Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Nekem nagyon bejött a demó hangulata, várós...
-
davidsone
addikt
Tetszik ez a stílus váltás, minőségibb, komolyabb hatása van nem mint az előd(ök) bazári lövölde fílingnek
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Resident Evil 7 demo data-mined - Spoileres dolgok lehetnek benne, valszeg főboss is lelepleződött
Live-Die-Respawn
-
trufa12
addikt
válasz ->Raizen<- #13 üzenetére
Pedig végül is, ha hangulat lenne, én szívesen játszanék belsőnézetben,
én az ilyen eldugott hegyi házas dolgoktól, már alapból is parázom szóval nekem az alap már jó .. ha nem rontanák el a körítést.Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
->Raizen<-
veterán
Szerintem nagy zakó lesz, vr demónak még elmegy az ilyen. Semmi köze a régi sztorihoz nulla parafaktor.
-
Scholes9
nagyúr
Ez max a nevében Resident Evil csak.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Adam_Shepard
addikt
Azt , amúgy lehet tudni, hogy ez a rész kapcsolódik -e az előzőekhez valamilyen formában? Azon kívül, hogy ez is a rezsó címet viseli? Nekem amúgy furcsa volt ezzel a texasi láncfűrészes feelinggel kipróbálni a demót anno (nem is bírom a jumpscare,
fosatósdolgokat)..
-
james001
veterán
Pedig azért az első 3 rész a maga idejében elég félelmetes túlélő horror volt,nem a lövöldözésen volt a fő hangsúly. Aztán a 4-ik résztől kezdve lett sokkal akciósabb,ezért is volt elég nagy bukta a 6 mert abban már a horror csak nagyon aprónyi volt,és az is a Leon kampányban volt főleg jelen...
De ez számomra is fura hogy miért pont a belső nézetet választották,de nagy valószínűséggel azért mert olyan nézetből sokkal félelmetesebb és "részletesebb" lesz a játék. Viszont a Resi fanok jobban örültek volna a retro rögzített-váltó kamerás verziónak szerintem. Na majd a Resi 2 Remakehttps://psnprofiles.com/kazama001
-
trufa12
addikt
Ha para meg hangulatos felolem belső külső felső nézetes is lehet ...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
dergander
addikt
Szerintem ennek a játéknak már semmi köze a Resident Evilhez. Ez ilyen Silent hill beültetés a Resident Evil szériába. Bár attól lehet jó a játék,csak kell-e nekünk ez a sok-sok kőkemény belső nézetes Horror? Tudom hogy jön a VR meg a VR most a minden,de azért a nagy címeket besározni. Számomra a RE széria akcióval teli lövölde volt nem pedig bujkálós horror!
-
james001
veterán
Azért én remélem feltűnnek régi szereplők,pl. akikről rég nem hallottunk semmit,Jill vagy Rebecca akár.
Bár azt nem értem milyen kérdéseket válaszol majd meg a játék? Chris miért szteroidozta be magát az ötödik részben vagy mi?
Mint Resi fan szerintem beszerzem első nap,de kissé félve ülök majd neki én is,már nem azért mert amúgy is félelmetes játék lesz,hanem mert ki tudja mi sül ki ebből...
Viszont így hogy ez a rész kijön majd,jobban nekieshetnek a Resi 2 remake-nek[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
J.Hetfield
aktív tag
Ez nem Resident Evil csak a befuccsolt Silent Hill reinkarnációja + horrorfilmes klisék összelopkodva. Nagyon szeretem ezt a szériát, de ez siralmas. Oké, hogy vátoztatni akarnak, de attól még nem kellene kiszórni mindent a kukába Ezt inkább mellékágként tudnám elképzelni mint a revelations, nem számozott résznek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Néhány új infó:
Ami talán a lényeg:
-The demo that some journalists been playing recently takes place in chapter 3 of the game;
-You can find a newspaper article about the dissappearence of people in the Dulvey area, and it was written by Alyssa Ashcroft from Outbreak;
-Another file is a document signed by Clive O'Brian from Revelations;
-Other files mentions strange incidents in a local church and a local hospital, as well as a boat that sunk in a river nearby;
-There are checkpoints, but it's unknown if they are tied to the difficulty;
-The Upgrade Cages are located in a trailer outside the house.
-You find a backpack that increase your inventory size by 4 (to a total of 16 slots);
-You need to solve a puzzle to acquire the shotgun;
-You can also use the Chemical Fluid to repair items and photos (maps?) of hidden treasure;
-The lockpicks can be used to open lockers and drawers for extra ammo and health items.Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Filmekből kiindulva a japánok tudnak komoly horrort készíteni, kíváncsi vagyok itt a Capcom meddig merészkedik.
A Slime draws near! Command?
-
dergander
addikt
Elírtad a dátumot... 2016-ot írtál a játék pedig 2017-be jelenik meg!
-
troller21
csendes tag
A Capcom most inkább a biztosra megy , egy már kitaposott ösvényen akar végig szaladni , efelől senkinek ne legyenek kétségei . Innen is el csent egy keveset a Capcom és onnan is . Nincs ezzel baj , sokan csinálják ezt .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest