Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
rigoberto #1072 üzenetére
Megértem, hogy számodra ez elfogadhatatlan, de nekem nem ad hozzá semmit és nem is vesz el a hiánya.
Működésben megfelelő teljesítményt nyújt: gyors, stabil. A szoftver mindent hoz alaphangon, amire szükségem van.
Az összes problémám felsoroltam ebben a topikban, amelyek végül nagyon egyszerűen orvosolhatók voltak.Nem akarom fényezni, de az utóbbi pár évben ettől jóval magasabb áron vásárolt mobilokkal jártam a világot a GT mégis helyet foglal a legjobbak között.
Egyébként a helyedben én az első héten túladtam volna rajta, még bukóval is. Ha nem teljes az összhang, nálam az később sem jön meg. Nem érdemes vele vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Viszonylag sok mostanában az érvényes ajánlat ebben a kategóriában, amihez most a Realme GT 5G is magabiztosan csatlakozik.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest