Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arc82
tag
Capcomnak néha nagyon nincs ötlete,hogy állandóan egy régi játék remastered verzióját adják ki.
Üdv
-
Lackooo84
nagyúr
Dupla.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Amúgy az X/A gombbal kell futni...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
davidsone
addikt
69 az derék
én megadtam volna a 70et...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
orion1025
őstag
Újabb turbózott játék, modern korunk gyöngyszemei... A cikkben szereplő rész nagy kedvencem volt, bár a tipikus Resident irányítástól szenvedett ez a darab is. Nem tudom miért vannak sokan oda a negyedik részért, az az irányítás finoman szólva is nevetséges, pláne az újabb részek után, mert gyakorlatilag teljesen ledarálja a játék élvezetét.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Bogyi007
veterán
Akcióban jöhet ez is meg a 6. rész is de én igazán a 2. és 3. részből várok egy felturbózást.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
Csak 69?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
rdt89
addikt
Az x360 meg még gyengébb és az is 30fps-el nyomta HD-be. Nem a konzol teljesítményével szokott lenni a probléma, hanem az optimalizáltság hiányával. De valóban nekem is XO-m van és a PS4 hardverileg erősebb, de attól még a Forzák meseszépen tündökölnek ezen a konzolon, gyenge hadver ide vagy oda.
-
Silenzio
addikt
"Az egyébként egyre nagyobb tempóra kapcsoló túlélősdi hét év elteltével fenemód idegesítő a maga döcögős, macerás játékmenetével. Anno még le tudtuk nyelni (igaz már akkor is kínkeservesen), hogy egy platformnál meg kellett keresni az interakciós pontot és nem kapaszkodott fel akrobata ügyességgel bárhol főhősünk, vagy a játékot tördelő hátizsákmenedzsmentet és újra tárazást, ráadásul a kisebb területek közötti állandó töltögetéseket is sokkal jobban toleráltuk."
A t. szerző nem érti a tűlélő horror-műfaj lényegét - bár a következő bekezdés alapján kapizsgálja. Az interakciós pontba még bele lehet kötni, de a tárgymenedzsmentbe, tárazásba, lassú toporgásba kevésbé. A survival horrorban azért van ott a "survive", mert a játék rákényszerít. Nem félisten vagy, aki megalázó könnyedséggel söpör végig a játékon, mint egy Batman-játékban, hanem hús-vér ember korlátokkal, félelmekkel, ez adja a hangulat sava-borsát. Ha Punisher vagy Duke Nukem lenne a főhős, az egész szimpla dara-matiné lenne.
Belekötni épp abba lehet, hogy túl gyors, egyfajta állatorvosi lova a műfajra jellemző megkötéseknek és az akciójátékok dinamikusabb játékmenetére ácsingózásnak, ami műfaj és Resident Evil-idegen. Ezért nem lett akkora legenda, mint az első két rész, vagy épp a 4., ami bár már over-the-shoulder (filmes szakszó) nézettel operál, még sokkal lassabb, sokkal többet átment az előzők csodás hangulatából. És ezért lett a 6 a legrosszabb.
De akkor mit mondana a RE remake-re vagy a 0-ra? Mit mondana a készülő 7. részre, ami sokkal-sokkal lassabb és körülményesebb lesz, egy afféle Penumbra RE-környezetben?
Én nem mellesleg az 5-öt kedvelem a legkevésbé, a 6 túl hosszú és grandiózus volt, ezért elég mély nyomokat hagyott bennem, az 5-öt viszont már az első két óra után eluntam.
A technikai megvalósításra sok jót nem mondanék. A PC-s RE5 max grafikán már egy videokártya nélküli PC-n remekül fut. A 12.5 collos laptopomon (HD4000-es IGP) 40 fps körül hozott 720p-ben. Az, hogy egy XO vagy egy PS4 ezt nyomja full HD-ben, nem nagy szám. Nem lehetnek túl erősek, főleg az XO.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Mister_X
nagyúr
A 69 egy nagyon szép szám, engem megvettek kilóra
Egyébként én is Xbox360-on toltam végig, ott még baromi jónak számított anno a grafika. Bár jó döntés volt 3x végigjátszás után elcserélni a Prince of Persiára.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
rdt89
addikt
Legelső játékom volt X-Box 360-on nagyon szerettem, de a 6 személyes véleményem szerint messze veri ezt a részt. Igaz inkább akció orientált, mint horrorisztikus.
-
Major_S
csendes tag
[link] Azért erre érdemes egy pillantást vetni!
Justice!
-
Rage23
csendes újonc
válasz energy4ever #1 üzenetére
Igen, augusztus végén érkezik elméletileg.
-
energy4ever
addikt
Azert valami osszehasonlitast szivesen latnek a regi es a mostani valltozat kozott!
En a 4. resznek varom a felujitott valltozatat! Elvileg jon majd az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- Eladó Samsung S23 Ultra 256Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest