- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz apaszka #35133 üzenetére
Ok, nem hatalmas de azért kicsinek sem mondanám. Sajnos nagyon kevés a memória, és rengetegszer behalnak az appjaim mert nem bírja ez a szerencsétlen a terhelést Oneplus One-hoz tudom hasonlítani, az sokkal smoothabb. Viszont ott nem stock ROM-on vagyok hanem custom-on. Note4-nél az tetszik - ahhoz képest, hogy néha a földhöz vágnám annyira nem akarja azt csinálni akkor amikor szereném -, hogy nem érzem a szükségességét sem a rootolásnak, sem pedig a romolgatásnak. OPO-n kicsit belefásultam abba, hogy 2 naponta clean flash-elnem kellett, mert mindig vmi olyan funkciókat tettek bele amivel nem ment a dirty.
Most a Note4 a 'fő' telefon (értsd telefonálás üzenetek, email, stb...), OPO meg GAPPS nélkül fut csak az F-Droid-ból elérhető appokkal hotspot-ként.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest