Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vikooo

addikt

válasz direwolf #2847 üzenetére

Sajnos ezek a bika SoC -k kicsi házban szar optimalizálással és hűtéssel melegszenek. 5W TDP. Ez tény, nem lehet szépíteni.
    Sajnos sok a ferdítés és elfogult hozzászólás a fórumokon ami félrevezeti azokat akik a valós tapasztalatokat is figyelembe véve (vagy azt súlyozva) próbálnak eligazodni és választani a szinte hetente új telefont magából kiköpő piacon.

Én is ebbe estem bele, rengeteg hozzászólást olvastam, hogy ezek csak játék alatt melegszenek de az sem vészes. Nekem az Exynos 2200 is meleg volt a SD888 talán még melegebb is normál használat mellett is. Lehet megint nem egyezett az én elvárásaimmal. Ezt belátom, lehet bennem van a hiba.

A másik pedig, szerintem nem lehet így mérni az üzemidőt: mennyit bír adott folyamattal adott ideig majd azt lehet skálázgatni. Többen is jelezték, hogy nem lineáris a merülés az akku töltöttségét tekintve. Én is azt tapasztaltam, hogy levettem töltőről, 100% volt alig használtam 1-2 percig és már 98-97% -on találtam magam. Talán 80 és 30% között egyenletesebben merült de ez sovány vígasz.

Mit kell tenned, hogy lemerüljön egy nap alatt? Semmit. Örülj neki, hogy nálad az elvárásaidnak megfelelően működik. Sok throttlinggal. Nyáron gondolom még rosszabb a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés