Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arysat
tag
általában nállam is a Note edge-n 2000-2100 on áll a ram,
de ugyanigy volt a note 4 n910c 8 magos exynos telefonomnál iss7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
válasz RaveForce #7346 üzenetére
a sebességben nem veszek észre semmit,olyan mind a note 4,még az antutun is ugyanazt a pontszámot érte el mind a 8 magos note 4 em,de ez a görbült kijelzője nagyon jó dolog,a kedvenc prograjaidat i rátudod tenni és onann indithatod,az aksi uzemidőt em teszteltem mert pár órája van a tel nállam
[ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
válasz DeathAdder #7344 üzenetére
nem hirdetek csak megirtam ha valaki szeretne venni és nem tud hozzá jutni akkor tudok segiteni neki.
megnézheted a hozzászólásaimban hogy sosem hirdettem semmit![ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
sziasztok,lecsereltem a note 4 emet
note Edge re,extra telefon az edge is,ha valakit érdekell tudok beszerezni
jelentkezzetek priviben
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
Helló mindenki.
lessz egy érdekes témám a számotokraAz edigitalban vettem a n4 et exynosos...
A hálózat keresésben észrevettem egy furcsaságot ami nem igen tetszik nekem...
a hálózat beállitásokban autómatára van kapcsolva,szóval 2g.3g.4g jeleket ugye befogja...
Rámegyek hogy hálózatok keresése és kidobja a 3 szolgáltatót de egyiknél sem irja a zárójelbe hogy most az 2g.3g vagy esetleg lte..szóval magyar rom van benne,a phone info kimutatja a régiót.van egy samsung tab s 8.4 lte s.és abba is hu xen rom van és ott sem mutatja ki hogy milyen tipusu a hálózat.A haveromnak is van note 4 de ő németeknél vette..neki a régió kód SEE (south europe)
és képzeljétek el mikor nálla lekerestem a hálózatokat,volt mit nézni....
kilistázta szepen hogy
telekom hu 2g
telekom hu 3g
telekom hu 4g
telenor hu 2g
telenor hu 3g
telenor hu 4g
vodafone hu 2g
vodafone hu 3g
szépen ki irja a telefonja hogy milyen tipusú hálózatok vannak elérhetők az enyémen kidobja a 3 szolgáltató nevet és ennyi
van e valakinek tapasztalata vagy esetleg probaltátok e ezt?
a volt samsung s5 ös telefonomon ugyanugy azépen ki irta mind a kolega n4 es én de a s5 ben sem xen rom voltKöszönöm előre is a válaszotokat
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
helló mindenki,
nekem jóformán 2 hónapja megvan a note 4,szilikon tokba hordom de azt vettem észre hogy picit lekarcolódik a fém csik a telefon oldalan,olyan mind ha tüvel lekarcolgattam és vigyázok nagyon a telefonra..
esetleg valaki tapasztalt ilyet?s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
Helló
létezik e már valami navi a note 4 re?
nekem megvan a s5 telemrol a komplet igo de sajnos rezolució hibát irs7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
Sziasztok
most találtam meg a beállításokba a gyors töltés funkciót.ki lehet kapcsolni...nem utal arra a dolog hogy nemszabad állandóan gyors töltést alkalmazni?
kinek mi a véleménye erről?s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
nekem is megjött tegnap az edigitálból a note 4,nagyon fasza telefon
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
sziasztok
az imént voltam a szerbiai telenorban szabadkán,megnéztem a note 4 est.nagyon jó készülék exynos osna amiről irkáltatok nemrégiben hogy van rés a kijelző mellett...
ez a samsung nagyon ledöbbentett hogy ilyen ócskául rakták össze....
a telefonon a felső jobb sarokba és az alsó bal sarokba rés van....és tudjátok miért?
nem pontosan egyeneses van felragasztva a touch a telefonra,....srégen ragasztották fel,
szerintem ez nem normális...ilyen drága teló és hiba van rajta,ha én vennék fel telefont a telenorba,addig nem irnám alá a szerződést még nem adnak olyat ami rendesen megvan csinálva,,,,,
kezd elkinásodni a samsung is mostmár...selejt cuccokat árulnak
gondolom akik a t mobile ből megkaptak telefont a láthatatlanból és ilyen nekik is a tel...jó ,mérgesek lehetnek
[ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
Ez érdekes téma lessz akkor a romok mestereinek
szerbiában mind a 3 szolgaltató az exy valtozatot adja
Horvát országba a tmobil adja a snapis verziòt de a vip es a tele 2 az exyset..s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
most kináltak kártya függetlent nekem 640 euro ért snapdragon procist,de nem vettem meg mert ahogy olvasgatok itt,mindenki azt állitja hogy az exynosos jobb,azt meg csak kedden tudom megszerezni
[ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
helló mindenki
az extremedigitalbol 626 euró ért meglehet kapni a 8 magost ha valaki letudja áfázni,én is ugy veszem
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
ezt nem ertem hogy miert nem arulnak f seriasat ami europara van csinalva SM-N910F for Europe
exyinos os pedig SM-N910C - Asia, Europe, South America
ami meg a t mobil ba SM-N910S for Korea ra[ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
igen az s3 nál is és a note 2 nél kerekitve van,
nemtudom hogy mutatna rajta az üveg fólia de itt szerbiában árulnak rá üveg foliát[ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
bár úgy lenne hogy áttérnek exy re akor jó
,én sokat cserélgetem a telefonokat,de mikor volt s5 telem ázsiai,fél áron birtam eladni csak és rendes áron vettem,az s5 megjelenésekor ide az exys procival felszereltet küldték és 1 hónap után már nem is jött az exyscsak snapos[ Szerkesztve ]
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
It srb ben valameljik nap a vip nél a 4 magos verzió volt és a telekomnál is.most pedig csak exinos os ok at kinálnak
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
Itt szerbiában a telenor a 8 magost kinálja.a vip szintén.a szerb telekom ha jól emlékszem a 4 magost mekkora keveredés van
s7 edge titan 32 gb
-
arysat
tag
hello mindenki,
pénteken megyek megvenni a note 4et,
javasoljon akinek már van, snapdragon vagy exynos?
van e nagy külömbség a 2 teló között?s7 edge titan 32 gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest