Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem így van. Anno volt játékom, ahol a forgalmazó is azt mondta, h használjak tört verziót. Valami starlock vagy mittomén mi volt a védelem neve, néhány file-t kellett lecserélni. De a BF2142 is mesés volt... megvolt a sorrend, h mit hogyan kell frissíteni, mert amúgy a PB kidob. hiába volt eredeti, szerinte nem az. Hetek voltak, mire javították.
Zotya84: igen, nekem is az lett az alap, h leszedtem ilyet az eredeti single játékokhoz is
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Zotya84
őstag
Én azt mondanám, hogy nem teljesen hülyeség.
Több olyan eredeti játékom van, ami szarul kezelte a másolásvédelemmel a lemezt, így nem tudtam vele játszani, amíg fel nem raktam egy NoCD törést hozzá. De szerencsére némelyik fejlesztő már a játék utlolsó patchében kiszedte belőle, mert az eredetivel játszókat szívatta csak, míg a törttel játszóknak semmi gondot nem okozott.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest