Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Az a helyzet, hogy az első 3+ óra kb. tutorial. És még azután is sokszor bele lehet szaladni valami olyanba, hogy elkeveredünk a menüben, amikor fegyvert akarunk cserélni a harc hevében. És még ezután is vannak mindig újabb és újabb játékelemek, amik csak úgy előugranak, de Neked kell rájönni hogyan is működnek (pl. térkép, vásárlás a boltokban, ...).
Én mindenkinek ajánlom, de elfogadható,ha valakinek túl lassú, mert a karakter nem egy idegbeteg, kapkodós fajta az biztos. :) -
ribizly
veterán
Nekem pont az tetszik benne, hogy számtalan olyan dolog (ahogy ezek a random event-ek is, de ide tartozik a vadászat, a crafting, a camp upgrade-ek, ...) amelyeknek nincs hatásuk igazából semmire. Persze biztosan vannak akik ezt hibának és "lustaságnak" tartják, de én pont azt látom benne, hogy így nem fogja megutálni ezeknek az elvégzését a játékos. Azt azért tegyük hozzá, hogy a lovaglás az elején kínlódás lesz, de idővel olyannyira élvezetessé válik, már néha azon kaptam magam, hogy csak úgy lovagolgatok.
Persze ehhez sokat tesz hozzá a zene.
A main story és a rendes side mission-k zseniálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A jelenlegi játékgeneráció egyik legmeghatározóbb darabja PC-n nyerte el legméltóbb megjelenését, ám a hatlövetű néha úgy beragad, hogy a párbajból csak a baj marad.
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Aláírások a PH!-n
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest