Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Ha így megy tovább 2050-re talán lesz is belőle valami.
-
addikt
Stilszerű lenne jövő hónapban a játék megjelenésének egy éves évfordulóján végre egy konkrét dátumot egy gépigénnyel kidobni, de én már semmiben nem reménykedem. Ráadásul a decemberben vásárolt laptopommal valószínűleg 'aszhatom is az egészet
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Silenzio
addikt
Jól jönne, mert hiába van PS4 Próm, utálom a kontrollert.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
kikikirly
senior tag
válasz Dilikutya #26 üzenetére
Jól tudod hisz a PhysX része a Fluid és a Soft Body PhysX.Fallout 4,Mafia 2,Metro 2033 - Last Light - Exodus dettó, Radeonon felejtsd el a plusz efekteket.
Tudomásom szerint Nvidia-n kivűl más nem csinált GPU gyorsitott fizikát(előtte az Ageia fizikai társkártyaként akarta elterjeszteni,de elbuktak,ezután vásárolta fel őket NV).
Aztán ott a Tress FX/Pure Hair stb. GPU-val számolt hajszimuláció, az már másik iskola.
Visszatérv a Killing Floor 2-re,messze ebbe a játékba implementálták leglátványosabban.Végre bevonták a sérülésmodellezésbe , fröccsenő vér meg robbanásnál a repkedő belek,belsőségek zseniálisan néznek ki.Kár hogy a játékmenet nem az igazi,Single Player igazából 1 játékos Multiplayer, értsd a ballance nincs megcsinálva, Multiplayer-be pedig mint a pszichopaták megy mindenki a fragre. Erre köszönöm nincs szükségem. -
GegeWarrior
senior tag
Ideje lenne már De kötve hiszem, hogy idén megjelenik, szerintem 2020. tavasza lesz.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
kikikirly
senior tag
Nézzd meg az egykori Nvidia PhysX-es cimeket,ma már gyenge gépeken is elfutnak, pedig a zárt mivolta miatt nem igazán lehetett optimalizálni.Le lehetne másolni nyílt formába ,csinálhatnának saját GPU gyorsitott fizikát,mostanra a PhysX-et is megnyitotta Nvidia.Fallout 4,Mafia 2,Metro series,Killing Floor 2 keress rá Youtubon,baromi látványosak a hozzáadott efektek.ABU szerint nincs rá igény a fejlesztők részéről.Valóság sajnos őt igazolja,ilyen szempontból bő 10 éve egy helyben toporgunk.
Eluralkodott a mérnöki és pénzügyi szemlélet,többségüknek fogalma nincs mire vágynak a játékosok. -
addikt
Na meg az olyat nem értem még, aki konzol exkluzív játék alá beírja esetleges pc megjelenés miatt, hogy nehogy kijöjjön pc-re. Attól neki jobb lesz?
-
addikt
válasz laceszgamer #21 üzenetére
Nem, tudom, nekem pl a controlban tetszik az, hogy mikor egy ablaknál elfutsz látod magad benne. Sok esetben tényleg nem ad akkora pluszt, meg ha jó a játék nem is nézed kb a grafikát se. Amúgy az rdr2-ből nekem se hiányozna az rt, de abban egyet érthetünk, hogy mint bekapcsolható plusz effect, miért ne lehetne elérhető bármelyik játékban. Majd mindenki eldönti magának, hogy bekapcsolja-e vagy sem.
ez nem neked szól: azért vannak páran, akik alapból ellenzik az rt-t, csak azt nem értem, miértjó az nekik, ha nincs benne bekapcsolható pluszként sem.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Hát én személy szerint nem vagyok hasra esve az rt-től. Szépnek szép, de úgymond az embernek nincs benn ideje gyönyörködni sok esetben, emg elemezgetni, eddig egy játék volt amiben szívesen megnéztem volna viszont az A plague tale-ben, ott tényleg jól nézett volna ki.
RDR esetében meg ha benn lesz benn lesz, de szerintem annyira nem oszt vagy szoroz, főleg, hogy mennyire visszafogja a kártyákat.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
ted_tris
tag
Engedjuk mar el ezt a szart.
Nem lesz pc-re.
Ennyi.#10
A fizika azert ilyen gagyi csak latvanyelem, mert sokszor problemakat okozna.
Ha valakinek lassabb a gepe vagy konzolja van es kikapcsolja(/jak neki ) akkor mas lesz a jatek?
Vagy ez hogy?[ Szerkesztve ]
"learatjuk a pálmát.."
-
A Facebookos Gamer csoportban (valamelyikben) jött elő a téma, ott írták páran, hogy többre számítottak, de csak egy GTA V, vadnyugati jelmezben. Különösebben nem érdekel. Az ötöt imádtam, csak a single részébe beleraktam 90 órát, ennek fele volt a sztori, a többi apróság, és a gyűjtést is élveztem, és még lenne benne tartalom.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
kikikirly
senior tag
válasz Dilikutya #12 üzenetére
,,Pár éve a Call of Duty World at War is meglépte ezt, még ha csak korlátozottan is, de látványra azért jó volt, amikor a Browning géppuska lekapta a karját a németnek."
Ja elég látványos volt.Ilyen szempontból a Wolfenstein még látványosabb,nem csak a végtagok szakadnak,arc,mellkas,oldalsó hasfalból is lehet csonkolni.
Sajnos az se alap még hogy legyen lövésnyom pedig Far Cry 1(2004),F.E.A.R.(2005) hibátlanul működött mindkét játékba, azt a Far Cry 3-4 be lényegébe nincs,valamit elcseszhettek mert van golyónyom de valamiért 10-ből 9 szer nem működik,kivéve ha a hullába eresztesz bele.Vissza a jövőbe...
Far Cry 4 utániakkal nem játszottam,róluk nem tudok nyilatkozni.[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Nem hinném, hogy évekig "üresen" állna a launcherük, amíg jön esetleg egy GTA VI vagy egy Bully 2, aki meg korábbi játékot venne, nem hinném, hogy ott kezdené el gyűjteni. Úgy érzem, nem a semmiért üzemelték be a dolgot. Aztán az exkluzivitás garantált, de tojok rá.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
CptAdamica
veterán
Én biztos egyből rendelném elő, alig várom PC-re!
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
addikt
Dilikutya: De valamiért csak nem implementálják egyben, biztos van valami oka. Mondom, nekem, amit mostanában grafikailag nyújtanak a játékok az böven elégséges, valami más irányban kell mozdulniuk már szerintem. Az RDR2-töl is hova szebbet már.
Chapel: Csak abból gondolom, hogy fhd-ban már panaszkodtál az fps-re. Nekem gyengébb kártyával, magasabb felbontáson hozhatott olyasmi fps-t, mint nálad fhd-n. De ez csak tipp, de gondolom nem mai az az i7 már.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Az AI meg a fizika elég fejlett, csak nem használják. 10 éve is voltak olyan játékok, amikben jobb fizika volt, mint manapság egy csúcs játékban, az első F.E.A.R. AI-ja legendás. A Half-Life 2 fizikáját mai napig megcsodálom. De már olyan szkriptelt rombolható környezetnek is örülnék, ami pl. a Battlefield 1-ben van. Mindig ugyanúgy omlik a ház, de a harc hevében ez kevésbé feltűnő, ellenben látványos. Az RTX-hez előbb fel kell még nőnie a hardvernek, de a többi ha 10+ éve is működött már, nagy bajt nem okozhat.
A sérülésmodellről nem is beszélve, ha működött 20 éve a Soldier of Fortune-ben, ma is mehetne, úgy is 18+ minden ilyen játék. Pár éve a Call of Duty World at War is meglépte ezt, még ha csak korlátozottan is, de látványra azért jó volt, amikor a Browning géppuska lekapta a karját a németnek.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Chapel
addikt
Amit eddig rtx-ből láttam az a minden króm és minden vizes, amit abszolút nem életszerűen tükröz vissza mindent.
Láttam olyat ahol nem ezt tolták hanem a fény/árnyék részét, na az valóban nagyszerű.
(Talán Metro E. de most így nem esküszöm meg)
Fizika mellett évek óta kampányolok
Steve1207: mint minden Gta-t preimer napon vettem, igen valóban sokat javult de a 25-30gb amivel felhívott annak jelentős része az online - ami engem spec hidegen hagy, kipróbáltam trollok, gyökerek mehh.
Legyen így remélem sok változik.
Btw miből gondolod hogy egy csúcson járatott i7 nem hajt ki egy 1080-at, nem Ti, nem is 20xx széria
De ez off.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Steve1207
veterán
Szerintem nem szöszölnek. Hozza az élményt, legyen kiadva, hogy ne nyavajogjanak, jó optimalizáció és annyi. Az alapjáték hibái már így is javítva lettek, jött pár nagy frissítés PS-re. Plusz indítani az online részt, hogy költsék az emberek a pénzüket és el legyenek vagy 2 évig, amíg csiszolják a következő GTA-t
Azért elég sok minden változik egy GTA-hoz képest, ami már 5 éve jelent meg (plusz mennyi ideje csinálták ugye), itt pedig egy tavalyi játékot portolnak, ami biztos jobb alapokra épül..
-
addikt
Èn meg remélem minél több játékban benne lesz. Grafikai textúrán már kb hova tovább húzni, inkább fejlödjön ez a része, meg a fizika és az AI. Pont ma írtam, hogy gtaV-öt 1440p-re felskálázva minden maxon csak egy helyen volt kint, ahol beesett 30-ra az fps (kint a városból a katonai terület), a többi helyen kb 80fps. Gondolom az i7-ed ki se hajtja a 1080-at.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
Vajon az rtx mókába is bele mennek?
Remélem nem.Hiába van erős vas, a gta v is droppol erősen ha fűves/növényes környezetbe érek, ezek után mivel ez full ilyen nem akarom tudni milyen gép kell a fhd max 60fpshez.
(i7 4,5ghz, 16gb 2800mhz ddr3, msi 1080 gaming 8gb)Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Steve1207
veterán
Pont múlt héten néztem a Launcher oldalán, hogy mit keres ott a RDR. Szerintem lesz PC-re, ha nagyot akarnak dobni akkor a mostani konzolgeneráció végéhez érve az ünnepek előtt kiadják és kész. Szerintem sok konzolos is megvenné, akiknek ott egy erősebb PC csak egy szebb látványért és magasabb fps-ért, nem még, akik várakoztak eddig.
.
-
Bár megosztóra sikerült a játék, vannak akik imádják, mások csak egy skinezett GTA V-nek látják, én azért kipróbálnám, szóval remélem, hogy van alapja a híreszteléseknek. Bár ha ez is úgy fogja tartani az árát, mint az V, jó két évig még várhatok egy komolyabb leárazásra
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Wesder
félisten
Nyílvànvaló hogy a Switch kiadàs lesz az.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest