Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm28
csendes tag
vegulis ez is opcio
caseology, spiegen clear, es egy burga elmeletben nem alis kicioccoöccázas tokok. Elozo telon is ezek a tipusok bevaltak minosegiek voltak, gombot csak akkor nyomtak ha eppen raeroszakoltam telora a"bugyit"de sosem kikapcsolasig😃
ranezek van e ilyen hajlama az s22unak😃 -
storm28
csendes tag
Most komolyan.. csucs meg premium, de bakker fosva fekszem le ebreszt e majd ez a majom.
ket honap alatt mar parszor ujraindult.. napkozben meg elmegy.. eszreveszem.. de sztem majd felmisis telonal alap hogy akkor indul ujra vagy kapcsol ki ha en azt akarom🤣
FR pipa, uj simkarik pipa, kikapcsolt automata ujrainditas pipa
visszaolvasva a topicot nem találtam erre mas megoldast, csak megreptetem ha a 💩akodasa miatt elalszom.
Kezdem elvezni a samusságot, tullepek az aprobb betegsegein, egesz elvezhetok a fotok, kezd tetszeni az akksiidom.. az enyem biztosan nőnemű, mert durcaba vagja magát 🤣
Van valami otlet, tipp mit kellene kezdeni ezzel az apro kis hibaval -
storm28
csendes tag
Szinten necces az ébresztés nalam is..többször nem jelzett.. Raadasul sokszor elfelejtem a napot beallitani mentés előtt... Es ahogy nezem a nap beallitast le sem tudom szedni, nem tud siman csak idopontra beallitva ébreszteni 🤣😃tul egyszerű es megszokott lenne huawei utan🤣
A frisseles utan szepen mukodik, s penes baromkodas elso 10percben nekem is okozott enyhe agyf..zt
Az uzemido egy het aktivabb hasznalat utan sem acelosabb(felőlem tanulhat még ) , a frissites sem hozott ebben ujdonsagot.
Szimpatikus a nem hasznalt alkalmazasok melyaltatasa, de sem az energiatakarekos uzemmod, sem az akksisporolo dolgok hasznalata nem lendit a hosszabb uzemido felé.
Azert reménykedem mind fotozas mind akkuido téren lesz valtozas, ahogy irtatok s21 szeria eseteben is nalam meg mindig az elvarasaim nagyobbak p30pro utan, erosen kompromisszumos a telo, de szokjuk egymast[ Szerkesztve ]
-
storm28
csendes tag
Sziasztok 😃
Samu s22ultraval huawei watch gt2 orat hasznalok.
Health app stb minden telepitve, de telefon ebresztooraja beallitva csak annyit jelez az oran, hogy egy perc mulva ebresztes, rezges egyeb jelzes nincs.
Az ora sajat ebresztoje orarol es approl beallitva gyonyoruen rezeg jelez.
Aki huawei watcht hasznal tudna erre megoldast írni?
elore is nagyon koszi -
storm28
csendes tag
válasz gyuri81 #9731 üzenetére
itt a topicban olvastam, fulet levagva kis ideig megteszi a gyari csomagolasa is Uj foliat mar berendeltem, addig kibirom talan.
Viszont mentségére irom a"kis"nyomi nagyon furge, massziv, fluid, nem lehuzni akarom,hiszen megiscsak megvettem.. Csak racsodalkozom, mennyire baromijo es idotallo meg mindig a p30pro.. Fotós kepessegei, uzemideje stb miatt 2022-ben sem kell szegyenkeznie. Na nem offtopicolok. Koszi a valaszokat! -
storm28
csendes tag
válasz balintka #9725 üzenetére
azért nem adom fel😂csak baromira meglepő
Nem vagyok atombéna, elnyomkodok bármit.. teszteket,forumokat olvasok, probalok ugy veszem a mobiljaim,de amikor ujjlenyomatot gyári, alapbol rajta lévő folian át harmadszorra ismer fel, felröhögtem. (ugy hogy már kijelzovedos érzékenysegre allitottam)
Olyan lesz ez, mint az indiai elrendezett házasságok.. majd megszokom -
storm28
csendes tag
P30pro utan egyelőre meg sirva piszkalom az s22ultrat😂
Android ez is az is, de a huawei utan a samsung borzasztoan idegesítő. (Galaktikus S harmasom volt nagyon regen)
😀Hiaba probaltam ki okospultnal, kozel sem olyan mint hasznalni, belakni
Fürge, szep, okos, tollas miegymas, de megsem adja azt a hub****g de megerte erzest
Nagyon elvetemult feltenni a kerdest,de az ultranak gyari beepitett zenelejatszo appja sincs? Folyamatosan youtube vagy spotify-al szeretne zenet megnyitni😬A samu okoszisztemat meg nem latom át , baratkozunk, de nehezen nyit felém 😂 -
storm28
csendes tag
Sziasztok! Elofizu megujitas elott allok, keszulek vasarlassal.. Szemezek a Samu S22ultraval..P30pro-m van, gyozzetek meg megeri váltani 😀Foto, beszelgetes, uzemido alapdolgokat hasznalok, nemi "irodaval"zenet hallgatok, gamerkedes nem jatszik.. fontos a gms, csak ezert valtanek. Mennyire kompatibilis a huawei cuccokkal a telo?
olvasom az osszehasonlito leirasokat, de mindennapi hasznalat soran szerzett tapasztalatoknak örülnék. Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest