Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
felnyomtam a boc5-öt,kíváncsi leszek milyen lesz
-
félisten
-
Dzsuri89
őstag
Valaki súgja meg nekem legyen olyan kedves, hogy miként lehet azt a tetű szoftverfrissítés feliratot eltüntetni az értesítési sávból? Az a legszebb, hogy egyből kikapcsoltam az automatikus keresést, de ugyan úgy kereste és le is töltötte...
Nexusnál csak simán kiszedtem adott esetben a pipát az értesítés megjelenítése elől és kész is volt.
5.0.1 mennyire használható? 4.4.4 nem volt stabilabb?
Feleslegesen nem frissítem, ha nem muszáj...
Köszönöm -
Parallaxis
addikt
válasz Finaly #15186 üzenetére
Mivel az üveg eléggé érdekesen nézett ki a domborított üvegen, ezért inkább nano folyékony "fóliát" tettem a kijelzőre.
Ez a folyékony nano fólia csak placebó, semmit nem véd, már csak azért sem, mert felvitelkor a kijelző oleophobe rétege eltaszítja, fel sem tudod rá vinni a réteget.
Sima üvegfelületre jó, de mobil kijelzőre amin alapból van védőréteg semmit nem ér.[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
Azt alapból "0"-ra raktam és még a fényértéket is mínuszba húztam, de úgy is pocsék. Tisztán látszik, hogy az előlapi üveg belső felén a lencse előtt egy szép kis ujjlenyomat van ami a port is összeszedte. Ha oldalról megvilágítom lámpával akkor látszik igazán. Úgy néz ki, mintha valaki rántott hús evés közben rakta volna össze.
-
Rabidsnail
senior tag
A teló random megszakítja a hívásaimat,lekapcsol a hálózatról,amit észre sem veszek,csak ha hívást akarok indítani,akkor jelzi,hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton. Auto keresés esetén nem mindig csatlakozik,gsm módban pedig soha!! Telenor kártyát beletéve minden tökéletes. A Voda mégis a telefont hibáztatja. Lehetséges ez? Sim csere is volt!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
apaszka
veterán
válasz darkarthur #15178 üzenetére
Kijelző, és aksi cserénél nem nézik, de ha az alaplap vacakol, bizony tüzetesen megnézi, és fényképezi a szervizes.
Kíváncsi lennék, hogy az újabb készülékeknél mennyit keményítenek még rajta?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
World-Soft
senior tag
válasz World-Soft #15181 üzenetére
Annyit megtaláltam, hogy a gyári videószerkesztővel utólag el tudom forgatni a képet, de ez lehet minőségromlással jár.
Meg ezt jó lenne elkerülni.
Amúgy ez a progi a projekteket hol tárolja, mert nem találom, csak azt a videót amit ki is exportálok? -
Finaly
tag
válasz Dzsuri89 #15185 üzenetére
Az üveg valamennyire befolyásolja a ceruzát, legalább is nálam egy kicsit nehézkesebben érzékelte. Mivel az üveg eléggé érdekesen nézett ki a domborított üvegen, ezért inkább nano folyékony "fóliát" tettem a kijelzőre. Eddig sokkal jobban bevált és árban nem kerül többe, mint az üveg
Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
Dzsuri89
őstag
Sikerült ma egy ilyen készüléket beszereznem. Pár kérdést intéznék hozzátok vele kapcsolatban.
1. 4.4.4-et fogom használni, amíg nincs kint legalább az Android 5.1.x változat. Melyik futtatási környezetet javasoljátok stabil működés szempontjából 4.4.4 alatt? ART mennyire használható? (Nexus 5-ön teljesen jó volt.)
2. Üvegfóliáról olvastam itt a topikban jót is meg rosszat is, hogy nem ér végig stb... Tudnátok pontos típust mondani, ami minőségi és patent? Nillkin üvegfólia jó? Előző telefonjaimon mindig hibátlan volt.
3. Üvegfólia mennyire befolyásolja az S-Pent?
Köszi a válaszokat!
-
WiZARD
addikt
válasz Parallaxis #15183 üzenetére
akkor marad a mikró, és az ellenőrizhetetlen knox
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Parallaxis
addikt
válasz darkarthur #15178 üzenetére
Mondjuk a Knox olyan esetben nem lényeg, hogy 10-ből 9x tojnak rá, ha valamiért cserélik a cuccot. -de tény, hogy köcsögség.
Tekintve, hogy ha a szervizes olyan készüléket fogad be cserére, ami Knox-os, akkor ezért anyagilag felel és vele fizettetik ki a felmerülő költségeket, nem hinném, hogy annyira tojnak a dologra.
A régebbi javításoknál, mikor nem cseréltek, akkor is csak ott néztek félre, ahol nem kellett az alaplapot cserélni, ha annak a cseréje is felmerült, akkor nagyon is megnézték a Knox állapotát. Egy szervizes sem fogja jófejségből állni a te készülékcserédet -
World-Soft
senior tag
Azt lehet valahogy állítani, hogy én döntsem már el hogy álljon a kép?
A videó állítva készült el. Igaz PC-n nézve tudja hogy fektetve fogom a telefont.
Mivel kicsit felűről kameráztam, ezért ő inkább úgy döntött, hogy állítottnak veszi a képarányt.
Így viszont mindent 90 fokkal el van fordulva.
Az ilyen hogy lehet kiküszöbölni?
FB-ra feltöltve lehetett forgatni, de ez így nem tetszik, mert pl. a telefonon sután kell fogni ahoz, hogy úgy álljon a kép hogy az 90 fokkal elfordítva legyen.
Esetleg utólag ki kelet ezt javítani? -
Lacika89
csendes tag
Sziasztok.
Ma meg jött nekem is a telenoros lolli, lehet , hogy nálam van a hiba de reset és minden nélkül eddig nagyon jól működik
Sőt, még nekem tetszik a kinézet isSamsung Galaxy Note 4 & NOKIA Lumia 1520 black :)
-
mycso
veterán
válasz World-Soft #15176 üzenetére
"ON"-ra állítod a vakut a kamera appban, majd elkezded a videózást és világítani fog a led.
(#15175) Risard: Így van lolli alatt már csak ART van.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
World-Soft
senior tag
Videó felvételhez hogy tudok fényt kapcsolni?
Most este kellett volna és úgy tudtam megoldani, hogy egy gyári zseblámpa widget-el a mobilfényt bekapcsoltam, majd elindítottam a kamera alkalmazást.
Van ettől barátságosabb megoldás? (LG-m az ilyen esetben a kamera app-ot sem volt hajlandó elindítani) -
Risard
aktív tag
Lolli alatt kivették a dalvik art kapcsolót?
Itt már csak ART on megy a rendszer?
Azt tudom valahol ellenőrizni hogy tényleg az e? -
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
blu79
addikt
ok , kipróbálom., egyébként nálatok gyors a note 4 mikor géphez csatlakoztatjátok, és nem használjátok a kies-t , hanem a sajátgépből mentek rá? , majd nemsokára kipróbálom ismerősömnél win7 -en hogy ott milyen...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
legenda
válasz apaszka #15167 üzenetére
a note 3 kamerája hardveresen ha nem annyira jó, akkor azt szoftveresen nem nagyon tudnák látványosan magasabb szintre hozni.
minden gyártónál az új típusokra fektetik a hangsúlyt, ezért (is) nem bánom, hogy nem használok sokáig egy csúcstelefont sem - nagyon maximum egy év -, viszont ugrálok a gyártók között, így csak részint tudnak bosszantani ilyen dolgok.Maxentius; gördülékenyebb lett - főként az art okán -, illetve az akkumulátoros üzemidő is jobb lett kicsivel - a gsm arena...stb. tesztek is kimutatták, de azóta már a gyakorlatban is megtapasztaltam.
blu79; az usb kábel lehet akkor egy hibalehetőség, érdemes lenne kipróbálni a note 4-hez gyárilag adottal.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Maxentius
addikt
A Lollipop-frissítés itt mennyit javított / rontott a szoftver gördülékenységén / akkuidején / szoftveres képességein?
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
blu79
addikt
- szia , a kipróbált usb-ken más eszközökkel nem jelentkezik a hiba , pendrive, kártyaolvasó, semmi hiba , amint csatlakoztatom ezeket rögtön megjelenik minden, pl képek
- a telefont csak a hátlapi csatlakozókba szoktam rakni , előre nem
- kies igen , samsung usb igen viszont ez nem tudom e mennyire friss, mert a netről töltöttem le mert kíváncsi voltam hogy ha telepítem ezt akkor is lassú e
- a kiest nem szoktam használni képek átmentésére telóról a gépre.
- a telót rácsatlakoztatom a gépre és úgy használom mint ha egy tároló lenne.
-usb kábel nem az eredetit használok , hanem egy másik telóét de ugyanaz nem?
- a csatlakozók nem koszosak Újak
-memória kártya nélkül is lassu a teló, megnéztem nemrég- köszi az eddigi segítséget
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
apaszka
veterán
Bemásolt rossz szöveg.
A samsung support terén marhára el van maradva.
Reklám go, support no!
Ezt már nagyon régóta mondom.Neee várj csodát, ha ki is ad valamit, akkor ki is vesz , mert a tied mindig szarabb mint az új! Vedd meg azt! Mondják! Persze az sem tökéletes, de nem javítják, mert abban nincs pénz! Lásd a Note3 at! A kamera olyan mint volt az elején. Egy hull@dék, mert a szoftver nem jól van megírva.
Mindenki várta a javítást, de az természetesen nem jön. Vedd a négyet. Jaaa itt más hiba van?
Vedd az ötöt.....Míg az emberek benn fognak össze, és el zavarják őket a fenébe, addig ez lesz.
A KNOX is milyen kitolás?
De míg kevesen dobáljuk őket sza@@al, addig benn foglalkoznak vele.
Sok user úgy használja ahogy van, és még a frissítés sem érdekli. .'.......
Ők a potenciális fasza vásárlók![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Grawens
senior tag
válasz bobiii1991 #15163 üzenetére
Azért van csatlakozó, mert van egy chip a hát, vagy az előlapban (hülyeséget nem akarok írni), mivel nem csak egy kivágott ablak van flip-en, hanem egy műanyag ablak érintőfóliával.
kali: Most már én is tanultam belőle. Legközelebb mikroszkóp minden készüléknél és ha hibát találok, elhajtom a szervizest, mint nőgyógyász a magzatot!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Grawens #15158 üzenetére
elég peches vagy akkor...
én szerencsére nem, de ilyeneket mindig ellenőrzök, mert új, általam kibontott telefonnál is tapasztaltam már ilyet - bár nem az előlapi, hanem a hátlapi kameránál, ami még gázabb -, ha nem is pont samsung telefon volt, meg nem is az enyém, hanem én vettem át és frissítettem a szoftverét a tulaj kérésére, de minden gyártónál és típusnál figyelek azóta ilyesmire, bármennyire is ritka, aki pont szembesül vele, annak nem kellemes a dolog...
itt a fórumon az egyik xperia és iphone témában is van hozzászólás, hogy a teljesen új, a tulaj által kibontott telefonban is volt ujjlenyomat! a gyártósorokon is emberek dolgoznak, megannyi hibalehetőséggel.
a szervizes ha háznál vagy szervizben javít, annál is adott a hibalehetőség.
a jótállást jogszabály határozza meg, aszerint kezelik.blu79; szia, próbáld leszűkíteni a hibát, amennyire csak lehet;ú
- adott usb portokon más eszközök hibátlanul működnek? (előlapit vagy elosztottat nem minden esetben szeretik például a telefonok, régebben szentírás volt, hogy ilyen módon frissíteni sem szabad)
- kies vagy külön samsung usb illesztés telepítve?
- eredeti/gyári usb kábelt használsz? van lehetőség kipróbálni másikkal?
- nem koszos az usb aljzat (munkaállomás vagy telefon), esetleg az usb kábel valamelyik végén a csatlakozó?
- memóriakártya nélkül, csak a telefont csatlakoztatva is jelentkezik a probléma?
- milyen módban csatlakoztatod a telefont a munkaállomáshoz?zack; ahogy korábban is beszéltük, több tekintetben is várható volt, hogy utólag/visszafelé nem feltétlenül nyúlnak hozzá a régebbi típushoz.
[ Szerkesztve ]
-
bobiii1991
csendes tag
Hali
Valaki legyen kedves nekem elmagyarázni hogy a flip covereken miért van csatlakozó a hátlapban, nem a qi töltésre gondolok, és hogy ez mit csinál, valamint hogyan működik -
zack
nagyúr
A Samsung válasza a Note 4 64bit-es támogatásáról:
Tisztelt Xy!
Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Sajnálattal olvastuk levelét.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Note 4-es készülék egy 2014-es kiadás, melynek fejlesztésekor a készülék kapacitásainak megfelelően volt kialakítva a bit arány. Az S6-os készülék egy innovatív, 2015-ös kiadás, melynek kialakításakor a gyártó, illetve fejlesztők arra törekedtek, hogy a lehető legkiemelkedőbb készüléket hozzák forgalomba.
Továbbá tájékoztatni szeretnénk, hogy a Lollipop rendszert a gyártó, a szolgáltatóval partnerségben fejleszti ki, ennek megjelenését több tényező is befolyásolhatja.
Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkat jobbá tegyük Ügyfeleink számára, ezért kiegészítéseit, illetve levelét továbbítottuk illetékes kollégáink részére.
Amennyiben a készülékkel kapcsolatos kérdése adódna kérjük jelezze ügyfélszolgálatunk felé, készséggel fogunk segíteni Önnek.
A púder az megy nekik. Innovatív 2015-ös kiadás. Ja, persze. Anyjuk pics@ját.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Grawens
senior tag
válasz norbi93 #15160 üzenetére
Ezek 1000% nem új készülékek, mint ahogy állítják. Hogyan kerülhet bele ujjlenyomat? Nagy baromság ez a készülékcserélgetés, főleg ha ilyeneket adnak. Még én érezzem magam rosszul, mert harmadszorra nem stimmel a készülék? Most ráálltam arra is, hogy ha már szerintük "új" készüléket adnak, akkor arra miért nem vállaltak a csere napjával kezdődően újrainduló garanciát? Meg is mondtam, nekem ne ekecsljék ha nem tudják, ha pedig cserélik, akkor én oda adom a régit dobozában minden tartozékával és adjanak egy újat, vagy csereutalvány, nem pedig egy táskából, vagy borítékból élőfötörészett újnak mondott valamit. Hát a tökömet!
Kellett ez nekem, mint szánkóhoz a pumpa! -
blu79
addikt
- sziasztok, olyan gondom lenne még a Note 4 el hogy csatlakoztatom géphez és egy idő után 3-4 perc lecsatlakozik, meg ha csatlakoztatva van nagyon lassú, pl át akarom másolni a gépre a fotókat és nagyon lassú, inkább kiveszem a kártyát belőle és úgy másolom át kártyáról , volt olyan is hogy csatlakoztattam és azt csinálta hogy csatlakozott meg lecsatlakozott állandóan ezt csinálta gyorsan, most csatlakozik de csak egy usb vel, berakom egy másikba és 2-3 perc lecsatlakozik, ez mitől van ?, gép az adatlapomon.
-
Grawens
senior tag
Visszavonva az egész. Nem szoftveres variálásról van szó, hanem egészen másról.
Viszont itt kezd a mogyoróm tele lenni a Samsung-al!
Asszony próbált szelfizni és reklamált, hogy milyen ótvar képet lő már. Nézem, tényleg ótvar, és itt jegyezném meg, eddig sohasem használtam az előlapi kamerát. Letöröltem a kijelzőt, na majd most. Meglepően most is ótvar. Hummm! Megnéztem közelebbről a kamerát és az előlapi üveg belső felén van egy gyönyörűséges ujjlenyomat ami befolyásolja a közelségérzékelőt is, így gondolom a fényérzékelőt is. Most el fog kezdődni a seggberugdosás! Nem fog megállni a dolog egy cserében. Úgy néz ki a csereberélésekkel egyik hibát megszüntetik és megajándékoznak egy új hibával. Príma! -
legenda
válasz Parallaxis #15156 üzenetére
nem tiltható le (sajnos) minden, ez egyszerűen ellenőrizhető; el sem indítod, be sem jelentkezel a facebook alkalmazásba, az alkalmazáskezelőben törlöd az adatait, a facebook alkalmazás ennek ellenére dolgozni fog a háttérben, forgalmazni fog adatokat és az adatoknál is újra megjelenik xx megabyte, hibába nullázod ki újra és újra úgy, hogy közben sosem volt elindítva az alkalmazás, nincs bejelentkezve, szépen ténykedik a háttérben.
-
Parallaxis
addikt
a facebook böngészős használatkor nem ül rá folyamatosan a rendszerre, nem eszi be magát irtózatosan a memóriába, nem akar a háttérben is szinkronizálni, nem keresi a frissítéseket...stb.
Az alkalmazásnál is kikapcsolható minden frissítés és értesítés, akkor be sem tölti a memóriába, csak ha használod.
-
legenda
válasz #18001664 #15153 üzenetére
a facebook alkalmazás, messenger, viber...stb. nálam nem az a kategória, amivel kapcsolatban folyamatosan online kellene, hogy legyek.
nem akarok/tudok mindig több eszközt hurcolászni magammal, ha egy telefonban is megkapom azt, amire szükségem van.
van néhány elvárásom, azokat teljesítse a telefon és már nyert, attól függetlenül is, hogy nem használom ki minden tudását. nem, az olcsóbb kategóriában nem kapom meg együtt azon néhány elvárásom teljesülését, még a csúcskategóriában is erősen szelektálnom kell.
nem mondtam/írtam általánosságban, hogy ne használjuk az appokat, de amik köztudottan problémásak és több szempontból is hibalehetőségnek számítanak, azokat ha használja az ember, akkor vállalja a kompromisszumokat és ne a telefont vagy a rendszert szidja.
ahogy adott az sok más eszköz esetén is, a telefont is mindenki más és más módon használja, épp ezért nem hiszem, hogy bárkit is kérdőre lehetne azért vonni, mert nem minden funkciójával él.nekem nem kell telefonos elérhetőség, de ha az illetékesek tudni akarják - volt már ilyen -, hogy ki nyilatkozott így, akkor legalább már tudhatják a forrást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézd, azért is okostelefon az okostelefon, hogy minél kevesebb időráfordítással, minél gyorsabban és könnyebben kapjunk meg bizonyos információkat. Ha legiltunk minden push alapú dolgot, illetve minden folyamatos kapcsolatot igénylő dolgot, akkor nincs értelme egy 200.000 Ft-os telefonnak, de még egy 50.000 Ft értékű telefonnak sem. Azért kapjuk a folyamatos fejlesztéseket, hogy ezeket maximálisan kihasználhassuk. Aki minden ilyen dolgot letilt, annak érdemes elgondolkozni azon, hogy biztos szüksége van-e drága okostelefonra. Egy 200.000 Ft-os telefon árából kijön egy 40.000 Ft-os minőségi telefon, egy 50.000 Ft-os tablet és egy 110.000 Ft-os dSLR fényképező. Így 3 minőségi eszköze van, ami külön-külön használható, nincs gond az üzemidővel sem, mert mindet csak arra használja amire kell. Igen, nem megszokott gondolkodásmód, de a "ne használjuk az appokat" sem az.
-
legenda
válasz #18001664 #15151 üzenetére
nem hagyott nyugodni a dolog, rákérdeztem egy illetékesnél, nem tudnak ilyenről.
a facebook alkalmazás nem csak android, hanem más platform alatt is problémás, iphone témából is rengeteg hozzászólást lehetne linkelni, hogy mennyivel jobb lett az akkumulátoros üzemidő a facebook alkalmazás kiiktatásával...stb.
a chrome nem a legjobb böngésző, ha a használt adatmennyiségről, ram használatról és arról van szó, hogy mennyit kér az akkumulátorból, de még mindig jobb, ha csak akkor dolgozik, amikor ténylegesen meg van nyitva, ellentétben a facebook alkalmazással, ami a háttérben is tevékenykedik, szóval még ha ideálisan működne, akkor sem lenne azonos a használati mód, így meg, hogy még problémás is a facebook alkalmazás, nagyon látványos a különbség, pláne ha egy jobb böngészőt használ az ember.
megértem, ha valaki nem tudja/akarja nélkülözni a facebook alkalmazást, csevegőt, viber és társai alkalmazásokat, de akkor vállalnia kell sajnos az esetleges kompromisszumot, hogy a folyamatos online ténykedés és állandó készenlét miatt minimum az akkumulátoros üzemidő lesz érezhetően gyengébb, aztán erre jön/jöhet még a többi probléma, amik az említett alkalmazások nem megfelelő működéséből adódnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Nagyon jó barátom a szervizes, biztos elmondta volna ha hardveres a gond, vagy ha a Samsung hibája lenne. Nem érdeke kamuzni, cserélné a telefont vagy javítaná és ennyi. Ellenkező esetben mondta volna, hogy vigyem be a telefont. Ők is várnak a csodára. KitKat alatt egyszer sem volt ilyen gond, most sem állandóan produkálja a jelenséget, csak néha.
Nekem a Chrome is elég szépen eszi a RAM-ot, van hogy ki is kell lőjem, mert 600Mb-ra "felduzzad". Amint törlöm a háttérből, érezhetően smoothabb az UI. Facebook app 300Mb körül szokott lenni, de kilőni sem szükséges mert jobb a RAM kezelése mint pl. a Chromé. Buli mostanság a Facebook appot okolni mindenért, de távol áll az egész az igazságtól. Nem a Facebookkal van a baj, hanem a Touchwiz, a rendszer és a RAM kezelési keretrendszer optimalizálásával.
Bármennyire fájó is ez, nem ért mostanában a Google az optimalizáltsághoz...
Érdekes, hogy se WP-on, se iOS-en nincs gond a Facebook appal. Ha pl. iOS-en kikapcsolom teljesen a Facebook értesítést, akkor az ikonon sem lesz értesìtő index, nem úgy mint a rohadt Androidon...hiába kapcsoltam ki az értesítést, ugyanúgy megjelenik a FB ikonon a kis index szám, hogy mennyi értesítésem van. Tehát sz@rik rá, hogy letiltottam, a Google akkor is erőlteti a folyamatos kapcsolatot.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #18001664 #15148 üzenetére
ez kamu lehet, mert akkor nem csak egy vagy két embernél jelentkezne a probléma.
a szervizesnek egyszerűbb persze a szoftverre fogni...a facebook böngészős használatkor nem ül rá folyamatosan a rendszerre, nem eszi be magát irtózatosan a memóriába, nem akar a háttérben is szinkronizálni, nem keresi a frissítéseket...stb.
messze nem összehasonlítható a két (böngészős és alkalmazásos) használati mód.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Grawens #15144 üzenetére
Nap mint nap ezzel szenvedek, ahogy írtam is már! Van, hogy bejövő hívásnál nem kapcsol be a kijelző, de olyan is előfordul, hogy a fülhöz emeléskor meg nem kapcsol ki a kijelző. Épp most beszéltem a Samsung szervizes haverommal, tudnak a hibáról, ők is várják, hogy kiadjanak "odafent" egy hibajavítást a Lollipophoz. Ugyanis az a hibás..
-
Manka76
senior tag
Köszi a segítséget. Akkor egyenlőre hanyagolom a Facebook-ot. aztán meglátjuk, ha meg esetleg merülne (remélem nem) akkor dobok képet róla.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
SütiGTi
senior tag
válasz Plazmacucci #15143 üzenetére
Ez a gond...nem sír semmi ilyet...mind1...újraindítgatom folyamat...lassan a sor végére ér...
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
Volt róla szó, hogy 5.0.1-el valakinél néha elfelejti kikapcsolni beszélgetés közben a kijelzőt.
Nos amit észrevettem, hogy BOC5-nél tiszta szenzor mellett az ADC érték átlag 28-30, "koszos" (összetapizott) szenzornál 48-52. A kijelző kikapcsolását (THD) 130-as értéknél, visszakapcsolását pedig 90-es értéknél teszi. Ami érdekes, hogy utoljára ANK4-nél néztem és ott tiszta szenzor mellett 8-10 volt az alapérték, tehát ebbe is belematattak.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
Sziasztok. Úgy hozta az élet, hogy telefont váltottam. Viszont van egy 64gigas Sandisk uhs kártyám 90mbit/sec class 10 és kártyám, ami szinte vadonatúj. Jutányos áron eladó. Anno 46e volt a Média Marktban egy hónapja. Privát írjatok ha valakit érdekel és bocs az offert, de ez a kártya ideális 4k videóhoz.
-
SütiGTi
senior tag
válasz Plazmacucci #15140 üzenetére
Melyik google szart?
-
félisten
-
SütiGTi
senior tag
5.0.1: a programjaim visszatelepítése elég nagy kihívást okozott a telefonnak...amik fent voltak előtte ugye azt a fiókom megjegyezte...kérdezte is az első indításnál, hogy mind a z összes appot akarom e telepíteni...mondom persze...megyek a play sotre-ban a my apps-ba és látom is hogy akarja telepíteni őket, de folyton abbahagyja majd restart...feletsz 4-5 appot aztán egynél megáll, írja hogy install de semmit se csinál...mi lehet a gondja?
Szerk: Most már oda jutott, hogy ujraindítás után se tesz fel egyet se...dowloading még ok...aztán installing-nál beragad és nem csinál semmit...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Manka76 #15137 üzenetére
szerinted nem, de attól még bármi lehet, a facebook alkalmazás is szeret beragadni és beleharapni a rendszerbe (főként ram és akkumulátor tekintetében), nem véletlen a sok panasz rá szinte minden telefon/rendszer esetén, és ez csak egy hibalehetőség a sok közül.
amikor nagyon merül az akkumulátor, akkor tegyél be ide képet az akkumulátoros statisztikáról, lehetőleg úgy, hogy már viszonylag alacsony szinten áll az akkumulátor töltöttsége, hátha egyértelmű az ok.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Manka76
senior tag
válasz apaszka #15131 üzenetére
Ilyen nekem is van, meg olyan is hogy majdnem függőlegesen megy lefelé. Közte néhány telefon volt és annyi. Nincs fenn semmi extra program szinte csak a gyári mint írtam. Viber, Keep, Drive, Gmail, Email, Facebook, elvétve Instagram semmi több. Szerintem ezek nem lehetnek a hiba okozói, ha meg igen akkor nem tudom.
Most feltettem a BTU BOC5-t play-ről csak Viber és Keep telepítve, eddig jó de máskor is így volt aztán megindul.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
jam1991
tag
Üdv!
Az ikonrácsot tudom valahogy állítani? Kicsit karcsú a 4x4 egy ekkora kijelzőn :3 s6on megtaláltam az opciót de ezen sehol nem látom
tücsök hátán csücsök ლ(ಠ益ಠლ)
-
törölt tag
telenoros romról van hír? fent van valahol? szóljatok, leszedem és felteszem a blogba
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Parallaxis #15129 üzenetére
Mi baj a Viberrel? Minden nap használom gond nélkül...Lollival.
-
-
Jolet
őstag
Érdekes dolgok történnek a telefonjaitokkal... Nálam megy minden még a GPS is és mégse merül vagy ha mégis felteszem a töltőre
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
-
nagyúr
válasz Manka76 #15123 üzenetére
Ugyanebben a cipőben vagyok én is-piszokul merül a Note 4.
Szerintem a Viber lesz a sáros,de az is csak 5.0 alatt,Note 3 alatt semmi gond vele.
A vírusírtóra gondoltam először,le is szedtem,fél napig jó is volt.Most újra rohadtul merül,hiába kilövök mindent,még a Vibert is,visszamászik.
Nem akarom leszedni,mert használom,de így lehet kénytelen leszek mást nézni. -
Manka76
senior tag
válasz apaszka #15112 üzenetére
Még egyszer megpróbálom egy tiszta telepítést mondjuk egy BTU BOC5-t.
Igazándiból nincs fenn semmi progi csak ami kell minden nap. Gmail, céges levelezés, facebook, viber meg a gyári zenelejátszót használom. Ha ezekkel nem megy akkor b***hatom az egészet.
De azt kívánom legyen igazad mert egyáltalán nem szívesen válnék meg tőle.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
apaszka
veterán
CL6 elég ,viszont eredetit vegyél ,és normális márkát! Van topikja is! Én a Toshibára esküszöm,de van sok jó! Sandisk is egyre jobb! Régen voltak gondok,de manapság nagyon jókat ad! Sajnos sok a hamis a nagy márkákból! Itt az aprón van egy srác ki olcsón árul jó karikat garanciával,és csak tesztelteket ad! Hirtelen nem találom,pedig nagyon dicsérik!
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
Telenor update jon gondolom....1077MB ☺
-
-
blu79
addikt
Köszönöm a választ nem gondoltam volna hogy sim kártya vagy mem kártya okozhat ilyet, sim akkori mint a telo 1ho ki se vettem azóta, akkut sem piszkáltam, alkalmazásokat amik gyárilag vannak rátéve töröltem amit lehetett, tíltottam amit lehetett , egy két játékon és igo térképen kívűl semmi màs nincs rajta, a mem kártya az van 3 éves kb. Samsung 8gb a lególcsóbat vettem ami akkor volt. Ha a teló továbra is csinál ilyet hogy kikapcsol és újraindul akkor jön a gyári visszaállítás és megfigyelés ahogy írtad, mem kártya ki lesz véve akkor a telóból, és ha így is csinálja akkor visszaviszem.
Tudtok ajánlani valami jó memkártyát a Note 4 hez ?
-
Szpisti
addikt
-
apaszka
veterán
válasz S e t h #15113 üzenetére
Azért töltötték le sokan,hogy kipróbálják,mint én is.
De kiderül,hogy egy ALBA kivitel,és nem sok sz&@rt ér.
Hibás térkép,és nincs TMC,nincs térkép EU.s hozzá,és a felbontása a mi telónkra nem megfelelő!Szóval érdekesség,de nem jó,és csak azért adták ki,hogy beszéljenek róla ,hiszen már nem igen kelendő.
Egy wazze ,sokkal jobb ,pontosabb. [link] Hihetetlen,mennyire jól működik,és ingyenes. Internetet sem eszi nagyon,és ugye már a nagy Google is belőle veszi ki az értesítéseket. Azért ők is elismerik. A Nokiás ,és a IGO soha nem lesz olyan napra kész mint egy ilyen közösségi navigáció!
Ahhoz,hogy azok is kicsit többet tudjanak ,kell a net hozzájuk is. Persze az ingyenes még ezt sem tudja. Nekünk készült mint a Fiat csinálta Alba kivitelek!(#15115) kali
+1
A lenyílót lassan frissíteni kellene,az ilyen dolgokat is beleírni!
A memkari is tényleg okozhat gondokat ,ezt személy szerint is tanúsíthatom. A fene hitte volna egyébként ! Kalapáccsal vertem szét egy 32 gigás kártyát 3 éve! Nem kis pénz volt annó,de nagyon szívatott. Sajna arról nem csináltam videót,mint az S3 töltőjéről![ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
indokolatlan újraindulást okozhat;
- hibás/meghibásodott sim kártya
- hibás/meghibásodott memóriakártya
- problémásan települt/működő alkalmazás
- hardveres hiba (a nem megfelelően érintkező akkumulátortól a legkomolyabb hibáig bármi okozhatja)az első két hibalehetőséget viszonylag egyszerű lokalizálni, a szoftveres problémát már macerásabb, pláne ha csak úgy megy a sok utólag telepített - harmadik féltől származó - alkalmazás miatt, hogy gyári visszaállítás után egyesével kell visszatenni azokat és mindegyik után muszáj használni és figyelni a rendszert valameddig.
amennyiben több sim kártyával és memóriakártyával - vagy anélkül -, valamint gyári állaporta történő visszaállítást követően - utána úgy is használva, tehát utólag nincs telepítve alkalmazás...stb. - is jelentkezik a hiba, úgy hardveres hiba is lehet.[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
sziasztok, van egy kis gondom és hozzátok fordulnék elsőként, : a héten az egyik nap rákattintottam a galériára és a képernyő elfeketedett , gondolom kikapcsolódhatott a teló vagy ilyesmi mert egy idő után újraindult. És ma most az előbb, rákattintottam a wifire és megált a teló és újraindult. Ez mitől lehet?? Telekomos a teló, gyári minden , nincs rootolva, 1 hónapos a teló.
-
apaszka
veterán
válasz Manka76 #15108 üzenetére
A teljes írásaidat nem olvastam mindet,de szerintem van olyan kedvenc app amit mindig felraksz, holott a merülés okozója Ő.
Több olyan app van mi rosszul van megírva sajnos.Szerintem ezt csináld!
1-egy sima gyári ROM -ot rakj fel.
2- Ne lakd be egyből, hanem elsőként csak azt telepítsd fel ami egyet verően fontos.
3-naponta Max 2-3 appot rakj fel, és figyeld mi akad be.
Ez nem nagy dolog , de megfogod találni melyik kedvenced a ludas.
4- egy új rom felrakás után kell pár aksi töltési ciklus, hogy beálljon.
Ha így csinálsz és kinyomozod melyik app a hibás meglátod mennyivel másképp látod az egészet.
Ez egy nagyon jó, sőt a legjobb készülék szerintem a világon pillanatnyilag.
Ilyen anomáliák csak hibás app miatt lehetnek.
Erről annyit tehet a Note4 mint te magad. A program készítője sokkal inkább.
Vagy nincs optimalizálva nyalókára, vagy az egész egy vacak.
Az asszony a "régi" Note3 amat használja. Neki se ROOT se semmi. Aztán mondta, hogy nagyon hamar lemerül mostanába!
Kérdem tőle mit raktál fel mostanába?
-hát egy két jó cuccot. Néztem neki ilyen tamagocsi szerű vackot, és egy hírolvasó widgetet ami ezer éves és nem is működött. Szóval azok törlése után Fasza megint......
Nekem is van olyan app mit meg is vettem , de egy hulladék, amit jeleztem is a készítőknek, de nem igen reagált.
Azóta nem rakom fel, de tudom, merül mint a Titanic tőle a teló, és még volt, hogy megfagyott tőle, csak aksi kivét, és+ case pucolás után tudtam elindítani a telefont.
Ezt random kezdte csinálni, egy megbeszélésen először, mit rögzíteni akartam.... Nem jött össze.... A Note3 -nál volt fenn utoljára, azóta soha. Ránéztem, de nem frissítette a gyerek.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Manka76 #15108 üzenetére
egyszer kellene megfelelő szoftveres állapotba tenni a rendszert...
a különböző firmware verziók próbálgatása nem megoldás, ha egyrészt az alap problémás, másrészt ha van egy - vagy több - külsős, harmadik féltől származó alkalmazás, ami alávág a rendszernek, de erről sem a telefon, sem pedig a samsung vagy a google nem tehet, hanem csak adott alkalmazás készítője.
látatlanban nehéz mindenre kiterjedően okosat mondani, hiszen nem tudjuk, hogy milyen alkalmazásokat használsz, milyen beállításokkal...stb.[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
válasz Parallaxis #15106 üzenetére
Ha csak ennyi lenne baj akkor nem aggódnék. De minden egyes ROM telepítés után -(ráadásul kínomban már mindig másikat kerestem) ami között volt szolgáltatós, független, teljesen csupasz, mindig beragad valami.
Céges használatra van a telefon és így mindig ott az aggódás hogy vajon eldobja magát délutánra vagy sem. Az meg megint csak nem állapot hogy minden percben az Akku tulajdonságokat csekkolom (már így is begolyózok tőle annyit nézem) vagy ha szabad konnektort látok akkor egyből rá ugrom és dugom befele.
Amúgy meg van hogy a teljesen feltöltés után megszűnik az ébrenlét és nem merül.
Csak ez egy ilyen kategóriájú készüléknél nem éppen helyes működés. Ja és ha át rakom Ultra takarékosba akkor is ugyanez.
Amúgy meg ha olyan kedve van akkor simán elmegy 2 napot 4G-n
kali: akkor abban segíts mi az optimális beállítás?
A teljesen facebook és egyéb vacaktól mentes ROM-nál amire semmi egyéb nem volt felrakva ott is ez volt a helyzet.[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
legenda
válasz Manka76 #15105 üzenetére
a note 4 a legjobb akkumulátoros üzemidővel rendelkező telefonok közé tartozik, és elég átnézned a sony xperia témákba, ott is vannak ilyen merülős problémák, de lelked rajta, lehet cserélgetni a telefont, aztán ha annál is jelentkezik a dolog, akkor azt is és így tovább, mert mindegyik igénylené a megfelelő beállítást...
F_Gergely; nexus elég régen volt samsung gyártmány, de azóta, más gyártós (lg) nexus típusoknál is előfordult sárgulás.
úgy kell viszonyulni a memóriakártyához, hogy a telefon sebessége legyen inkább a szűkebb keresztmetszet, ne pedig a kártyáé.[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
Ezek ki vannak kapcsolva. Wi-Fi szinte alig megy. Csak nekem az nem állapot hogy 22 óra után 62%-on van reggel 7-kor 9%-ra merül nulla használat mellett.
Sajnos az a típus vagyok ha egyszer nem volt jó akkor nem kísérletezek másikkal.
Persze sok dolog fog hiányozni belőle amit egy Sony nem tud viszont megbízható az akkumulátora.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
félisten
-
F_Gergely
őstag
-
legenda
válasz F_Gergely #15100 üzenetére
kellően gyors memóriakártyát kell venni, azzal nem lesz gond.
az lg és az iphone kijelzők sárgulnak, a samsung esetén legfeljebb ragasztási foltosodás/sávosodás fordult elő régebben - az s2 korszakban láttam még durvákat -, de mostanság már nem jellemző.
lesz majd olcsóbb a két s6 verzió is, csak várni kell vele.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SkyShowtime
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest