Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Az jutott az eszembe, hogy nagyon ráfeküdtek pár éve erre a motion capture játék videó készítésre, de végre lehetne egy minőségi játék is erre építve, mert ez roh.dtul nem garancia a sikerre.
Na meg nem hiszem, hogy ez a "gyorsan nyomd meg a kiírt gombot" játékmechanika kell a népnek. Ilyen főbossoknál még el tudom viselni, de hogy minden ellenfélet így kell leteríteni, hát már most idegesít!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Xaels
félisten
Szeretem a TPS-eket és a HnS-eket kifejezetten, de a QTE-nél kevés idegesítőbb dolgot tudok. 1-2 nagyobb ellennél elmegy, de amikor már egy ilyen szimpla kis katona ellen is az már túlzás.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Egy gameplay demo-ban pont ezt neztem en is kb. 5:05-nel. Ettol nem, hogy szorakoztato hanem inkabb idegesito lesz az egesz.
Az uj Tomb Raider-ben is tulsagosan eroltettek ezt a dolgot -
gyáliSanyi
őstag
A nyelvmozgás nem lett eredeti, azt nem rajzolták be.
Live poor, die rich.
-
Xaels
félisten
Látványos, de félek ezen felül nem lesz semmi extra. Ha meg a QTE-t túlzásba viszik akkor
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Def26
félisten
Eszméletlen. Nagyon tetszik. Nekem nem a halo, hanem ez a cím ami eladja az xbox one -t.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
gp Betekintést kapunk a Ryse fejlesztési munkálataiba.
- Vicces képek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Fujifilm X
- Automata kávégépek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest