Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
7 Days to Die | The Survival Horde Crafting Game [link] kőbalta itt is van
nem fizetnék 20 eurot azért hogy bétateszteljek meg jól lepkzannak -
Stauffenberg
nagyúr
válasz FuRiONight #15 üzenetére
Bocs, na. Hülye vagyok. Nem tudtam, hogy egy játék amiben zombik vannak (tudom, csak voltak), annak valójában köze sincs a zombikhoz.
-
FuRiONight
őstag
válasz Stauffenberg #14 üzenetére
De ha nem érdekel, miért mondasz hülyeségeket? Ez nem zombis játék, eddig se volt az és nem is lesz. Az, hogy neked mi a véleményed a zombis játékokról, az más kérdés..
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz FuRiONight #10 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen stílusról van szó, felőlem aztán egy Sims klón vagy autóverseny is jöhet zombis témában, akkor sem fog érdekelni, mert már baromi unalmas. A zombik. Érted.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
20 millió EUR egy alfa játékért? Ezen csak én lepődök meg?
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
[CsuCsu]
őstag
1 milliót eladnak alfa verzióból. PC gaming is dead. nuff said
-
FuRiONight
őstag
válasz Stauffenberg #8 üzenetére
Látszik, hogy fogalmad sincs a játékról. Nem magyarázkodom, aki tudja, hogy milyen is a játék, az megérti amit irtam.
-
Malachi
addikt
válasz Sirandrish #6 üzenetére
ez A Minecraft. egy az egyben. HD grafikával.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz FuRiONight #2 üzenetére
"ehhez hasonló "zombis" játékot nem hiszem, h sokat találsz..de hát biztosan tudod is milyen"
A betyár mindenit! Megváltoztatnak valamit az unalomig forszírozott zombis formulán és máris térdre kéne rogynom? A többi zombis játékban mit kell csinálni? Túlélni a hullámokban érkező zombik vacsora meghívását. Ehelyett kapunk egy másik játékot amiben szintén túl kell élni a zombik által uralt bolygón csak most nem úgy kell túlélni hanem helyette ÚGY kell túlélni? Nehh... azonnal rohanok megvenni, ez már valami!
Mintha azt mondanám egy klasszikus fantasy játékra, hogy ezúttal nem az a dolgod, hogy magányos hősként egyre táposabb dögöket lekaszálva mentsd meg a világot, hanem ehelyett teljesen forradalmi módon magányos hősként egyre táposabb dögöket lekaszálva kellene megmentenem a világot miközben napjában kétszer étkeznem kell a túlélésért. WOAAAHHH!!!
-
törölt tag
Régen a készitők/kiadók fizettek a tesztelőknek. Most a tesztelők fizetnek hogy tesztelhessenek.
-
Sirandrish
legenda
Csak nekem jut eszembe kb minden momentumról a Minecraft?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Peat;)
veterán
Ember legyen a talpán aki el tudja dönteni hogy ez vagy a day-z.Vagy várni egy minőségibb termékre.
-
Steve1207
veterán
Az a baj ezzel, hogy mi teszteljük úgymond, mire elkészül elfogadhatóra, addigra megunjuk és ennyi volt számunkra. Kifizettük az árát, de az elkészületet ugyanannyian veszik majd meg, mivel így már minőségibb a munka.
Szerk.: zombis játékokkal fölösleges példálózni, mert mind egy rakat... minőségi talán a Daylight lesz.
[ Szerkesztve ]
.
-
Stauffenberg
nagyúr
Ne már! Kivették a zombikat? De hát miért? Olyan ritkán jelennek meg zombis játékok, csak tízből tizenegy alkotás szól a zombikról. Francba... pedig reméltem, hogy a heti 8 új zombis játék közé még be tudnak zsúfolni még egy zombis játékot, mert még nem elég. Teljesen tönkretettek egy teljesen egyedi játékot ami végre arról szólt, mint semmi más eddig.
-
FuRiONight
őstag
Igazából én se értem: rengeteg lehetőség van (MÉG!) a témában, nagyon jó játékokat lehetne csinálni.
Nem, ők minden évben új NFS-COD-BF játékokat adnak ki... ez kell a népnek, legalábbis azt hiszik.
Stauffenberg: ehhez hasonló "zombis" játékot nem hiszem, h sokat találsz..de hát biztosan tudod is milyen
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jók ezek a Steames korai hozzáféréses dolgok meg nem is.
Egy nagy kiadó piackutatóinak nem pont az lenne a célja, hogy az ilyen játékokra irányuló igényt felmérjék megtalálják? És ezek után a kiadó pénzeli a fejlesztést és egy teljes értékű produktumot kiadjon?
Értem én, hogy így ezzel a felállással kihagyják a EA féle minőségi produktumra törekvő cégeket, de akkor is sántít kicsit nekem ez a dolog.
De inkább így legyen, mint egy félkész vackot kapjunk kézhez drágán a kapzsi kiadó miatt, ami sose lesz kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest