Hirdetés
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Nem vagyok autentikus forrás, de nekem eddig az jött le, hogy nyers teljesítményben és üzemidőben nincs jelentős különbség. Viszont a támogatottság jobb a Snapdragon esetén (szoftveres optimalizálás), mivel azt több gyártó is használja. Én emiatt a Snapdragont preferálnám, de nem vágnék eret magamon, ha a másikat kéne megvennem.
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
mazsi1911
aktív tag
-
mazsi1911
aktív tag
Pontosan itt van a gond. Kellene, egy rivalis az MA-nak, ami szinten letesztel mindent. Mert igy, nekem az jon le, hogy az otthoni olvasok, feljonnek ide, es elolvassak, es ez alapjan dontenek. En rengeteg tesztet elolvastam mielott eldontottem az elso iPhone-nal hogy megveszem-e. Szkeptikus voltam.
Azota van iPhone, meg aztan Nexus. Az utobbi csak fun miatt, meg hogy le tudjam ellenorizni amit allitok, masok allitanak.
Kezdodhetne azzal, hogy nem egy 10 eves GUI-t hasznalnank
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
Lumia 830-ról volt szó de ne zavarjon.
Az tény hogy az új alma is ajánlott plecsnit kapott de én már csak azt szeretném megtudni hogy mióta tartunk ott hogy a samsung egy ligában játszik az almával?
Lemaradtam volna valamiről? Ami tény hogy évek óta csak másolni tudják őket de azt sem sok sikerrel. Az hogy beleraknak +1 felesleges szenzort az számomra parasztvakítás.
Előre leszögezem hogy soha nem volt almás telefonom viszont fogtam már a kezembe elég sokat. Ránézel/megfogod és tudod hogy ez valami sokkal jobb mint a szomszéd Józsi samuja. Ha ezt a dolgot sikerül nekik lekopizni akkor el tudom fogadni a mellékelt árcédulát de addig is maradok azon az állásponton amit előbb kifejtettem. -
bagkri01
őstag
A lumia 830-ról van szó. snapi 400-al erősen középkategória. Nem írt semmi hülyeséget, olvass vissza.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest