Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz kali #15150 üzenetére

a facebook böngészős használatkor nem ül rá folyamatosan a rendszerre, nem eszi be magát irtózatosan a memóriába, nem akar a háttérben is szinkronizálni, nem keresi a frissítéseket...stb.

Az alkalmazásnál is kikapcsolható minden frissítés és értesítés, akkor be sem tölti a memóriába, csak ha használod.

törölt tag

válasz kali #15150 üzenetére

Nagyon jó barátom a szervizes, biztos elmondta volna ha hardveres a gond, vagy ha a Samsung hibája lenne. Nem érdeke kamuzni, cserélné a telefont vagy javítaná és ennyi. Ellenkező esetben mondta volna, hogy vigyem be a telefont. Ők is várnak a csodára. KitKat alatt egyszer sem volt ilyen gond, most sem állandóan produkálja a jelenséget, csak néha.
    Nekem a Chrome is elég szépen eszi a RAM-ot, van hogy ki is kell lőjem, mert 600Mb-ra "felduzzad". Amint törlöm a háttérből, érezhetően smoothabb az UI. Facebook app 300Mb körül szokott lenni, de kilőni sem szükséges mert jobb a RAM kezelése mint pl. a Chromé. Buli mostanság a Facebook appot okolni mindenért, de távol áll az egész az igazságtól. Nem a Facebookkal van a baj, hanem a Touchwiz, a rendszer és a RAM kezelési keretrendszer optimalizálásával.
    Bármennyire fájó is ez, nem ért mostanában a Google az optimalizáltsághoz...
    Érdekes, hogy se WP-on, se iOS-en nincs gond a Facebook appal. Ha pl. iOS-en kikapcsolom teljesen a Facebook értesítést, akkor az ikonon sem lesz értesìtő index, nem úgy mint a rohadt Androidon...hiába kapcsoltam ki az értesítést, ugyanúgy megjelenik a FB ikonon a kis index szám, hogy mennyi értesítésem van. Tehát sz@rik rá, hogy letiltottam, a Google akkor is erőlteti a folyamatos kapcsolatot.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés