Új hozzászólás Aktív témák

  • UfoZoli

    aktív tag

    válasz ginbo3 #11485 üzenetére

    Nekemi is a poweramp a favorit :)
    Eléggé audiofill vagyok így ha tutiságot szeretnél a gyári Samsung füleseket felejtsd el.
    Töltéshez pedig tényleg csak a gyári töltő az okés, illetve ha nem létfontosság a gyorstöltést kapcsold ki.
    Nálam ez volt az első amit kilőttem.
    Eddig még nem sikerült kézmelegre se hajtanom a telefont, igaz szeptemberbe vettem, de fél óra RR3 se kottyan meg neki. (36 fokot sem érte el soha az akksi hőmérséklete.) Igaz a soft frissítésnél egy picit melegedett, de z egyáltalán nem volt zavaró vagy vészes.
    Ja és belakásnál célszerű minden applikációt tiltani, amit nem használsz, persze csak akkor ha tudod hogy melyik folyamat mit csinál a telon. Erre a package disabler pro a megfelelő választás.
    Illetve force dose alkalmazásához javasolt a greenify progi annak is a donation package-el bővített verziója.

    Egy így megmókolt teló tényleg csodás akkuidőre képes.
    Nekem 26 órás működésre jutott 46% akkufelhasználás, 2 óra 10 perc kijelzőidővel, 23 óra deep sleep-el amiből 13,5 óra doze volt. Ebből éjszaka 8 óra airplane mód. Persze én pont letojom a 4g-t mivel hívásnál úgyis 3g-re ugrik vissza, s számomra nem létfontosság hogy a facebook fél másodperccel előbb töltsön be a metron. Az éjszakét leszámítva pedig a telo vagy folyamatos wifi-n vagy 3g-n van, ráadásul otthon elég karcsú a térerő.

    Hálózateldobással vagy megszakadt hívással még nem találkoztak, illetve még arra se panaszkodott senki hogy nap közben ne ért volna el. Alpha után paráztam egy picit hogy ezzel a teloval mire számítsak, de azt kell hogy mondjam nálam nincsenek ilyen gondok. (Alphánál pedig voltak hálózat eldobások, amin csak az újraindítás segített.)
    Ja és minden szinkron off alapból.

    [ Szerkesztve ]

    HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák