Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Skynet258 #31990 üzenetére
Úgy valóban könnyű.
Nekem munkaeszköz (is) a telefon, ezért elsődleges a megbízhatósága. Előtte S3 volt a megjelenése óta, csak már kezdett nagyon kevés lenni az 1 GB memóriája, amikor pl. banki alkalmazásba kell jelszót megadni és miközben átváltok rá újratölti a weboldalt. A magam nevében mondva most még nem váltanék: megvárnám a bővebb tapasztalatokat és csak akkor ha minden tekintetben pozitívak.
-
mitisz
tag
válasz
Skynet258 #29422 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki! Mennyire védi a telefont az ütésektől?
Köszi a mindenkinek a hozzászólásokat! Gondolkodok azon is, hogy lehet elég csak egy kihúzófüles tok amikor zsebre rakom, amikor meg előveszem használni csak vigyázok rá, és kész...
A karcolásoktól meg gondolom úgy sem lehet előbb utóbb megóvni ezt a telefont se. Mit gondoltok, merész lenne?
Kijelző fóliáztatás mennyire működik ezen a telón a hajlított szélek miatt?
-
D4ni
őstag
válasz
Skynet258 #25307 üzenetére
Ha újra elolvasod a hozzászólást, arra akartam utalni hogy a vágás gyorsabban megvan. Na és pont az ilyen " gyorsan vágjuk meg a kártyát mert úgy sincs jutalék se így se úgy" hozzáállás miatt van nekünk szervizeseknek is annyi kellemetlen helyzetünk, mivel ti ( bocs nem általánosítok) , nem veszitek arra a fáradtságot hogy új kártyát adjatok a jólfizető ügyfeleiteknek. Az meg már persze az eszedbe sem jut,hogy az elzőző telefon illetve az új telefon sim olvasója ha már mininálisan is eltér akkor simán hibát generálhat a sim miatt, a korábban kialakult sérülések miatt( mint írtam: karc, repedés) Ja a másik, ha vágás közben sérül a kártya , ( mert ugye azok is egy idő után már nem pattintják ki a kártyát, olyan nagy hatásfokkal) akkor meg engem terhel úgyis az összeg... hány ügyfél lett már emiatt elhajtva... milyen érdekes, nem csak te dolgozol/tál szolgáltatónál tehát úgy szerényen: van rálátásom.
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
Skynet258 #24307 üzenetére
Lehet, ezt a tipust használják a htc-nél is itt megnézhetitek a típusokat
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #24247 üzenetére
Na fent is van, ami egyből feltűnt (és a béta 1-nél még tuti nem így volt), hogy az értesítési sáv ikonjai, de leginkább a töltöttséget mutató százalék szám... kissé mintha nyújtott lenne. Emlékeztek a nem is oly régi, állítólag S8-at ábrázoló képre, amit azért hurrogtak le sokan, mert hogy gagyi PS, és megnyújtották az értesítési sávot...? Hát ezek után egyre inkább azt gondolom, hogy az tényleg egy S8 lehetett, minden leak ebbe az irányba mutat, a legutóbbi is.
-
Sefneni
őstag
-
törölt tag
válasz
Skynet258 #21983 üzenetére
Megjött az enyém is csak pf-om is van és oda jött.
1db fekete, 1 db fehér. Kivágás nincs.
Ablaktisztitóval raktam fel, hibátlanul sikerült de: miután 20db felett járok dbrandos fóliával ki merem jelenteni, hogy az Xtremeskin minősége, vastagsága, méretpontossága, textúrája nem éri el a dbrandos fóliákét. Kicsit olcsóbb, gyorsabban(sokkal) ér ide de akinek nem sürgős, a dbrand jobban megéri. A választék viszont az Xtremeskins-nél nagyobb. -
törölt tag
válasz
Skynet258 #21505 üzenetére
Köszi, énis ma rendeltem egy fekete és egy fehér hátlapit. Azt nem tudom, hogy van e rajta logó kivágás mert egyik videón van máshol meg nincs(végülis mindegy)
Eddig dbrandos fóliákat vettem de tőlük(kanada) 3 hét nagyjából a szállítási idő. Bajim nincs a dbrandos fóliával de egyszer kipróbálom a konkurenciát. Szóval akkor kb 1 hét. -
gerner1
nagyúr
válasz
Skynet258 #19293 üzenetére
Többek között, ezért is érdemes pontosítani. Szóval, nálunk mindkét készülék doboza, nem volt fóliázva, de a doboz fóliázása valóban zsugorral történhet, ebben igazad van. A mieinken, csak az a gyári zárjegy szerűség volt rajta. Maga a "nyitható" doboz pedig egy papír hüvelybe volt behúzva. Sokan, a készülék fóliára gondolják, hogy az zsugor, pedig az nem.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Skynet258 #19282 üzenetére
De ha kitöltött garancia jegy korrekt,bekapcsolom ellenőrzöm,de a lényeg hogyha beregisztrálom a my Samsungon és él a 2 év prémium gyári garancia akkor korrekt lehet nem vagy így is lehet valami buktató?Knoxot hogyan ellenőrzöm?
Függetlenítő kódot is mindjárt kilehet próbálni.Hogy tudom meg hogy valóban független lett-e úgyhogy nincs nálam másik kártya?Te számlára adod a garanciát vagy az sem kell ha be van regisztrálva?
13-kor találkozunk kell az infó. -
gerner1
nagyúr
válasz
Skynet258 #19282 üzenetére
A XEH készülékeken is van fólia. A kijelzőn is, hátlapon is. De ezek egyike sem zsugorfólia. Hőre lágyuló fóliáról van szó, amely igy, könnyedén felveszi annak a felületnek a formaiságát, amelyre ráhelyezik, és a technológiát betartva, annak mértani méretei érdemben nem változnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest