-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz Diesel38 #1436 üzenetére
Küldtem nekik egy nagyon csúnya levelet.
A sztorimhoz annyi, hogy bár nekem van egy S22U készülékem de a samsung weboldalán rendeltem másikat is okosórával és 10% kedvezménnyel, amit ajándékba szántam volna a páromnak, de b+ ezek nem küldik... Nyilván ebből nem lesz ajándék így. Régebben a másik topicban örömködtem, hogy 1 nap alatt csomagolás alatti státuszon állt a megrendelés, de azóta visszafejlődött rendelés leadásra. Persze pár napja telefonon belehazudott az arcomba az ügyintéző, mert már azt látta, hogy csomagolják és hamarosan megkapom. Ja, csomagolják a kis ferdeszeműek az ércet a bányában, amiből majd telefon lesz.
Megírtam nekik a szummás véleményem erről az egészről és arról, hogy miként kívánják kompenzálni az előrendelőket, akik hetek óta várnak a fél millió kifizetett forintjuk után terméket... proaktívan azt is megírtam, hogy az egyébként is bárki számára elérhető 10% kupon véleméynem szerint nem minősül kompenzációnak, ezért ha azt írják, akkor abban a pillanatban küldöm az elállást és fordulok a felettes szervükhöz. Legalább azt a szutykos watchot küldenék, mert az is ki lett fizetve. Vicc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22, szép állapot (olvass)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest