Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
-
Sirandrish
legenda
Akkor ezek szerint nekem az tetszett igazán
Leonos rész még oké volt a 6-ban, bár szerintem az is gyengécske lett, de a Chris-es...hááát.
Igen, sokan mondták hogy az a legrosszabb, de azt is mondták hogy a Leonos a legjobb.Ha csak a Leonos kampány lett volna akkor még elmegy..bár szerintem akkor is a sorozat legrosszabb darabja, már azok közül amikkel játszottam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jakesz
addikt
válasz Sirandrish #10 üzenetére
Többnyire általánosságban beszéltem, de az felettébb furcsa, ha valaki az 5. részt imádja, de a 6. rész már említésre sem méltó számára. Mindkettő ugyanúgy az akcióra van kihegyezve, de a 6-ban sokkal jobban van kivitelezve, mert nincsenek annyira lekorlátozva a lehetőségek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Bocsi de mellényúltál mert én a 4. és az 5. részt is imádtam.
Nekem semmi bajom sincs az új Resikkel, de a 6 számomra is emészthetetlen..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jakesz
addikt
válasz Sirandrish #8 üzenetére
Dehogynem, már van is: Operation Racoon City
Egyébként meg nagyon is jó a 6. rész, csak nem az első 3 rész hangulatát kellene várni tőle, de a drágalátos fanyalgók már 7 éve képtelenek ezt megemészteni, hogy fordult azóta egyet a világ. -
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dealer95
őstag
A szám címét/előadóját nem tudja valaki?
-
Telda
addikt
Számomra még az 5 volt játszható, ami utána jött az mind pocsék, remélem ez nem erre a sorsra jut.
-
Sirandrish
legenda
Csak a 6nál legyen jobb, könyörgöm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jakesz
addikt
Nemsokára demo is érkezik a játékból és PC-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Realme 14x
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest