzenetére
azt is be lehet állítani hogy az értesítések jöjjenek-e vagy sem.
de ha olyan app-ot használsz ahol fontos az állandó értesítés azt kiveszed a hibernációs listából
Illetve nagy előny, hogy a donation packag-el rendszer alkalmazásokat is hibernálhatsz. (Nekem kell a gyári email kliens a céges címem miatt, de csak akkor dolgozzon ha megnyitom és manuálisan frissítek. Egyéb esetben ne fusson a háttérben )[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Burt1793 #11446 üzenetére
facebook, google play, game mode, téma áruház hogy csak egy párat említsek azon app-ok közül amik maguktól is képesek rendszerfolyamatot indítani. Közelükben se vagy de ha felébreszted a telot, s nyomkodod, akkor 2-3 perc után megjelennek mint futó folyamatok.
Viszont miután kikapcsoltad a képernyőt azonnal be is zárja őket, s nem engedi újraindulni.[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz gubolaa #11443 üzenetére
Isten igazából a hibernációt segíti elő, illetve MM-en kis buherával force dose-ba lehet küldeni a telot.
Természetesen a kívánt app-oknak lehet extra engedélyt biztosítani.
A deep sleep és dose session-ök összidejei drasztikusan megnőnek a használatával, ergo standby time jobb lesz.
Nem applikációt tilt le, hanem képernyő kikapcsolás után hibernálja azt.
Jelenleg 3%-ot merült reggel fél 8-tól mostanáig, úgy hogy óránként van viber üzenetem. (Igaz wifi-n van, meg szinte az adótorony tövében, de ez akkor is nagyon király érték)[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11430 üzenetére
Visszatérve: szerintem ezeket a folyamatokat (pl tuiservice) kellene megismerni, ha tudnánk, mi.miért felelős, lehetne tiltogatni őket. Én most ezzel a PDProval alig tiltottam egy-két appal többet, mint a touchwizzel, pedig vannak folyamatok. Amúgy ugyanazokat tudja tiltani a PDPro, mint a beállításokban lévő alkalmazások pontban (rá kell menni, hogy minden folyamatot mutasson).
-
Baros05
csendes tag
válasz glocker #11350 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ettől csak rosszabb lesz... Tudom, mert ugyanezt éltem át én is
3 hetes készüléknél jött elő ugyanez a probléma, először csak lefagyott, de a gomb kombinációval újra tudtam indítani, majd később már csak pörgött a masina, melegedett, de nem reagált semmire, csak 20 percekkel később. A szervíz menüből a Factory reset egy pár napig megoldja a problémát, de nem végleges, ugyanis folytatja tovább.
Enyémben akksit cseréltek és szoftver update volt, de szarnak a pofon...jelen pillanatban is szervízben van és alaplapra vár... -
UfoZoli
aktív tag
válasz gubolaa #11434 üzenetére
hétvégén meghekkeltem egy picit a greenify-t s úgy alszik a teló mint a kisbaba. (aggressive dose és társai)
standby-ban 1,5 óránként 1% mínusz.
Persze egy csomó dolog tiltva.
2 nap simán megvan, éjszaka repülőben 1-1,5 óra real racing 3-al 3,5 soc simán megy.
S az akksi még akkor is 22-25% körül van. Ja és ehhez még hozzásjön hogy otthon a térerő elég foscsi a vasbeton meg a 40 centis falak miatt (-90db környékén)HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
gubolaa
tag
válasz Burt1793 #11424 üzenetére
Én amikor belépek az alkalmazások közé akkor a beaming servicere azt írja. Nem tudom miért...
Littlecar: köszönöm. Nem is nagyon tudom mire tudnám használni úgyhogy akkor kilövöm. Csináltam egy Hard resetet is...
Jó lenne olyan alvási állapot mint ami nálad van. Most a javasolt alkalmazassal válogatom a felesleget az alapján amiket írtál
Adam
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Cuccok #11427 üzenetére
nekem nem ír hibát, csak az a fura hogy a felhőtárhely nem csökken, ergo nem tudom hova is pakolja...
Számomra egy rejtély, s a neten sincs hozzá normális beállítás.
Én anno az Alpha-ról az alkalmazásadatokat/beállításokat Helium-al pakoltam át, minden gond nélkül.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
terra052
őstag
válasz GEPESZ66 #11420 üzenetére
Igen, innen. Fontos, hogy kell hozzá előfizetés. Ez 6800 FT egy évre, vagy 16400 Ft örökéletre
DE.
Ha az orosz oldalon veszed meg, 300 RUB egy évre (1300 FT), vagy 649 RUB örökéletre (2800 FT)!!!
Innentől kezdve csak az orosz örökélet az opció, szerintem, tekintve, hogy root nélkül is működik f***án
Indít egy VPN-t, és azon átküldi a teljes forgalmat, majd nullázza a reklámszerver felé menő kéréseket (javítson ki, aki jobban vágja a részleteket). Így a forgalmad nem megy ki egy távoli szerverre, gyors és biztonságos, elvben
Az orosz előfizu nem saját találmány, itt a topikban írta dekrer kolléga még az elejénwerkmania.hu
-
törölt tag
Ez most csak egy teszt volt, azért,hogy bemutassam, hogy ezt is lehet(wifin netezve auto fényerőn) .
A mindennapokban nem ez a helyzet hanem egy normális 5+óra sot sok telefonálással nagyon sok email-el, sik nettel.
Amit használok :
Exdialer
Nova
SwiftKey
Wps Office prémium
Otg, fájlkezelő(gyári)
Camscanner
Google forditó app
MeyePro
Messenger
Köpönyeg
OnCallEnd
Opera
Teamviewer
Sygic
Fotók sok kép.
Javarészt irodai munka, fájlkezelő, fotók, beszélgetés, gmail, fájlküldés nyakra főre.
Mobilnet wifi folyamatosan van illetve használom az ACR-t.[ Szerkesztve ]
-
Tündike25
tag
Ti melyiket mentési típust használjátok biztonsági mentésre? Google-fiók vagy Samsung Account/Samsung Cloud? Melyik a jobb? Melyik hoz vissza több beállítást, adatot visszaállítás esetén nem rootolt készüléken?
T. -
air
nagyúr
válasz #67656192 #11413 üzenetére
Egyszer leírhatnád azt is, hogy milyen alkalmazások vannak telepítve a készülékeden, és melyiket mennyit használod, mert annak is jelentős relevanciája van az akku használat szempontjából.
Nem csak kizárólag annak, hogy mik vannak letiltva.
Főleg, hogy a 4 óra SOT alatt konkrétan mit, mennyit használtál.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Burt1793 #11401 üzenetére
Samsung push nálam alapból tiltva van.
Email-hez nem kell, de ahogy kisakkoztam a samsung cloud-hoz igen.
Valamint a Galaxy apps-hez sem kell, ha esetleg azt használnád.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
GEPESZ66
veterán
válasz Teszla_ #11406 üzenetére
Nekem pár napja ezt a Sammobile oldalon dobja fel néha.
Egy hónapja hasonló az Időkép oldalán volt.
Azt javasolták,használjak hirdetésblokkolós böngészőt,de nekem a Chrome tetszik.
Esetleg használjátok-e a gyári böngészőhöz az Adblock Samsung appot,ami az áruházból letölthető? -
törölt tag
-
törölt tag
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Egy pár hónapja sajnos nem volt időm olvasni a fórumot (kb. a felénél jártam), egy pár oldalt visszatekertem, de nem találkoztam hasonlóval.
Pár napja a telefon dobál egy vírusos üzenetet böngészés közben. Csak két oldalnál fordult elő, a hasznaltauto.hu és bcrank.us oldalaknál. Utóbbit évek óta nézem, telefon, tablet, mac, de sose volt vele gond. Hónapokkal ezelőtt belaktam a telefont, nem telepítgetek hülyeséget, legutóbb is csak a snapchattel bohóckodtam, de le is töröltem.
Valakinél volt már hasonló? Gyári víruskereső nem talált semmit. -
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11402 üzenetére
Igen, most használtam a google ezt, elvileg a samsungos chat programokhoz (Chat On pl) kell. Viszont én a samsungos email app-ot használom, lehet, hogy ahhoz is kell, holnap kiderül, ha nem kapok semmit. Egyelőre tiltottam, mert ez pl folyton fut, én is néztem régebben a futókat.
Én is a gmail naptárt használom, benne van minden teendőm. A névjegyek nálam is a google-ben.
Alkalmazásadatokat és személyi adatokat szinkronizálsz a google-lel? Én most csak az alkalmazásadatokat és a fitnesz adatokat kapcsoltam le, persze mindkettőre ráfrissített most, hogy újra hozzáadtam a fiókomat.
Ui.: Durván szaggat a PDPRO-ban a görgetés, ha gyorsan csinálom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Burt1793 #11401 üzenetére
Nekem s4 óta le van tiltva, nem érzem hiányát. Anno kiveséztük, ha jól emlékszem csak Samsung push semmi más. Sms, Messenger, viber, gmail megy nélküle.
Ha valami nem ok visszaengeded.
Mielőtt nekiálksz bárminek, a "Google ez" nagyjából elmagyarázza, hogy miről van szó minden egyes tételnél.
A naptár nálam létfontosságú, és megy is. A gmail fiokomba szoktam rendezni asztali. Azonnal szinkronizálja ahogy a névjegyeket is ott tárolom[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #11400 üzenetére
Oké, köszi. Jó párat letiltottam, a naptárból eltűnt minden. Mellényomtam a pipát és a google play szolgáltatásokat tiltotta le, rögtön visszacsináltam, de kirakott a google fiókomból. Visszacsináltam, huhh.
Samsung Push Service nem az emailhez kell? Letiltottam azt is, meglátom jönnek-e emailek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest