Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
válasz TODI1111 #1038 üzenetére
Üdv!
Kicsit off, Fold2-t frissítenék 11-re (DBT) home.csc-vel, hogy ne törlődjön semmi, de amikor megnyitom az Odint jön a következő üzenet: ""Please be sure to delete your Google account(Samsung account) before downloading the binary. It's not possible to use the device without unlocking. Changing the partition without unlocking will cause problems.""
Ez rám is vonatkozik? Köszi.20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
2-hétig használtam a Note20 Ultrát utána visszaadtam, és most 2 hete van meg a Fold 2, mivel almát a körtével nem hasonlítunk, de az akksi az egészen elképesztő, hogy a Note20 úgy merült, hogy öröm volt nézni, délután 4-kor 20% körül mozgott, addig a Fold2-be teljesen ugyan olyan használat mellett (kivéve, hogy tartalom fogyasztáskor ez ki van nyitva) este 10-kor még soha nem volt 30% alatt az akksi! Szerintem a Note20-Ultárban az ótvar Exynos zabálja az akksit, naponta átlag 100-hívás és e-mail stb, a Note-nál jó párszor volt, hogy nem lehetett felvenni a hívást, csak csörgött tovább, Foldnál érdekes módon ilyen problémák meg más milyenek sincsenek.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Mivel én visszavittem a Note20Ultrát, így marad meg gyári fekete samsung bőrtök, plusz spiegen fekete tokok, illetve gyári átlátszó tok, ha valakit érdekel dobjon privátot.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz Schuler888 #474 üzenetére
"hozzámdobták" szolgáltatónál, de a Note10+ nak a teli ára 350 bruttó volt, ennek 500, akkor inkább megéri 750-ért a Fold2, abba legalább tényleg van innováció a pénzért ehhez képest, máshoz képest pedig annak az ára is vicc, de közel sem annyira mint a note20-nak, az elődjéhez képest.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Szombaton én is viszem vissza 14-napon belüli elállással, kb annyi innováció van benne a Note10+ után, mintha vettem volna rá egy új tokot, de legalább gyorsabban merül, ennyiért ez a telefon egy vicc lett.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz ADAM1337 #228 üzenetére
Úgy tűnik megoldódott a dolog, este lementettem minden smartswitch-el, reggel mondom jöhet recovery-be a reset, csak nem a felső gombot nyomtam hanem az alsót, aztán el is engedtem, mondom akkor menüből kezdem, aztán kicsit matekozott indítás után és kiírta, hogy megváltoztak a szolgáltatói beállítások indítsam újra, mondom egy próbát megér, aztán újraindítás után a home-screent vissza állította alapra, de minden más megmaradt, és hirtelen működött mind a két sim-kártya. Ezek szerint érdemes Simkártyával aktiválni, mert akkor egyből leszedi a szolgáltatói konfigurációt, bár a Note10-nek ez nem jelentett gondot tavaly, tegnap pedig 10x újraindítottam és egyszer sem szedte össze magát.
Nilkin Superfrosted fekete tok vajon kapható hozzá az országban?
[ Szerkesztve ]
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
-
Hikvision
senior tag
Próbálta valaki 2 sim-kártyával? Note10-ből pakoltam át a két kártyát, és a kettes SIM-et egyáltalán nem látja, azt írja, hogy nincs SIM-kártya, akárhogy cserélgetem őket.
Plusz alulra kiírja, hogy "Invalid eSim Chipset Do not use this device for eSim test"[ Szerkesztve ]
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz ForRedGlory #183 üzenetére
Nem némítani szerettem volna, hanem a gyári "kattogást" visszaállítani írógépről. A Note10-hez képest van egy új menü a "Hangok és rezgésben" a "Rendszerhang" ha itt nem "Galaxy-n" van hanem mondjuk "Retrón", akkor ocsmány írógép hangja van a billentyűzetnek.
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
válasz ForRedGlory #177 üzenetére
Köszi, de itt is csak vagy kikapcsolom némára, vagy az írógépes hang jön be...
Meglett, A "rendszerhang" Retrón volt
[ Szerkesztve ]
20 éve a PH-n.
-
Hikvision
senior tag
Hol lehet visszaállítani a gyári Samsung billentyűzeten, hogy érintésre csak "kattogjon" és ne ilyen ostoba írógép hangja legyen? A rendszerhangoknál az "érintéses műveleteknél" is eltűnt a szokásos kattogás szintén ilyen "buborék hang" lett helyette...
20 éve a PH-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest