Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsizsef
senior tag
Stock oreo rom kamera soft verzióját megadnátok? Köszi!
-
zsizsef
senior tag
válasz
thomas1997 #53643 üzenetére
Root vagy függetlenítés volt előbb?
Ha már root van, akkor adj neki egy lehetőséget: v7 -
zsizsef
senior tag
Root. Legális vagy illegális?
-
zsizsef
senior tag
Samsung 4K60 camera mod-ra (magisk) tessék figyelni.
[link] -
zsizsef
senior tag
Na, akkor utoljára, nehogy más is így járjon. Hűség, garancia lejárt, kód ki volt adva. Csak nem függetlenítettem, mert nem kellett, (most kellene) viszont rootoltam. A root miatt knox ugrott, ami zárta a hálózatfüggőséget
és szoftveresen nem oldható. A dühítő az, hogy a feloldó kód doksijában ki van emelve, hogy csak egyszer adható meg. De azt már b@sztak odaírni, hogy gyári állapotban legyen a telefon függetlenítéskor. Na mindegy megy piacra, mert így nekem használhatatlan.
-
zsizsef
senior tag
válasz
zsizsef #52829 üzenetére
Na kerek egy hónap után visszakaptam az S7E-t. A hiba az volt, hogy a hálózatfeloldó kódot nem fogadta el a teló. Semmit nem csinált a szerviz vele. Visszadobta azzal, hogy a knox ugrott, csak alaplap cserével lehet a hálózatfeloldást megcsinálni.
Nem emlékszem olyan leiratra, hogy hálózat feloldás feltétele lenne a stock állapotot. Kettő kikötésre emlékszem, hogy 1x lehet próbálkozni és a hűségnek le kell telnie.. Csak írok a fogyasztóvédelemnek.
-
zsizsef
senior tag
Akinek javítottak s7 edge-t vodanál mennyi időbe került?
-
zsizsef
senior tag
válasz
laszlolczka #52758 üzenetére
Link esetleg?
-
zsizsef
senior tag
Urak!
Vodafon függő, XEH romos, rootolt készülék nem fogadja el a hálózati feloldó kódot. Függetleníteném a szolgáltató által kiadott kóddal. Okozhatja e a nem gyári rom jelenléte? -
zsizsef
senior tag
Az új samsung email alkalmazásnál másnak sem műküdik az exchange?
-
zsizsef
senior tag
válasz
laszlolczka #52183 üzenetére
Megerősítem a hozzászólásod.
-
zsizsef
senior tag
-
zsizsef
senior tag
válasz
FuRiONight #51873 üzenetére
Névjegyzék - jobb sarok fent 3 pötty - beállítások - megjelenítendő névjegyek.
-
zsizsef
senior tag
Vagy felteszel egy custom romot. Én jelenleg alexndr-t használom XEH csc-vel ,bár ennek így már nem sok jelentősége van. Gyakran frissül (általában btu frissítést követően), én még bogárral nem találkoztam benne. Neki mehet a dirty flash. De ennél is a teljes romot kell TWRP-ből felrakni. Beállításokat meghagyja.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Jack Oneill #51610 üzenetére
+1
-
zsizsef
senior tag
Alexndr U2ERH1 DevBase v5.9 romot használok (xeh csc). A samfirmware-n megjelent ERH6 xeh, ugyanolyan aug. 1 biztonsági szinttel. H1 és H6 között lehet e egyéb eltérés?
-
zsizsef
senior tag
Betűtípusok telepítésben tapasztalat van? SamsungSans V1.6.6 és V7.2 nem működik az utolsó oreón. Substratum nélküli megoldás érdekelne elsősorban. alexndr U2ERH1 (Oreo) * DevBase v5.9 * Encryption support [Aug-15] romon vagyok jelenleg.
-
zsizsef
senior tag
Egy érdekesség.... Ha a fájlkezelőben (pl Solid Explorer) engedélyezve van a rendszerfájlok megjelenítése, akkor a TWRP recovery látja a belső tárhelyet és csatolja, mutatja, használható. Ha nincs engedélyezve, akkor TWRP-ből a belső tárhelyet nem lehet elérni.
-
zsizsef
senior tag
válasz
laszlolczka #50051 üzenetére
Minden magyarul van? Le van töltve......
-
zsizsef
senior tag
Az új TWRP recovery nem javítja az " internal 0 MB" hibát:
-
zsizsef
senior tag
Arra vonatkozólag van infó, hogy mikor, hol gyártott készülékeket érinti a "rózsaszin csík" hiba?
-
zsizsef
senior tag
válasz
alcapone386 #49399 üzenetére
én megvettem
-
zsizsef
senior tag
XEH firmware rootolva. A root sikeres, de twrp mindig elfelejti a "data" adatokat, nem tudja csatolni. Format, egyebek mind végig zongorázva, twrp-ből minden telepítve.
-
zsizsef
senior tag
válasz
alcapone386 #48209 üzenetére
Kérek szépen én is.
-
zsizsef
senior tag
Oreot használókat kérdezném, hogy hol találom a "gombok" világításának kikapcsolását. Korábban megvolt, használtam, de most nem találom.
-
zsizsef
senior tag
-
zsizsef
senior tag
válasz
henrihenri #46574 üzenetére
Samsung phone info apk - css kód fül alatt a firmware és aktív CSC talán segít.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Vezeték nélküli töltő tilt-e 100% elérésekor? Vagy vegyem le?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest