Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibinho
tag
nem egy nagy durranás
-
Diablo18
senior tag
sosem voltam nagy rezi játék rajongó
unalmas volt
akármennyire is szeretem magát a sztoritde ez meg már mi?
inkább emlékeztet 1 Cold Feare v bármire de hogy rezident
hát semmi képpenez ultra kaka ötlet
így mellé fogni valaminek
ez olyan mintha nah ide nem írok semmit
mert tudtam volna 1 jót de nem
-
mephi666
nagyúr
engem a terminator4-re emlékeztetett: abban is csak battyogtak az utcán a t600-asok(?), mint valami béna zombi és lőttek orrba-szájba a minigun-nal, aztán belesétáltak minden primitív csapdába... holott anno azért az első részben 1db t800-as elég durván lerendezett, akit csak talált... nemesis meg számomra a filmek közül a 2. részben elég jól visszaadta a játékok hangulatát... csomó béna klisét is beleraktak, de ott legalább ment és pusztított ezerrel... mellesleg közelharcban is megmutatta, hogy nem ajánlott vele kikezdeni... itt meg áll, lő a vakvilágba és várja, hogy sz@rrá lőjék, meg felrobbantsák... szánalmas, hogy egy hangulatos bossfight helyett ilyen "lőjük fél óráig, amíg elfogy a élete" szintű akárminek tűnik
ha odakenne rakétával 1-2 játékosnak, minigunnal is célozna meg randomra felkenegetné a falra a népet, jókora sebzést okozva, akkor azt mondanám, hogy oké: felnyomhatja az adrenalint, mire kifekszik, de így bééééna
ui: és itt azt sem lehet mondani, hogy "a konzolos vérpistikék" miatt csinálják ilyen casual-ra, mert azért konzolon is bele lehet futni olyan bossfight-okba bizonyos játékokban, aminél vért izzadtam, mire sikerült... (pl castlevania, de a darksiders-ben is van pár keményebb rész... még normal-on is)
-
Ghostface
senior tag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Azt hiszem sejtem a véleményed, valószínű egyezhet az enyémmel...
Ráadásul jön a 4. rész is belőle, vagy 5., azt se tudom hol tart...
mephi666
Azt is néztem a videóban hogy Nemesis áll egy helyben és lő. Nekem is úgy rémlett hogy a 3. részben állandóan ránk rontott, mindig menekülni kellett előtte, majd a végén lenyomni. Ez meg áll és nézi ahogy lövik meg gránáttal dobáljak. Szánalmas lett negyon... -
mephi666
nagyúr
ez olyan, mint egy elb@szott tps-nézetes left4dead
...nemesis meg így ránézésre nem sok veszélyt jelentett, holott a 3. részben lehetett fosni tőle ezerrel, ahogy lebontotta a fél várost meg rárontott az emberre időnként... kaotikus, unalmas, gagyi rókabőr így ránézésre
-
-
Ghostface
senior tag
Nem tudom, de nekem a Resident Evil a sunnyogásról szól, hogy megyek kihalt folyosókon, utcákon, laborokban, és tudom hogy bárhonnan, bármikor rám törhet egy csapat zombi, vagy valami más, nem pedig a pörgésről. Ez engem sokkal jobban emlékeztet a Mila Jovovich féle filmekhez, mint a játék első 3 részéhez. Sajnos nincs meg az eredeti hangulata, pedig nagyon vártam mert a 4.-5. rész egyáltalán nem jött be és gondoltam talán ez, de egyre kevésbé hiszem hogy megveszem...
-
Apika
addikt
Csak nem jön meg hozzá a kedvem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Resident Evil 3-ból megismert Nemesis is feltűnik a Resident Evil: ORC-ben.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest