Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz madkiller #1763 üzenetére
A hívás gond az hardveres probléma lesz. Azon szoftver nem fog tudni segíteni. Alacsony a SAR érték, így a jel is jó gyenge marad. Samsung sajátosság, főleg az Exyfosoké, bár a Snapis sem jobb.
Személyes tapasztalat annyiban nyilvánul meg nálam, hogy páromnak van egy S20FE SD. Télen párom szüleinél voltunk Erdélyben, a kis falu ahol élnek gyenge a jel, pedig a torony a közelben van elvileg. Család többi tagjának (nővér és férje) szintén Samsung van, valami középkategóriás vackok. Mind3an keresték a jelet kb mint a kőkorszakban, égnek emelt telefonokkal. Én a P40Pro-val vígan elvoltam, sőt a tartalékos LG G4-en is full jelem volt s jókat vigyorogtam rajtuk a mulatságos pózokon s ráadásul egyiküket se lehetett elérni csak nagy ritkán ha épp befogták a megfelelő jelerősséget... Páromnak a 20FE előtt egy Honor20Pro volt, amin szintén full térereje volt s a hívással és nettel semmi gond nem volt.
Szóval be kell érned ennyivel. Esetleg sim csere, ha régi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #1752 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ha minden igaz kaptok új frissítést. Kamerát is javítja, így fotósok (Zotya) tessék tolni a képeket míg jó idő van
S22U csoportból szedtem FB-ről.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
[link]
Nem teljesen jól tudtam, de nem áll messze attól amit írtam.
Viszont mivel Telekomos és Telenoros is vagyok, biztosan tudom, hogy e kettő függetlenül adja a készülékeket.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz borcsella #874 üzenetére
Függeten minden esetben. Pár éve már kötelezve vannak a szolgáltatók hogy függetlenül kell értékesítsék a telefonokat. Telekom ezt ki is emeli a készülékek profilján, Telenor nem reklámozza, de a dual simes telefonok 100% függetlenek, a sima simesek azt passzolom.
-
Aryon87
félisten
Úgy látom Telekomnál nem lesz 8/128 verzió.. Kapják be.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Szerintetek Telekomnál lesz 8/128 verzió? Na meg kérdés hogy mikortól lesz elérhető? Ugye ma ér véget ez az előrendelési bohóckodás?
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #644 üzenetére
Ismeros nekem is igy van. Jobb felso sarokban levegos maradt
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #628 üzenetére
Azokat a bubikat simán ki tudtad volna nyomkodni alóla a szélek felé "simogatva".
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #391 üzenetére
11T Pro meg 20 perc alatt feltolja nulláról 100ra. P40Pro meg 1 óra alatt kajál be Van mit még tanulni a kínaiaktől
Sőt, még a G4 is bekajál legalább 40 perc alatt nulláról, pedig az nem mai csirke.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Pff remek Mondjuk nem csodálom, akárhányszor jártam a Kökiben, az üzletükben mindig pangás volt. Irigyeltem is az ott dolgozókat, milyen nyugis melóhelyük van
Na meg a hülye Covid helyzet is rátesz egy lapáttal, Kökiben sorra adják meg magukat az üzletek..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
i13PM esetében ha valaha egyszer lesz olyanom (kb soha sztem), akkor a kék színt választanám
P40Pro-ból is ezüst színű van, feketét akartak adni, mondtam is a-a nem kell[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #362 üzenetére
Neeeem
-
Aryon87
félisten
Végre sikerült megnéznem az Ultrát. Gyönyörű élőben, és bazinagy, főleg a P40Pro telómhoz képest Zöld példány volt kirakva a Telekomnál. Jól áll neki ez a sötétzöld. Fényben picit világosabb, elfordítva a fényforrástól meg szinte feketébe csap át.
Kamerában van potenciál, csak helyre kell rakni a szoftvert. Az összes kameramód közül a 10x zoom kamera adja a legtisztább képet. Portré módot néztem, nem a legélesebb kés a fiókban. Egyszerűbb átváltani a 3x zoom kamerára és azzal készíteni a portréfotót. Sokkal tisztább a végeredmény.
Jövőre biztos beruházok egy ilyen modellre.
S22 az szerintem ronda, játéktelefon érzést kelt és vaskos is. Az S21FE meg pláne egy elcseszett designt kapott, főleg az elődjéhez mérve, na az egy tejfölösdoboz lett...Apropó: tudja valaki, hogy a Kökiben lévő SES-sel mi történt? Semmi kiírás, de a bolt eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ugyanez akkoriban a G4 (most is van nálam 2 ) is és a Samu az S6-al, de inkább S7-el. Nekem Samsung esetében az S9+ adta azt amit elvártam a márkától, pláne egy Note8 után. Aztán valami elvágódott náluk. Huawei vette át az iránytást Trump felemelkedéséig. (hogy szarna sünt az is)
-
Aryon87
félisten
Egyetértek. És a DXO a Samsungokat elég későre szokta letesztelni, pont a szoftver miatt. Más telóknál nem szokták megvárni a frissítést.
Van ezekben potenciál, csak szokás szerint elcseszik...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Tudom, DXO... De azért beszédes az alacsony pontszám.. És sajnos látszik az userek képein is..
[131 pont...][ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #168 üzenetére
Holnap ha nem leszek szarul, akkor elmegyek s megnézem élőben végre. Képek alapján nekem valahogy nem jön be ez a szín
-
Aryon87
félisten
Jaj Amúgyse tetszik ez a szín. A zöld (amit kétlek hogy zöld) lehet érdekes, de inkább fehérbe venném. Vagy a special verzióknál a világoskéket.
-
Aryon87
félisten
válasz guriga1234 #144 üzenetére
Ugyan. Az ilyennek nincs elve. Van 500misi telefonra, a többi szakukac, már le is vannak nézve. Tipikus. Phuj
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Plazmacucci #108 üzenetére
És még az sem elég élesen
-
Aryon87
félisten
Ha nem lennék beteg, már megnéztem volna őket. Nekem képek alapján a fehér tetszik, fekete se rossz, de az unalmas szín. A speciálisak közül meg mind szép, a világoskéket fogadnám el.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ezt a Samu hasznosíthatná is, mert 27 megapixelen baromi jó a minőség
Mivel tudod leskálázni ha nem titok?zozzo72 azért addig nem várnék. Jövő júliusban már remélhetőleg jó áron lesz szolgáltatónál és remélhetőleg a kamera is pöpecre lesz csiszolva addigra.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Juhaszatti #47 üzenetére
Az jó ha lehet választani. Na erre kíváncsi vagyok, mit írnak a tulajok, aki ért is a fotózáshoz. Mert ha lesz is ilyen telefonom, az biztos, hogy a 27mpx verziót választanám ki.
-
Aryon87
félisten
Jó kis teszt. Mint telefon szó se róla, pöpec, elegáns és gyönyörű. Az ára az csillagászati, jó annak aki már most simán meg tudja venni
A fotós képessége, ahogy korábban is említettem a másik topikban förtelem. Legalábbis az automattán lőtt minőség. Oké, Instára FB-re "jóvanazúgy" szint, de akit egy picit is jobban érdekel az, hogy a kis házikedvencről, vagy a gyerkőcről szeretne egy jó képet, az nagyot fog csalódni.
Viszont. a 108mpx-ről 27mpx-re bontott képek jók! Csak nem hiszem hogy sokan fognak ezzel bohóckodni. Samsung miért nem tudja automatikusan azt a minőséget hozni?
Vártam ezt a telót, de ez a pocsék fotóképesség miatt nem idén lesz meg. Majd jövőre, egyrész féláron lesz, másrészt az S21U-ból kiindulva 1 év múlva már talán rendberakják ahogy kell.
Remélem ma el is jutok végre a SES-be hogy megnézhessem élőben, persze ha a mellkasom nem akar szétrobbanni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest