Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz SztiviVander #2699 üzenetére
Köszi! Ezeket próbáltam de valamiért mindig visszatértem a gyárihoz.
Elvileg lehet resetelni a Device Health Services resetelésével.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
yaab, elso talalat playen. a gyari auto brightness amugy is egy kalap szr, minden forumban panaszkodnak ra. plane amiota nem lehet az adaptiv tanulast se reset-elni. ott fogyott el a turelmem vele mikor beakadt az agyaba h sotet szobaba is fel fenyero a legkisebb amire leveszi es nem is hajlando ezt elfelejteni. yaab megoldja tokeletesen.
-
Vikooo
addikt
Anélkül, hogy kikapcsolnám a fényszenzort, hogyan lehet lejjebb húzni a fényerőt amikor bizonyos nit fölé emelkedik a környezeti fény? Hiába húzom le direkt napfénynél, egyből visszarántja és kiírja, hogy max fényerő olvashatóság növelése miatt.
Nem akarok olyan világban élni ahol algoritmusok azt hiszik jobban tudják mi kell nekem
-
Vikooo
addikt
válasz SztiviVander #2696 üzenetére
Persze mert ez nem valami brutal nagy újítás, zram vagy swap eddig is kellett, most annyi, hogy kap a user beleszólást a konfigba. Bullshit Samsung módra
-
Vikooo
addikt
válasz viewdetails #2693 üzenetére
Igen 😀
OneUI 5.x gondolom csak valamikor januárban lesz itt.
-
Vikooo
addikt
Miért van RAM tisztitó gyárilag ezekben a telefonokban is? Miért nem használja minimum 80% - 90% át a RAM -nak? Miért zárja be az alkalmazásokat igen gyorsan? Minek akkor 6-8-12 GB RAM ha azt se használja ki? Legalább a gyártók ne lennének ennyire balf***ok, hogy ezt advokálják!!!
RAM Plus csak háttértár csökkentésére jó, nem számít ha 8GB -ot állítok be is zárogatja be az alkalmazásokat. Elég lenne 3-4GB fizikai RAM így.... -
Vikooo
addikt
Más téma, RAM Plus kikapcsolása:
-
bollokcs80
Korrektor
válasz bollokcs80 #2685 üzenetére
Mondjuk a fehéret én sehol se láttam 8-10.000 alatt, az meg kicsit sok érte.
B.Cs.
-
klaya86
senior tag
válasz Energie X #2679 üzenetére
Az összes eco csomagolású hamis. Szerintem ezeket felejtsd el. Az összes ilyen webáruházas, 4 e ft körüli garantáltan kamu töltő. Én vettem egyet. Töltéskor a kijelző nem érzékelt normálisan, zavarta. Az eco csomagolás egy simitózáras zacsi. Már az gyanús volt, hiszen egy ekkora gyártó, mint a Samsung, nem fog egy darab zacsiban gyári töltőt piacra dobni. 4e ft körül volt. 6.5 e ft-ert vettem eredetit az Euronicsba. Normális karton dobozkába, papírokkal. A fekete a kamu, a fehér a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Vennék 25W-os eredeti töltőt. Tök jó, hogy 3 fajta kábellel találom meg ezeket, és lila gőzöm sincs mi a különbség a kábelek között (valami biztos van) Ti tudjátok esetleg?
EP-DA705BBE
EP-DA905BBE
EP-DG980BBE
Ezeket ECO csomagolásban adják töltőfej mellé jelentsen bármit is...És akkor jön a másik, hogy ennél a töltőnél milyen kábelt mellékelnek? EP-TA800XWEGWW, ez egybe csomag amit a Samsungnál is lehet kapni.
S21 FE oldalán semmi infó nincs ezekről és vica-versa. (pl.: kompatibilis telefonok listája, adatátvitelre alkalmas PC és telefon között stb.)
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
O.CS
aktív tag
Mind1, amúgy jó telefon, csak szivesen visszamennék az almához
-
O.CS
aktív tag
Hát, akkor nagyon sajnálom magunkat, hogy ilyen fos telefonunk van
Tudjátok mit?Megveszem a telefonotokat 40.000FT-ért többet úgy sem ér...
Amúgy most néztem, hogy még a kis takony GSM boltokban is 230-250 a 8/256-os.
Pedig ezekből a boltokból még egy üres zacskót sem vennék, nem hogy telefont!![ Szerkesztve ]
-
kress
aktív tag
~155 volt, garanciajeggyel, samsung.comról, és én már a nagyobb áron tudtam csak venni.. 😃
szóval nem csoda ha használtan valaki nem akar akár csak 180at is adni érte, ilyen elektronikai cuccoknál a használt már nem nagyon játszik, nem véletlen csökkkent le a gsm boltok száma is
-
O.CS
aktív tag
válasz SztiviVander #2665 üzenetére
Azért 170-190-ért Samsung garanciával egy 300.000-es telefont nem hiszem, hogy kapsz!
-
SztiviVander
őstag
válasz Mr. Morgo #2661 üzenetére
Senki nem mondta hogy hirdessel itt es ha erdekelne biztos megkerestem volna. De nem erdekel. Kb senkit se. Megis beirtad ide haborogva hogy micsoda emberek vannak hogy nem akarnak venni harmadkezbol 240-er telefont (egy frissen regelt valakitol, ami neked nyilvan nem lenne szempont vasarlasnal, hat hogynepersze) mikor megvehetik bontatlanul is boltbol 170-190 vagy X valamennyiert de nem annyiert amiert te arulod. En is tudok adni neked hasznalt cuccokat a bolti uj aranal dragabban, irjal batran mi kell megszerzem :)
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Bullitz #2663 üzenetére
Indokold meg h.miért nincs igazam!
Furák ebben az országban az emberek 90%-a. Még jó h.a maradék 10%-ban vagyok benne.Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz Bullitz #2660 üzenetére
Jha....csak akor lehet eladni bármit is ha van pozitív értékelésed. Nonszensz és marhaság amit írsz!
Ez olyan f@szság mit legyél max.25 éves 25 év szakmai tapasztalattal!Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz SztiviVander #2659 üzenetére
Mivel tilos itt hirdetni, meg lehet találni a megfelelő oldalon az árát!
Ha olvastad vna a hirdetésem akkor rájönnél h.másodkézből vettem! Semmi kupon!!!Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
SztiviVander
őstag
válasz Mr. Morgo #2656 üzenetére
Mivel azt diszkreten nem irtad mennyiert arultad igy arra tudok gondolni hogy talan aki sirt ritt az olcsora lekuponozva akar venni nem a nepperkedoktol a lekuponozott + haszon aron Ez is lehet egy ok. Vagy ha jo aron adtad akkor esetleg siman hwapron kevesebben keresnek mint az itt szethypeolt samsung store-okban.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Morgo
junior tag
Azokhoz szólnék akik sirtak-ríttak hogy nem kapnak 256Gb-os S21 fe-t sehol! Én raktam fel apróra de SENKI nem is érdeklődött utána! Hogy van ez akkor?!
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
mQWeXgsf
aktív tag
Gépen, telón mindenhol előjön a probléma. Mióta megvan (2 hete) ez a helyzet, de csak most tűnt fel. Kamera ikonon hosszú nyomás/"i" betű/tárhely/gyorsítótár törlése. Külföldi fórumokon is állandó problémának tűnik s20-tól felfele, a repülőmódot javasolják videózás közben, majd kipróbálom...
-
mQWeXgsf
aktív tag
Sziasztok! Van valami megoldás arra, hogy a telefonnal felvett videó ne akadjon be 15-20 másodpercenként? Minden felbontáson, beállításon, kamera app cache törölve, a telefont gyárira visszaállítva is stb. köszönöm
A telót konkrétan a fotós, videós képességei miatt választottam...
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Morgo
junior tag
Az egy hulladék fapad!
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
kutyek
senior tag
válasz FrankMonzano #2571 üzenetére
Bocs, pár napig nem követtem a topikot. Igen, nálam fix 120 Hz-en megy a kijelző (S20 FE snapdragon).
-
Vikooo
addikt
Használjátok a Good Lock illetve a Samsung Labs alkalmazásokat?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Nektek működik lezárt képernyőnél a világító szélek? Nekem csak akkor villan fel 1-2 másodpercre, ha be van kapcsolva a kijelző. Hogyan tudom beállítani, hogy lezárt képernyőnél is lássam?
-
Vikooo
addikt
Úgy látom mostanában hot topic az akkumulátor teljesítmény, nekem 1 nap 2 óra alatt, 19% -ra merülve 5 óra SoT jött ki.
Egyélrelműen érezni a SD888 erejét ami rendesen beleharap az üzemidőbe. Sokkal-sokkal gyorsabban merül mint az előző SD 480 -as telefonom, az 2 napot ment 7-8óra SoT -vel 4200mAh akkuval.
Még szoknom kell ezt a merülést
-
heinci
tag
válasz Bálint941121 #2634 üzenetére
Utolsó frissítés óta nálam se százas a dolog. Nekem felold rendesen ujjlenyomattal, de random touch van utána néha. Vagy lehuzza a fenti menüt, vagy megnyit egy appot pluszban. Amit ha bezarok, egybol ujra megnyitja. Utána elmulik.
Elég vad.. -
kress
aktív tag
válasz Bálint941121 #2639 üzenetére
nekem ez van és minden rendben vele, érzékeli az ujjlenyomatot, nem ugrál le a menü stb. (lent gombsort használok, a gesztus vezérlés mindig lasabb annál)
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz Bálint941121 #2636 üzenetére
Nekem a gesztusvezérlés szarakodik. Az alulról felfelé húzás (home) eléggé esetleges lett.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Vikooo
addikt
válasz Bálint941121 #2636 üzenetére
Melyik frissítés?
-
klaya86
senior tag
válasz Bálint941121 #2634 üzenetére
Nálam semmi probléma.
-
Bálint941121
tag
Sziasztok,nem tudom csak nekem lett rosszabb a telo utolsó frissítés óta?folyamatosan összeomlanak az alkalmazasok,ujjlenyomat se olyan pontos eddig hibatlan volt 10/10 most meg egy 3-4 masodperc mire belep ja meg az akksi magától képes lemerulni teljesen ha nem használom úgyis alig egy nap alatt..
-
Vikooo
addikt
Havi patch -ek mennyit szoktak késni régiók között? 990B2/DS
-
Vikooo
addikt
Uzemidoben számíthatok javulásra az első hasznalatbavetelt követő időszakban?
Az alkalmazás altatas mennyire van johatassal az üzemidőre és mennyire cseszi szét a háttérben futást, push értesítéseket stb? Hol van a sweet spot?
-
Vikooo
addikt
válasz Roland0224 #2628 üzenetére
Értem, köszi.
Nekem még nincs Októberi patch, ha megjön kipróbálom, hogy milyen lett.
-
Dr.NX
addikt
-
O.CS
aktív tag
Szerintetek mennyiért lehet eladni egy 1,5 hónapos 8/256-os telefont és egy Watch 5 Pro órát egyben?
-
Vikooo
addikt
válasz klaya86 #2624 üzenetére
Passz, semmi problémát nem tapasztalok de ha látom a change logot akkor lehet jön az "aha!"
Amúgy, más, a virtuális RAM használatát látom valahol? Csak az allokaltat látom...
A Samsung eléggé szereti force close-olni az alkalmazásokat -nem annyira mint a Xiaomi...- de feltételezem, azért implementaltak a virtuális RAM lehetőséget mert értik és szeretnék követni a több RAM adta lehetőséget.
Kicsit ellentmondásos ez nekem (adjunk hozzá még 2-6GB virtuális RAM -ot de zárjuk az összes appot...) -
Vikooo
addikt
Októberi update hozott javítást a rendszert illetően?
Lehet valahol követni, hogy melyik régió mikor kapta meg? -
Vikooo
addikt
Az adaptiv fényerő valahogy kevésbé aggressziv Vanilla droidon, itt kinti fényben hiába húzom lejjebb, visszarakja azonnal maxra. Pedig nekem elég lenne kb 60%
Ezt nem tudja "megtanulni"?
-
Vikooo
addikt
Ennyivel jobb az Exynos 2200 akkukezelése?
GSMArena tesztjén 92h -t ért el az FE, 97h -t az S22+
"Video test carried out in 60Hz refresh rate mode. Web browsing test done at the display's highest refresh rate whenever possible. Refer to the respective reviews for specifics."
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz bollokcs80 #2613 üzenetére
Tegnap este én is láttam egy olíva színűt, reggelre már nem volt meg.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
bollokcs80
Korrektor
Nekem jött éjjel készletértesítő, de reggelre már nem volt (családtagnak vennék). Sajna nyáron nagyon intenzív volt a készletkisöprés.
B.Cs.
-
frantyi
tag
Sziasztok! samsung.com hoz van most 10% os kupon? Vennénk még egyet a családba...
Köszönöm
-
Vikooo
addikt
Nem találom, hol lehet kikapcsolni, hogy az Üzenetek (Samsung nem a Google) alkalmazásban fogadott értesítések NE ébresszék fel a kijelzőt?
Köszi!
-
senior tag
válasz Roland0224 #2600 üzenetére
Jól gondold, nekem is ugyan így van.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest