Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Multi13 #3423 üzenetére
Nem is annyira a barkács jelleggel van baj, mint inkább azzal, hogy egy üveglap védi a kijelzőt, és egy ilyen fólia a hátlapot azon kevés alkalom kivételével, amikor otthon barkácsolok. Tok csak olyankor van a telefonon, hogy a műhelyben ne csapjam bele vagy fogjam meg a telefont esetleg olajos kézzel, de mostanában nem igazán van műhelyes barkácsolós idő.
Nem képes a telefon rá, mert kell hozzá a 3.1-es szabványú sebesség, ebben pedig "sima" 2.0-ás type-c van. Sajnos már későn, amikor nem akart működni nekem, de utána olvastam. Ezért nem fog később sem működni, hardveres korlátja van. Legalábbis én nagyon sok helyen ezt az infót találtam azzal szemben, amit Te linkeltél. Egyébként meg 10 dolláros alis kütyüvel simán ment ismerősnek az S8-án a dex funkció, Neki is adtam annak idején a kütyüt, én meg a SES-es telefont nem fogom beáldozni custom romolásra. Akkor inkább megvettem volna 2/3 áron máshol, de nem értek a romoláshoz, nem is igazán van rá időm és affinitásom, inkább kifizetem a drágább készüléket.
De egyébként köszi az infót, legalább már ezt is tudom.
-
99,9%, hogy knox ugrás nélkül nem tudod megoldani, de ha mégis, minden update után csinálhatod újra. Sőt, update nem is fog felmenni rootolt telefonra, akár tönkre is vághatja a telót. Szerintem sehogy sem jössz ki jól belőle, mármint ha számít a garancia. És igen, egyes országokban engedélyezve van a Samsungokban a beszélgetés felvétele, de nálunk EU-s és magyar törvények miatt nem lehet.
-
szegnyereg
csendes tag
GSM boltos üvegfólia került rá nekem is. Keskenyebb, mint maga az egész előlapi üveg. Le is szedtem másnap mert nem tetszett és gyűjti maga mellé a port is.
Szilikon tok nem nyerő nálam. Esztergályos vagyok, hiába vigyázok csak közémegy az apró porszemcse a toknak és a telefonnak. Így sajnos összemarja a keretet. Vigyázni akartam a telefonomra és jobban kárt tettem benne. :Egyszerű bedugós tok ami eddig sikeres volt.
-
Pano
addikt
Nem hiszem, hogy kamera fronton változás lesz videofelvétel tekintetében. Ezt abból következtetem, hogy lényegében inkább a kamerán lett "megfogva az ára" ennek a modellnek, leginkább azon butítottak, hogy ne legyen házon belül túl nagy konkurencia.
Én nem igen mókolgatnám a ROM-ot Samsungnál, a Knox miatt könnyen ugorhat a gari, amit nem lehet visszacsinálni.
-
Multi13
tag
Ma jött meg a B-tel-től a válasz:
A Samsung A530F DS beszerezhető EU-s változatban, de nem XEH. Erre is 1 év teljes körű és +1 év szoftveres bolti garancia érvényes.
A dual S8-at is megkérdeztem, mert egy picit ez is játszott esélyesként:
A Samsung S8 DS ázsiai régiós termék, ezért 1 év teljes körű és +1 év szoftveres garancia érvényes rá.
Csak gondoltam megosztom, ha már téma volt itt.
-
Pano
addikt
Nem sódert kell vele lapátolni, hanem önvédelmi célokra használni: sallereket osztani vele
"[...]első évben nekik kell bevinni ha gond van a 2.-ban pedig a Samsunggal akciózni!?"
Nem, regisztráció után tudsz szervizfutárt igényelni közvetlen a My Samsung fiókodon keresztül. Érdemesebb ezt használni, sokkal gyorsabban megvan.
Anno a 2015-ös A5-nél kellett igénybe vennem, de 3 munkanap alatt megfordult, szállítással együtt. Meg adtak csere telefont is (akkor A3-ast). Ha forgalmazóhoz viszed, az biztos lesz 1-2 hét alapon és cserét se kapsz."Akkumulátorról esetleg tudtok még mondani pár infót, hogy mennyire bírja?"
Én személy szerint jobbat vártam, átlag nagyon max másfél napot bír. Egy közepes nap után általában este 25-30%-on van.
Mondjuk szerintem az Alway On Display rohadt sokat fogyaszt (kb 20%-ot a 100%-ból összegezve). Kikapcsoltam, azóta jobb. Sőt, mióta az akku kímélő alkalmazásfigyelést is kikapcsoltam, azzal is javult némileg"Oreo frissítés gondolom lesz, esetleg erről infó, hogy kb. mikor?"
Hozzávetőleges irányvonal van, az pedig a nyár.
-
OCTAMD
őstag
Neked is leírom
Vannak a magyar samsungok(XEH) és vannak a külföldi EU-s országkóddal ellátottak.
A XEH-re 1év a garancia és +1évet tudsz regelni.
Az EU-s ra 1év és nem tudod regelni a 2évre
EU-n kívűlire pedig semmit sem kapsz,ha még regeled sem.
Ilyen egyszerű.
Az országkódok pedig benne lesznek a telefonban a szoftveradatokban vagy a downloading képernyőn
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest