Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Böngészőből hallgatom most is a Youtubeot az iPadon,mert jobb mint a letölthető alkalmazás.
Sokan nem tudom miért vannak bekaksizva a böngésző használattól,nem véletlen lett minden is úgy elkészítve,hogy azon keresztül is elérhető legyen Pedig jóformán mind a kettő 1 katt…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz 7Heads Drago #308 üzenetére
Én hasznát veszem most is az infrának,mivel a telefon mindig a közelemben van a távkapcs meg az asszony mellett,így bármikor tudom kapcsolni a tv-t de a házimozit is.Megszokom majd mint a ledet aztán ha kiveszik ezt is a telefonból tuti hiányozni fog
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #237 üzenetére
Vásárlásnál hogyan nézed meg a gyártási időt?
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz Hikvision #214 üzenetére
Akkor a tied valószínű sim+sdc.verziós.Érdemes lenne a vodát megkérdezni.
Amúgy [link] itt a kézikönyv,szerintem csak a beállításokban a sim kezelésnél kell átváltani eSimről fizikaira.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Schuler888 #85 üzenetére
Mióta van tiltva az alternativ app? Arra céloztam, hogy tök8 milyen készüléken használok olyat, ennyi erővel a samsungon is tilthatnak, mert nem eredetit használok. Minek fizessek azért még pluszban, mikor van ingyenes megoldás...
-
Gubu0101
veterán
válasz Schuler888 #80 üzenetére
Samsungon is több mint 1 évig alternativ appot használtam Youtube helyett,mégse történt semmi szankció, kellett olyan ami működik lezárt képernyő mellett is.
-
Gubu0101
veterán
válasz Juhaszatti #44 üzenetére
Igaz,benéztem Amúgy nekem annyit ért,volt rajta pár karc azért is nem kértem érte többet.
Én most a 20-as szériát kihagyom,pedig S6 Edge óta mind megvettem,kivéve az S7.
Tetszik a Note 20,S20 de inkább kihagyom idén,remélem a 30 már jobb lesz jövőre,aztán talán veszek belőle,főleg ha lesz mellé ajándékba Watch 3…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest